ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΑ  ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΦΘΑΡΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ TOY ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ; ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΥΓ: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ

Χρυσόστομος κατά Σεραφείμ για το μποζόνιο: «Δε ζούμε στον Μεσαίωνα»

Εκκλησιαστική διαμάχη για το CERN...Χρυσόστομος κατά Σεραφείμ για το μποζόνιο: «Δε ζούμε στον Μεσαίωνα»

Στο «πλευρό» των επιστημόνων του CERN στάθηκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος τάχθηκε κατά των μεσαιωνικών αντιλήψεων ορισμένων ιεραρχών και δήλωσε πως η ανακάλυψη του «σωματιδίου του Θεού» δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με τα διδάγματα της Εκκλησίας.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» ο κ. Χρυσόστομος, ανέφερε ότι «ο οποιοσδήποτε παραλληλισμός μεταξύ του πειράματος του CERN για το προσδιορισμό του σωματιδίου του Χίγκς και της διδασκαλίας της Εκκλησίας περί της δημιουργίας του κόσμου από το Θεό, θεωρώ ότι είναι ανεπιτυχής από την στιγμή που συγκρίνονται δύο ανόμοια πράγματα».

«Δε νομίζω ότι υπάρχει ανησυχία από μέρους της Εκκλησίας, μάλιστα όταν ύπαρχει ένας επιστημονικός διάλογος. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να δαιμονοποιεί τα αποτελέσματα μιας επιστημονικής έρευνας. Πρέπει όλοι να σεβαστούμε αυτά που ανακαλύφθηκαν από τα πειράματα του CERN και του ΑΤΛΑΣ, διότι προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία αλλοίωση της διδασκαλίας περι δημιουργίας του κόσμου», σημείωσε ο ιεράρχης.

Παράλληλα δεν έλειψαν και τα φίλια πυρά κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς τον οποίο «φωτογράφισε» λέγοντας πως «η αντίδραση μερικών έχει ξεκινήσει από ένα ερμηνευτικό λάθος, διότι ο τίτλος που έδωσε ο εν λόγω αστροφυσικός "το σωματίδιο Θεός", είναι ένας πάρα πολύ καλός εμπορικός τίτλος. Όμως δεν έχει καμία σχέση μ΄αυτό που μπορεί να εκφράζει στα ελληνικά ο τίτλος αυτός».

«Δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε σε μεσαιωνικές αντιλήψεις και μεθόδους αντιμετώπισης ενός επιστημονικού διαλόγου», σημείωσε με νόημα ο μητροπολίτης αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς.

Κλείνοντας ο κ. Χρυσόστομος, ανέφερε ότι «η Ορθόδοξη Εκκλησία και η ορθόδοξη θεολογία, μπορεί να συμμετέχει σ΄ έναν επιστημονικό διάλογο για το καλό του ανθρώπου και της κοινωνίας».

ΠΗΓΗ iefimerida.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"