ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.00 ΕΠΑΝΑΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ ΤΟ FLASH TV

Αποψε στις 19.00 μετα απο πολλα αιτηματα των τηλεθεατων ο flash tv θα ξαναπροβαλει απο την αρχη την συνεντευξη μου στην εκπομπη της Κατερινας Βασιλειου Λιμπρο Ντορο. Οσοι δεν την ειδατε μπορειτε αποψε.

ΕΔΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
  http://m.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.flash-tv.gr%2Findex.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D84%26Itemid%3D216&h=TAQGDTvxz


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ FLASH TV




Φωτογραφία




Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ LΙΒΡΟ D'ORO

ΙΟΒΕ: Υφεση 6,9% το 2012

ΙΟΒΕ: Υφεση 6,9% το 2012


Σε δυσμενή αναθεώρηση των προβλέψεών του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2012 προχώρησε το Ινστιτούτο Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών ΙΟΒΕ.
Σε τριμηνιαία έρευνά του που παρουσίασε σήμερα εκτιμά ότι η ύφεση θα φθάσει το 6,9% έναντι 5%, που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση και ότι η ανεργία θα ανέλθει στο 23,6%, από 20% που είχε προβλεφθεί τον Απρίλιο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΙΟΒΕ, ο πληθωρισμός θα κινηθεί το 2012 κοντά στο 1,5%.
«Συνισταμένη των τάσεων στις βασικές συνιστώσες του ΑΕΠ αποτελεί η επιδείνωση της πρόβλεψης για την ύφεση της ελληνικής οικονομίας το 2012 σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση του ΙΟΒΕ, που πλέον αναμένεται να διαμορφωθεί στην περιοχή του 6,9%», αναφέρει το Ινστιτούτο στην έκθεσή του.
«Οι καταναλωτικές δαπάνες των νοικοκυριών προβλέπεται να δεχθούν πρόσθετες πιέσεις προερχόμενες κυρίως από τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, τη συνεχή άνοδο της ανεργίας, τη πτώση αμοιβών μετά τις ρυθμίσεις για το μισθολογικό κόστος στο δεύτερο μνημόνιο», συμπληρώνεται.
Σύμφωνα με το ΙΟΒΕ η κυβέρνηση πρέπει να επιτύχει τέσσερις στόχους:
- Ένα πρόγραμμα βραχυχρόνιων παρεμβάσεων, ένα «πρόγραμμα 100 ημερών» για την ταχεία άμβλυνση των πολύ αρνητικών συνθηκών που έχουν μακροχρόνια παγιωθεί στον πυρήνα της πραγματικής οικονομίας.
- Τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων για αναθεώρηση του μείγματος οικονομικής πολιτικής.
- Την κατάρτιση της νέας εθνικής στρατηγικής για το νέο αναπτυξιακό και κοινωνικό πρότυπο της ελληνικής οικονομίας.
- Τη σύμπραξη με άλλα πρόθυμα κράτη-μέλη στη βελτίωση της οικονομικής πολιτικής στο σύνολο της Ευρωζώνης.
Το ΙΟΒΕ υποστηρίζει ακόμη ότι στο πρόγραμμα των 100 ημερών πέραν των συμφωνηθέντων μεταρρυθμίσεων προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε στόχους που βελτιώνουν άμεσα τη ρευστότητα στον επιχειρηματικό τομέα, όπως η άμεση εκταμίευση 6,5 δισ. ευρώ από το δάνειο των 130 δισ. ευρώ για την εξόφληση των συσσωρευμένων υποχρεώσεων του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα και η διοχέτευση όλων των διαθέσιμων κονδυλίων σε έναν μικρό αριθμό μεγάλων έργων υποδομής πανελλαδικής εμβέλειας με υψηλό οικονομικό πολλαπλασιαστή και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, είτε από άμεσα διαθέσιμα κονδύλια του ΕΣΠΑ, με μεγαλύτερη ευελιξία στα κριτήρια επιλεξιμότητας ή ακόμη και με την έκδοση ομολόγων καλυμμένων με περιουσιακά στοιχεία.
Επίσης, θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην πίεση για αύξηση των κεφαλαίων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για επενδύσεις στην Ελλάδα και στο νότο ευρύτερα και στην παροχή εγγυήσεων ώστε να καλυφθεί το κενό χρηματοδότησης, καθώς και στην γρηγορότερη δυνατή επαναφορά των χρηματοδοτήσεων της δανειακής σύμβασης στην προβλεπόμενη ροή τους, για την υπέρβαση των καθυστερήσεων που ήταν το αποτέλεσμα της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου, με αντάλλαγμα βεβαίως την ταχύτερη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη πρωτίστως η χώρα και λιγότερο οι πιστωτές μας.
Το ΙΟΒΕ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι απαιτείται κλιμάκωση της δημοσιονομικής προσπάθειας, ώστε να αποφευχθεί έλλειμμα Κρατικού Προϋπολογισμού.

