ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ

ΣΥΦΜΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ

Διεύρυνση ελλείμματος και «τρύπα» 6,8 δισ. στον προϋπολογισμό

«Τρύπα» 6, 886 δισ. ευρώ παρουσιάζει κατά το εντεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου, ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης που δημοσιοποίησε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών.

Διεύρυνση ελλείμματος και «τρύπα» 6,8 δισ. στον προϋπολογισμό
Συγκεκριμένα, τα καθαρά έσοδα στο 11μηνο ανήλθαν στα 43,833 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας υστέρηση έναντι του στόχου του προϋπολογισμού κατά 5,473 δισ. ευρώ.
Από την πλευρά των δαπανών, στο ίδιο χρονικό διάστημα ξοδεύτηκαν 3,7 δισεκατομμύρια περισσότερα σε σχέση με τις δαπάνες του 2010.
Το ποσοστό της αύξησης είναι 6,2%, έναντι στόχου συγκράτησης της αύξησης στο 3,8%. Η υπέρβαση των δαπανών με βάση αυτά τα στοιχεία ανέρχεται στο 1,413 δισ. ευρώ.
Το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώνεται στο 11μηνο στα 20,516 δισ. ευρώ, έναντι στόχου € 21 δισ. ευρώ και ελλείμματος 19.5 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2010 προς το οποίο εμφανίζει αύξηση της τάξης του 5,1%

ΠΗΓΗ ETHNOS.GR

TO ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.

Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Όσες κυβερνήσεις και αν αλλάξουν, αν δεν αλλάξει το παταγωδώς αποτυχημένο μείγμα οικονομικής πολιτικής, θα γίνεται πάντα μια τρύπα στο νερό.Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ειναι ή ανόητος ή πουλημένος ή επικίνδυνος.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"