ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Σόιμπλε: Τα υψηλά επιτόκια στο PSI «σκοτώνουν» την ανάκαμψη

Σόιμπλε: Υψηλά επιτόκια στο PSI «σκοτώνουν» την ανάκαμψη


Να μην κινδυνεύσει ο στόχος για απομείωση του ελληνικού χρέους κατά 50% από την απαίτηση για πολύ υψηλά επιτόκια στα ομόλογα που θα ανταλλαγούν, ζητεί ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και σημειώνει ότι στην Ελλάδα δεν χρειάζονται πλέον μόνο δημοσιονομικά μέτρα, αλλά διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκά επενδυτικά προγράμματα.
Σε σημερινή συνέντευξή του στη Γερμανική Ραδιοφωνία, ο κ. Σόιμπλε αναγνωρίζει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα και επαναλαμβάνει ότι στόχος παραμένει το χρέος να φθάσει το 120% έως το 2020. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι αυτό δεν θα επιτευχθεί νωρίτερα, διότι, όπως λέει, «πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία, η οποία και πάλι υποχωρεί». Τονίζει ότι τα δημοσιονομικά μέτρα δεν αρκούν και αναδεικνύει την ανάγκη για διαρθρωτικές αλλαγές και ευρωπαϊκά επενδυτικά προγράμματα, «για να φέρουμε την ελληνική οικονομία πάλι στην ανάπτυξη».

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών χαρακτηρίζει αυτονόητο ότι επιδιώκουν το υψηλότερο δυνατό επιτόκιο, αλλά προειδοποιεί για τον κίνδυνο να μην επιτευχθεί ο αρχικός στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαιτίας τέτοιων απαιτήσεων. Επιπλέον, ασκεί κριτική σε όποιους από τους πιστωτές προβαίνουν σε δημόσιες δηλώσεις, θεωρώντας ότι έτσι «ασκείται πολιτική συμφερόντων».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τους διεθνείς Οίκους Αξιολόγησης και την πρόσφατη υποβάθμιση χωρών της Ευρωζώνης, ο κ. Σόιμπλε τονίζει την ανάγκη η Ευρώπη να βάλει κανόνες στη λειτουργία τους, διασφαλίζοντας ότι δεν εξυπηρετούν δικά τους επιχειρηματικά συμφέροντα. «Οι Οίκοι Αξιολόγησης ασκούν πολιτική επιρροή, αλλά το ερώτημα είναι αν ενεργούν με πολιτικά κίνητρα. Συχνά έχω την εντύπωση ότι επιδιώκουν και οι ίδιοι τη δημοσιότητα», σημειώνει και ζητεί όρους διαφάνειας στη λειτουργία τους. Επιμένει, ωστόσο, ότι «η Ευρώπη παραμένει η ισχυρότερη οικονομική περιοχή του κόσμου». 
πηγη το βημα.gr
TO ΣXOΛIO MOY: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ PSI ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΙΩΣΙΜΟ.

 ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 21/11/2011:

OXI ΣΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

<<ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ  ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ EΣTEIΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ 26/10 ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΔΙΕΞΟΔΗ. ΗΔΗ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ 120% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟ 2020 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΣΙΩΝ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ 26/10.  H EΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΜΗΡΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ  ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ.>>

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 



H ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΣΠΑΤΑΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.   

ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;

Στο ψυγείο η χώρα, ρεκόρ ψύχους στη Φλώρινα


Σε επαρχία της αρκτικής ζώνης μετατράπηκε χθες η Βόρεια Ελλάδα καθώς η θερμοκρασία έπεσε το πρωί στη χαμηλότερη τιμή των τελευταίων δεκαετιών, φθάνοντας τους -24 βαθμούς Κελσίου, όσο δηλαδή και στην παγωμένη Γροιλανδία!
Οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι σήμερα ο υδράργυρος στη Βόρεια Ελλάδα είναι πιθανό να υποχωρήσει λίγο περισσότερο, εξαιτίας του πολικού αεροχειμάρρου που μας επισκέφθηκε από τη Σκανδιναβία και θα μας εγκαταλείψει ουσιαστικά την Πέμπτη.
Οι πολικής προέλευσης αέριες μάζες που βρίσκονται εγκλωβισμένες στα Νότια Βαλκάνια και θα παραμείνουν εκεί μέχρι και αύριο, δεν κατακρήμνισαν μόνο τον υδράργυρο σε βάθη ρεκόρ αλλά μετέτρεψαν τις αναμενόμενες αλκυονίδες μέρες σε μέρες πιγκουίνων.

