ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4
MA KΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ;; ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ Η ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ; ΝΤΡΟΠΗ. ΠΑΛΙ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΛΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΛΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗΣ. ΦΥΓΕΤΕ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΚΛΕΨΑΤΕ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ  ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ  ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ  ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ..

Ο Πρωθυπουργός αποδοκιμάζεται ΔΗΜΟΣΙΩΣ από τον σύμβουλο του!

 

Ο νομπελίστας οικονομολόγος Joseph Stiglitz, που είναι ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Γ.Παπανδρέου επί των οικονομικών, τάχθηκε ανοιχτά κατά των νέων μέτρων.

Διαβάστε πως σχολίασε, στον ΣΚΑΪ τα νέα μέτρα, λίγο μετά την ανακοίνωση τους:''η λιτότητα δεν είναι η απάντηση στην ανάγκη δημοσιονομικής σταθερότητας. Με την πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, είδαμε τα αποτελέσματα. Η οικονομία βουλιάζει ολοένα και πιο βαθιά στην ύφεση".




Στο στόχαστρο του Stiglitz μπαίνει ολόκληρο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης: ''ανήκουν στη σχολή που λεει ότι η οικονομική ευημερία έρχεται μέσω πολιτικών δημοσιονομικής λιτότητας".

Ο ίδιος πιστεύει πως ''το χρέος της Ελλάδας είναι διαχειρίσιμο, με την προϋπόθεση όμως ότι θα αποκατασταθεί σύντομα ξανά η ανάπτυξη μέσω μίας σειράς μηχανισμών και κεφαλαίων για επενδύσεις".
πηγη newsit

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΛΑΟ ΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΕΥΔΩΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"