ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ: ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Ο ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΙΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΩ ΕΘΙΜΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΤΙ ΦΤΑΕΙ;

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΑΓΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.

Β. Σόιμπλε: Η Ευρώπη χρειάζεται έναν υπουργό Οικονομικών

Β. Σόιμπλε: Η Ευρώπη χρειάζεται έναν υπουργό Οικονομικών

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εκτίμησε σήμερα ότι η Ευρώπη έχει ανάγκη έναν υπουργό Οικονομικών, σε συνέντευξή του σε έναν γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό.
 
«Δημιουργήσαμε μια νομισματική πολιτική με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η νομισματική πολιτική πρέπει να αντιστοιχεί με μια κοινή οικονομική πολιτική. Γι' αυτό το λόγο χρειαζόμαστε ένα κοινοβούλιο, μια κυβέρνηση και κάτι που θα αντιστοιχεί σε έναν υπουργό Οικονομικών», εξήγησε ο Γερμανός υπουργός στο ραδιόφωνο της Έσσης.
 
«Η τρέχουσα κατάσταση στην οποία όλες οι αποφάσεις που αφορούν τα δημοσιονομικά πρέπει να επικυρώνονται από τα εθνικά κοινοβούλια δεν μπορεί να διαρκέσει μακροπρόθεσμα», συνέχισε ο Σόιμπλε ζητώντας να ενισχυθεί ο ρόλος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
 
Ο Σόιμπλε επέμεινε επίσης στην αναγκαιότητα τροποποίησης των ευρωπαϊκών θεσμών και τη δημιουργία μιας πραγματικής πολιτικής ένωσης.
 
Τη δεκαετία του 1990 «είχαμε πει: αφήστε μας να ξεκινήσουμε μια νομισματική ένωση. Και μια μέρα θα έρθει ο καιρός να κάνουμε το επόμενο βήμα», σημείωσε ο γερμανός υπουργός προσθέτοντας: «τώρα πρέπει (…) να δημιουργήσουμε μια Ευρώπη με μια ακόμη καλύτερη δομή για τις οικονομικές και χρηματοπιστωτικές πολιτικές».
 
ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
 
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ  ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ.

Η Γαλλία επιστρέφει 754 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

Η Γαλλία επιστρέφει 754 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

Το γαλλικό κράτος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα 754 εκατομμύρια ευρώ από τις πληρωμές τόκων που έλαβε η Τράπεζα της Γαλλίας, για τα ελληνικά ομόλογα, τα οποία και έχει στην κατοχή της, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
"To γαλλικό κράτος θα επιστρέψει στην Ελλάδα τους τόκους που έλαβε από την Τράπεζα της Γαλλίας για το ελληνικό χρέος 754 εκατ. ευρώ που έχει στην κατοχή της", αναφέρει, συγκεκριμένα, το έγγραφο του γαλλικού προϋπολογισμού.
Σύμφωνα με το Reuters, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) είχε δηλώσει, το Φεβρουάριο, ότι οι κεντρικές τράπεζες των κρατών-μελών της Ευρωζώνης μπορούν να μεταφέρουν τα κέρδη τους από τα ελληνικά ομόλογα στις κυβερνήσεις, οι οποίες εν συνεχεία μπορούν και να δώσουν τα χρήματα στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΝΕWS 247

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"