ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

«Μαλλιά Κουβάρια» στο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ

«Μαλλιά Κουβάρια» στο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ





 
Αντιμέτωπος με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Ευ. Βενιζέλος. Η ατμόσφαιρα ήταν από την αρχή φορτισμένη γεγονός που ανάγκασε τον υπουργό οικονομικών να πει: «Αν εσείς είστε έτσι πως πρέπει να είμαι εγώ;»

Παρά το γεγονός ότι Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην απόφαση της 21ης Ιουλίου ωστόσο παραδέχθηκε πως γίνονται συζητήσεις για το «κούρεμα» τους ελληνικού χρέους.

«Πρόκειται για μια δύσκολη συγκυρία βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού. Η καταστροφή από τον θρίαμβο απέχει μια κλωστή και πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Θα ζήσουμε έναν κολασμένο μήνα» σημείωσε ο Υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε «Υπάρχουν διεργασίες για τη «διεύρυνση του εγχειρήματος αντιμετώπισης του ελληνικού χρέους όμως η κυβέρνηση εμμένει θεσμικά στη συμφωνία της 21ης Ιουλίου»

Αμέσως μετά άρχισαν τα πυρά προς τον Ευάγγελο Βενιζέλος από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Β. Παπανδρέου: «Δεν μας συμπαραστέκεται ένα ευρύ κυβερνητικό μέτωπο θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Να πάρουμε τους καλύτερους».
Μ. Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση βρίσκεται σε κρίση»
Ευ. Βενιζέλος: «Αν με αυτά που λέτε εννοείτε εκλογές, αυτή θα είναι μια καταστροφική επιλογή για τη χώρα αυτή τη στιγμή. Ξέρετε η κυβέρνηση αυτή δεν ξεκίνησε τον Ιούνιο. Αυτά τα ερωτήματα που θέτετε αφορούν τον Πρωθυπουργό. Όταν όμως πάτε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ή στις συναντήσεις μαζί του μαθαίνω ότι δεν λέτε τίποτα από όσα λέτε στον ΚΤΕ» απάντησε φανερά ενοχλημένος ο υπουργός οικονομικών καθώς τα ερωτήματα των βουλευτών έπεφταν βροχή


Δ. Κουσελάς:
«Εγώ παρέδωσα μια λίστα με 3.000 ονόματα φοροφυγάδων. Τι έχει γίνει;»
Ευ. Βενιζέλος: «Μη μου λες εμένα τι έκανα τρεις μήνες που είμαι στο υπουργείο. Δεν έχω μιλήσει για το παρελθόν γιατί αυτή τη στιγμή με απασχολεί το μέλλον της χώρας. Αν θέλετε όμως να ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση, πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε»

Ι. Διαμαντίδης: «Έχουμε πληροφορίες για ένα δάνειο της Εθνικής με την Goldman Sachs; Ισχύει; Τι ακριβώς έχει γίνει;»
Ευ. Βενιζέλος: «Τώρα έχετε όλες τις απορίες, πριν τα δεν ξέρατε αυτά»
Ι. Διαμαντίδης: «Επειδή συμμετείχαμε στην κυβέρνηση δεν δικαιούμαστε να έχουμε άποψη;»
Τ. Αντωνίου:«Και εμείς είχαμε άποψη το προηγούμενο διάστημα αλλά μας λέγατε αποστάτες»

Μ. Αποστολάκη: «Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η αντιπολίτευση, αν η κυβέρνηση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους πολίτες αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει. Όταν τα προβλήματα της χώρας είναι τόσο οξυμένα δεν πρέπει να παίζουμε με τους θεσμούς και με τα δημοψηφίσματα», σημείωσε.

Κατά της διενέργειας δημοψηφίσματος, τάχθηκαν και άλλοι βουλευτές, όπως οι κ. Κ. Γείτονας, Οδ. Κωνσταντινόπουλος και οι κυρίες Βάσω Παπανδρέου, Αθ. Μερεντίτη και Τόνια Αντωνίου, οι οποίοι άσκησαν κριτική και για την εικόνα που έδωσαν οι διαφορετικές παρεμβάσεις των κ.κ. Χ. Καστανίδη και Ηλ. Μόσιαλου για το θέμα αυτό.


