ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ


ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΣΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ. ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ  ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ. ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ; ΟΛΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΞΥΛΟ ΛΕΒΗΤΕΣ. 50% ΕΠΕΣΕ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ 25% ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΚΡΟΥΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ; ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

ΠΕΡΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

Η ΓΝΩΣΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ  ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ  ΤΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ. ΤΙΜΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΣΤΑΘΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Χάνονται κοινοτικά κονδύλια


Χάνονται κοινοτικά κονδύλια
Πληγές η γραφειοκρατία, η διαφθορά και η έλλειψη οργάνωσης
Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά τα πρώτα προγράμματα κοινοτικών επιδοτήσεων, η Ελλάδα αδυνατεί ακόμη να αξιοποιήσει αποτελεσματικά και πλήρως τους ευρωπαϊκούς πόρους. Ακόμη υπάρχουν ανολοκλήρωτα έργα από το Γ΄ ΚΠΣ που έληξε το 2006, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χαθούν κονδύλια, ενώ στο ΕΣΠΑ (το 4ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης) από τη στιγμή της υποβολής της αίτησης ένταξης ενός έργου μέχρι την πρώτη πληρωμή μεσολαβούν τρία ολόκληρα χρόνια. Εξαιτίας της γραφειοκρατίας, της ανικανότητας, της έλλειψης οργάνωσης και σχεδιασμού, αλλά και της διαφθοράς, η Ελλάδα αδυνατεί ακόμη να αξιοποιήσει το μόνο αναπτυξιακό εργαλείο που έχει στη διάθεσή της.

ΠΗΓΗ KATHIMERINI.GR

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"