ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΟΥΤΕ Η ΑΠΛΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ Β ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

Βόμβα από στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβέρνησουμε θα καταστρέψουμε την Ελλάδα!

Βόμβα από στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβέρνησουμε θα καταστρέψουμε την Ελλάδα!


Επιστολή-βόμβα έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα καθώς -όπως γράφει- ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρας θα είναι καταστροφική για τη χώρα.
Ειδικότερα, στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα. «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»
Ο Νίκος Χανιάς γράφει ακόμα ότι... τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς όπως γράφει αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!
Και συνεχίζει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».
Και καταλήγει κλείνοντας την επιστολή αποχώρησής του δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».
Ο κ. Χανιάς είναι συνταξιούχος πυροσβέστης από τους πρωταγωνιστές στην κατάσβεση των πυρκαγιών του 2007. Ηταν συνδικαλιστής, με το ΠΑΣΟΚ, αλλά προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: http://www.iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ

ΑΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Η ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 70% ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ

Τα κόμματα της κεντροδεξιάς πρέπει να αφήσουν ανοιχτούς μεταξύ τους τους διαύλους συνεννόησης για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικήςς ανάγκης μετά τις εκλογές. Ο κεντροδεξιός εμφύλιος δεν με βρίσκει σύμφωνο καθόλου.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"