πηγη REALNEWS

Προσοχή στη ΔΕΗ και το θέμα της ενέργειας

Προσοχή στη ΔΕΗ και το θέμα της ενέργειας

ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ STATISTICS ΜΕ ΤΟ ΑΕΠ

Νέο «κρούσμα» αναθεώρησης των στατιστικών στοιχείων προκλήθηκε χθες από την ανεξάρτητη στατιστική αρχή, την ΕΛΣΤΑΤ. «Κόντυνε» κατά 2,9 δισ. ευρώ το ΑΕΠ του 2010, αυξάνοντας κατ' αναλογία το χρέος κατά 4 δισ. ευρώ και το έλλειμμα κατά 300 εκατ. ευρώ.
Το κτήριο της ΕΛΣΤΑΤ Το κτήριο της ΕΛΣΤΑΤ Το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «τα νέα στοιχεία δεν επηρεάζουν τους δημοσιονομικούς στόχους του 2011 και του 2012 που είναι προσδιορισμένοι σε απόλυτους αριθμούς και επί τη βάσει των οποίων έχει καταρτιστεί το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2012 που κατατέθηκε στη Βουλή». Ωστόσο, μπορεί να μην επηρεάζει τους συγκεκριμένους στόχους, αλλά επηρεάζει δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες:
1Το προσχέδιο του προϋπολογισμού, που μόλις τη Δευτέρα κατατέθηκε στη Βουλή, φτιάχτηκε με τα παλαιά στοιχεία. Δηλαδή περιλαμβάνει ΑΕΠ για το 2010 στα 230,173 δισ. ευρώ έναντι 227,318 που τελικά αποφάνθηκε η ΕΛΣΤΑΤ ότι είχαμε.
2 Αυξάνει το έλλειμμα και το χρέος ως αναλογία του ΑΕΠ. Ο λόγος για τους επίσημους δείκτες της Συνθήκης του Μάαστριχτ, που ναι μεν δεν μετρά το Μνημόνιο (θέτει -όπως λέει και το υπουργείο- στόχους σε απόλυτους αριθμούς) αλλά παρακολουθούν οι αγορές. Με βάση τα στοιχεία αυτά το χρέος του 2010 από το 142,75% του ΑΕΠ σκαρφάλωσε στο 144,55% του ΑΕΠ, δηλαδή αβγάτισε κατά 4,076 δισ. ευρώ. Ομοίως το έλλειμμα αυξήθηκε κατά 0,1% στο 10,6% του ΑΕΠ το 2010 δηλαδή αυξήθηκε κατά 300 εκατ. ευρώ (πάντα ως αναλογία του ΑΕΠ).
Υπάρχει όμως και άλλο ένα ζήτημα: ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση προωθούσε αναθεώρηση του ΑΕΠ έως και κατά 20% προς τα «πάνω» για να μειωθούν έλλειμμα και χρέος, τελικά συμβαίνει το ανάποδο στη χειρότερη χρονικά συγκυρία. Σημειώνεται ότι το ΑΕΠ προσδιορίζεται εθνικολογιστικά. Δηλαδή με παραμέτρους και μοντέλα εκτίμησης των χρημάτων που «παράγει» η οικονομία. Πανευρωπαϊκά, όπως αναφέρουν οικονομολόγοι, υπάρχουν πέραν της μιας αποδεκτές μέθοδοι εκτίμησης.
Τα νέα στοιχεία
Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, δείχνουν την αναθεώρηση του ΑΕΠ από το 2005 και μετά. Αποκαλύπτουν ότι η οικονομία εισήλθε το 2008 και όχι το 2009 σε ύφεση. Επίσης καταγράφουν για το 2010 ύφεση πιο ρηχή (στο 3,5% και όχι στο 4,5%). Ωστόσο, τα προηγούμενα χρόνια η ανάπτυξη ήταν μικρότερη και η ύφεση εντονότερη και έτσι συνολικά το ΑΕΠ σε αξία μειώθηκε.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ οι ρυθμοί ανάπτυξης (μεταβολές όγκου) του ΑΕΠ για την περίοδο 2006-2010 αναθεωρήθηκαν ως εξής:
2006 (σε +5,5% από 5,2%), 2007 (σε +3,0% από 4,3%), 2008 (σε -0,2% από 1,0%), 2009 (σε -3,2% από -2,0%), 2010 (σε -3,5% από -4,5%).
Ειδικότερα για το 2010, η στατιστική αρχή αναφέρει ότι αναθεώρηση του ρυθμού ανάπτυξης οφείλεται κυρίως στη μικρότερη μείωση της τελικής κατανάλωσης των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν τα νοικοκυριά (-3,6% σε σύγκριση με την προηγούμενη εκτίμηση -4,5%), στη μεγαλύτερη μείωση των εισαγωγών (-7,2% σε σύγκριση με την προηγούμενη εκτίμηση -4,9%) και στη μεγαλύτερη αύξηση των εξαγωγών (4,2% σε σύγκριση με την προηγούμενη εκτίμηση 3,8%).
Η αναθεώρηση, σύμφωνα με την Αρχή, προήλθε κυρίως από την ένταξη νέων και επικαιροποιημένων πηγών στη διαδικασία κατάρτισης των εθνικών λογαριασμών (νέες εκτιμήσεις για πολλές δραστηριότητες, αναθεώρηση της τελικής καταναλωτικής δαπάνης των νοικοκυριών, εφαρμογή βελτιωμένης μεθοδολογίας για την εκτίμηση του σχηματισμού του ακαθάριστου παγίου κεφαλαίου, νέες εκτιμήσεις για τις εισαγωγές και εξαγωγές πλοίων κ.λπ.).

ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

06/10/2011

Κόλαση η Αθήνα!


Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΛΑΧΟΥ

Με επεισόδια, συλλήψεις και τραυματισμούς στιγματίστηκε άλλη μια απεργιακή κινητοποίηση, χθες το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας. Η περιοχή γύρω από την Πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε και πάλι σε πεδίο βίαιων συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομίας, οι οποίες άφησαν πίσω τους τραυματισμένους αρκετούς πολίτες, πέντε δημοσιογράφους και δυο αστυνομικούς, ενώ έγιναν 20 προσαγωγές και 10 συλλήψεις.
Με αφορμή την επίθεση λίγων δεκάδων κουκουλοφόρων εναντίον τους, οι διμοιρίες των ΜΑΤ, αντί να περιοριστούν στην αντιμετώπισή τους, προχώρησαν σε βίαιες και αναίτιες επιθέσεις εναντίον πολιτών αλλά και δημοσιογράφων, που απλώς κάλυπταν τα γεγονότα. Εγκληματική χαρακτηρίζεται επίσης η ρίψη χημικών εντός του σταθμού του Μετρό Συντάγματος, αλλά και η κίνηση των επιτελών της Αστυνομίας να παραδώσουν στην κυκλοφορία τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας τη στιγμή που παραπλεύρως της εκτυλισσόταν πετροπόλεμος!