Το κρύο, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, ήταν τόσο πολύ χθες το πρωί, ώστε καταρρίφθηκε ακόμη και το ρεκόρ της 9ης Ιανουαρίου 1990, πάλι στη Φλώρινα, όπου ο σταθμός της ΕΜΥ είχε καταγράψει θερμοκρασία -21,4 βαθμών. Την ίδια στιγμή, μισή ώρα πριν από την ανατολή του ήλιου χθες το πρωί, στο Νευροκόπι η θερμοκρασία ήταν -15 βαθμοί, στο Περτούλι -14, στην Πτολεμαΐδα -12, στην Κοζάνη -10 και στην Τρίπολη -9,3 βαθμοί.
«Αυτές οι αέριες μάζες πολικής προέλευσης που έφθασαν στη χώρα μας εκτείνονταν σε ύψος μέχρι και 9 χιλιόμετρα και είχαν μεσημβρινή διεύθυνση, δηλαδή από Βορρά προς Νότο», λέει στα «ΝΕΑ» ο Θοδωρής Κολυδάς, μετεωρολόγος στην ΕΜΥ.
«Το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες επικρατεί ασυνήθιστα έντονο ψύχος οφείλεται και στον συνδυασμό άλλων παραγόντων που ευνοούν την απελευθέρωση της θερμότητας στην ατμόσφαιρα».

Σε πολλές περιοχές που βρίσκονται σε οροπέδια, όταν οι νύχτες είναι ξάστερες και επικρατεί άπνοια, η θερμότητα συνεπικουρούμενη από το χιόνι δεν μπορεί να συγκρατηθεί και χάνεται.
Οι ψυχρές αέριες μάζες που ξεχύνονται από τα βουνά προς τις πεδινές περιοχές εγκλωβίζονται εκεί και η θερμοκρασία πέφτει πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν. Να γιατί χθες το πρωί, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, στην κορυφή του Καϊμακτσαλάν πάνω από τη Φλώρινα, σε ύψος 2.200 μέτρων, ο σταθμός του Αστεροσκοπείου Αθηνών έδειχνε -6 βαθμούς Κελσίου ενώ η Φλώρινα είχε -24.

«Από τα Χριστούγεννα και μετά, μόνο στις 5 και 6 Ιανουαρίου η μέγιστη θερμοκρασία κυμάνθηκε στους 7 με 8 βαθμούς Κελσίου», λέει στα «ΝΕΑ» ο Κώστας Λαγουβάρδος, μετεωρολόγος στο Αστεροσκοπείο Αθηνών. «Τις υπόλοιπες μέρες η θερμοκρασία ήταν κάτω του μηδενός ή λίγο πάνω από το μηδέν».

Βελτίωση την Πέμπτη. Ο πολικός αεροχείμαρρος που ρέει τα τελευταία 24ωρα από τον Βορρά θα δίνει το στίγμα του καιρού μέχρι και την Πέμπτη. Τότε θα επικρατήσουν άνεμοι νότιων διευθύνσεων και ο καιρός θα γλυκάνει λίγο, καθώς οι θερμοκρασίες θα αυξηθούν ως προς τις μέγιστες τιμές τους. Αύριο θα εκδηλωθούν λίγα χιόνια ή χιονόνερο στα ορεινά των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και της Κρήτης και προς το τέλος της εβδομάδας θα εκδηλωθούν βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας.

ta nea .gr και florinapost.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231075677&sms_ss=facebook&at_xt=4d3d31f4ff6cbd96,0

H ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΣΠΑΤΑΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.   

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"