Η ένταση ξεκίνησε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, όταν κατά τη διάρκεια της προσυγκέντρωσης των μαθητών και των φοιτητών στα Προπύλαια, κάποιοι επιχείρησαν να σπάσουν μια κάμερα κυκλοφορίας της Τροχαίας, προκαλώντας την επέμβαση των ΜΑΤ. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και γενικεύτηκαν αργότερα στην Πλατεία Συντάγματος, όπου για περισσότερες από τρεις ώρες επικρατούσε ένταση, με πετροπόλεμο, ρίψη χημικών και κροτίδων κρότου λάμψης και επιθέσεις των αστυνομικών δυνάμεων εναντίων «δίκαιων και αδίκων». Οι αστυνομικοί προχώρησαν, επίσης, σε αναίτιες επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ επί της οδού Αμαλίας. Από αυτές τραυματίστηκαν τέσσερις φωτορεπόρτερ και ένας καμεραμάν.
Η ένταση μεταφέρθηκε και εντός του σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα, όπου είχαν καταφύγει ομάδες νεαρών. Αστυνομικοί των ΜΑΤ εισήλθαν μέσα στο σταθμό την ώρα που αυτός λειτουργούσε κανονικά και σε μια δολοφονική ενέργεια, προχώρησαν σε ρίψη χημικών στο χώρο των εκδοτηρίων! Η ατμόσφαιρα έγινε σύντομα αποπνικτική, ενώ τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από χτυπήματα κλομπ. Εκτός των άλλων, σύμφωνα με εργαζόμενους στο Μετρό, κατά τη διάρκεια της επίθεσης χτυπήθηκαν και υπάλληλοι. Ο πρόεδρος των εργαζομένων Αντώνης Σταματόπουλος, μιλώντας στον «Α.Τ.», ανέφερε: «Ρίξανε χημικά σε ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα! Μπήκα μπροστά παρακαλώντας τον επικεφαλής τους να βγούνε έξω, αυτοί όμως με έσπρωξαν και με έβρισαν»…

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΑ ΜΑΤ!

Η βιαιότητα και η αγριότητα των ανδρών των ΜΑΤ ήταν και χθες απερίγραπτη. Αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε όριο. Επιτέθηκαν συντονισμένα, με μίσος ακόμη και με δολοφονικά ένστικτα κατά δημοσιογράφων, καμεραμάν και φωτορεπόρτερ, χτυπώντας τους με κλομπ και ασπίδες όπου έβρισκαν και όσο μπορούσαν, θυμίζοντας άλλες εποχές. Η εντολή προς τους αστυνομικούς ήταν ξεκάθαρη: «Διώξτε τους δημοσιογράφους από την πλατεία»! Κι εκείνοι την τήρησαν κατά γράμμα. Χτύπησαν και ξυλοκόπησαν όποιον ήταν μπροστά τους με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τουλάχιστον 5 άτομα - 4 φωτορεπόρτερ, εκ των οποίων και τον Ισπανό Πάκο Σερινέλι, καθώς κι έναν καμεραμάν του Reuters.



Σε δηλώσεις της, η τραυματισμένη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη ανέφερε ότι την ώρα που είπε στον αστυνομικό «μη με χτυπάς είμαι φωτορεπόρτερ», εκείνος συνέχισε όχι μόνο να τη βρίζει χυδαία, αλλά να τη χτυπά και να την κλοτσάει για ώρα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ) Μάριος Λώλος επεσήμανε στον «Α.Τ.» ότι… «δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, δεν έγινε κάποια αψιμαχία μεταξύ ενός αστυνομικού κατά ενός φωτορεπόρτερ, αλλά έγινε δολοφονική επιδρομή μιας ολόκληρης διμοιρίας, ώστε να μας κλείσουν τα στόματα και τα… μάτια».
Η απάντηση της ΕΦΕ ήταν άμεση καθώς χθες κατέθεσαν προφορική μήνυση, ενώ σήμερα αναμένονται διοικητικό συμβούλιο και διασωματειακή σύσκεψη.
Τέλος, αίσθηση προκαλεί η στάση της ΕΛ.ΑΣ. η οποία μιλά για… διερεύνηση των καταγγελιών και ανακοίνωσε ΕΔΕ…

Κ. ΣΑΡΡΗΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

13.05: Η πρώτη εστία έντασης ξεσπά στα Προπύλαια, όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησαν να αποκολλήσουν κάμερα κυκλοφορία της Τροχαίας και απωθήθηκαν βίαια από άνδρες των ΜΑΤ.
13.30: Διαδηλωτές που πορεύονταν με τα μπλοκ της ΟΛΜΕ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ άρχισαν να σπρώχνουν με δύναμη τον ατσάλινο φράκτη που είχε τοποθετήσει η Αστυνομία στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών προκειμένου να τους απομακρύνουν.
13.40: Ομάδες νεαρών, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτίθενται με πέτρες, μάρμαρα και άλλα αντικείμενα μέσα από την Πλατεία Συντάγματος στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται περιμετρικά. Οι αστυνομικοί απαντούν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου -λάμψης και για ώρα επικρατεί ένταση στις οδούς Βασιλίσσης Αμαλίας, Γεωργίου Α’, Καραγεώργη Σερβίας και Φιλελλήνων.
14.00: Διμοιρίες των ΜΑΤ, καταδιώκοντας μικρή ομάδα νεαρών που πετούσαν πέτρες, εισέρχονται στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, από την είσοδο της Βασιλίσσης Αμαλίας, και προχωρούν σε… ρίψη χημικών στο εσωτερικό του! Η ατμόσφαιρα μέσα στο σταθμό γίνεται αποπνικτική, ενώ οι εργαζόμενοι στο Μετρό, σχηματίζοντας αλυσίδα, προσπαθούν να πείσουν τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν. Από χτυπήματα κλομπ τραυματίζονται τουλάχιστον δύο πολίτες…
14.30: Η Βασιλίσσης Αμαλίας δίνεται στην κυκλοφορία, τη στιγμή που περιμετρικά παραμένουν εκατοντάδες διαδηλωτές. Η Αστυνομία επιχειρεί να τους απομακρύνει και ακολουθεί πετροπόλεμος, ενώ πίσω διέρχονται κανονικά οχήματα!
14.50: Κατά τη διάρκεια προσαγωγής στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Όθωνος, άνδρες των ΜΑΤ επιτίθενται σε δημοσιογράφους που καταγράφουν το γεγονός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα δόντια φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου.
16.10: Ενώ έχει διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Αμαλίας και συνεχίζονται οι αψιμαχίες μεταξύ νεαρών και αστυνομικών στην Πλατεία Συντάγματος, άνδρες των ΜΑΤ χτυπούν ανελέητα και βίαια δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, τραυματίζοντας αρκετούς από αυτούς.
16.25: Τα ΜΑΤ καταδιώκουν τους εναπομείναντες διαδηλωτές προς την οδό Ερμού και όλοι οι δρόμοι παραδίδονται και πάλι στη κυκλοφορία
16.30: Η ένταση μεταφέρεται και στην περιοχή των Εξαρχείων, με μικροεπεισόδια να σημειώνονται στην οδό Μπενάκη. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ρίψη χημικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές

ΒΡΟΝΤΕΡΟ "ΠΑΡΩΝ"

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενάντια στα νέα οικονομικά μέτρα, πραγματοποίησαν χθες οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.



Στην Αθήνα περισσότεροι από 10.000 διαδηλωτές έδωσαν βροντερό «παρών», εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη βάρβαρη κυβερνητική πολιτική, ενώ στη συμπρωτεύουσα 5.000 άτομα πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις του ΕΚΘ, του ΕΔΟΘ και του ΠΑΜΕ.
Παράλληλα στο Σύνταγμα διαδήλωσαν εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι συμμετείχαν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νέου νόμου του υπουργείου Παιδείας, για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η πορεία, η οποία κύλησε ειρηνικά στο μεγαλύτερο μέρος της, ολοκληρώθηκε εν μέσω επεισοδίων στη Πλατεία Συντάγματος -όπου και κατέληξε- γύρω στις 2 το μεσημέρι. Νωρίτερα, 2.000 περίπου μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν ξεχωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία προς το Σύνταγμα. Εκεί παρέμειναν για λίγη ώρα μπροστά στο Κοινοβούλιο και στη συνέχεια διαλύθηκαν. Πλέον, οι διαδηλωτές ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 19 Οκτωβρίου, ημερομηνία όπου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία.


ΠΗΓΗ ΑΠΟ TON ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ

NAZIΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ


ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΘΥΣΙΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝΤΑSSΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΥ ΦΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"