ΠΗΓΗ:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η Γιάννα Αγγελοπούλου βοήθησε τον Τσίπρα

Η Γιάννα Αγγελοπούλου βοήθησε τον Τσίπρα

Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα "Δημοκρατία", που αναφέρεται σε δημοσίευμα της "Καθημερινής", που αφορά την εμπλοκή της Αμερικανικής (ε, αριστερός είναι ο Αλέξης, Αμερικανική εταιρεία θα έπαιρνε!), εταιρείας συμβούλων, φίλου του Κλίντον (χέρι χέρι με τον Κλίντον σύντροφε Αλέξη;), με το όνομα ΤΕΝΕΟ.
Το έργο έχει περίπλοκη υπόθεση, γι’ αυτό είναι αναγκαίο να ξεκινήσω από τα βασικά. Teneo είναι ρήμα των λατινικών και σημαίνει κρατώ, κατέχω και άλλα συναφή. Είναι όμως και εταιρεία συμβούλων με έδρα τις ΗΠΑ και γραφεία σε άλλα επτά σημεία ανά τον κόσμο. Η εταιρεία, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της, βασίζεται σε...
ένα «παγκόσμιο δίκτυο χρηματοοικονομικών, επιχειρηματικών και πολιτικών σχέσεων, με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβούλων, που θα δίνουν στους πελάτες της τη δυνατότητα να οργανώνουν και να διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους, να κατευθύνουν την ανάπτυξή τους, να χτίζουν τη φήμη τους και να προστατεύουν το όνομά τους». Πρόεδρός της είναι ο στενότερος σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον: ο σαραντάχρονος σήμερα Ντάγκλας «Νταγκ» Μπαντ. Ο εν λόγω εντάχθηκε στην ομάδα του 42ου προέδρου των ΗΠΑ σε ηλικία μόλις 23 ετών. Χάρη στις ικανότητές του ανελίχθη ώς την ψηλότερη βαθμίδα της ιεραρχίας στην ειδικότητά του. Είναι δε ο ιθύνων νους του οργανισμού «Clinton Global Initiative», που έχει σκοπό την ανταλλαγή και την ώσμωση των ιδεών μεταξύ «ηγετών» (με την ευρεία έννοια του όρου, εξ ου και τα εισαγωγικά).
Το ερώτημα είναι τι γύρευε στην Αθήνα, το διάστημα προ των τελευταίων εκλογών, η ομάδα της Teneo, η ειδικευόμενη στις πολιτικές καμπάνιες. Ενα πουλάκι (το γνωστό πουλάκι της δημώδους παραδόσεώς μας, αυτό που πάντα λέει την αλήθεια στα τραγούδια...) μου ψιθυρίζει ότι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε αντισυστημικό κόμμα, το οποίο θέλει να μετακινηθεί περισσότερο προς το κέντρο του πολιτικού φάσματος, αλλά να το κάνει με τρόπο, για να μην τρομάξει την πελατεία του.
Το άλλο ερώτημα είναι ποιος έφερε την εταιρεία. Εδώ πια μπαίνουμε στα χωράφια του θεατρικού είδους που αναπτύχθηκε κατά την Eλισαβετιανή Περίοδο και λέγεται revenge tragedy: τραγωδία εκδίκησης. Κατά κανόνα, η υπόθεση βασίζεται στον αγώνα του ήρωα να πάρει εκδίκηση, συνήθως υπό την προτροπή ενός φαντάσματος. Στην περίπτωσή μας, το πρόσωπο που έχει τον ρόλο του ήρωα δεν λυπάται τα χρήματα, γιατί διαθέτει πάρα πολλά. Το φάντασμα που ακολουθεί τις προτροπές του είναι εκείνο των πολιτικών φιλοδοξιών που έτρεφε κάποτε. Οσο για το αντικείμενο της εκδίκησης είναι το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Αυτό που κάποτε προσπάθησε να αλώσει, δαπανώντας πολύ χρόνο και μεγάλους πόρους, χωρίς να τα καταφέρει.
Ως εδώ, όμως. Σκεφθείτε ποιο μπορεί να είναι το περί ου ο λόγος πρόσωπο· και, αν αυτό σας βοηθά στη σκέψη, ανάψτε και ένα πούρο.
Aυτά γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 
και περισσότερα στη σημερινή "Δημοκρατία"

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΙΔΟΥΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ:

Σύντομη επιστολή - απάντηση στη "βόμβα", που την ήθελε αναμεμειγμένη με την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, απέστειλε η κα Αγγελοπούλου στην εφημερίδα "Δημοκρατία".
"Διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας, η μόνη σκέψη που  μου έρχεται, είναι ότι ίσως για τα ευφάνταστα σενάρια φταίει ο καύσωνας. Εύχομαι πάντως καλή πορεία στο εκδοτικό εγχείρημα όλων σας", αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΕΛΕΟΣ: Οι «γαλάζιοι» βουλευτές χειροκρότησαν... Βενιζέλο!


Φωτογραφία για Οι «γαλάζιοι» βουλευτές χειροκρότησαν... Βενιζέλο!
Υπό το χειροκρότημα των βουλευτών της Ν.Δ. μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε κατά μέτωπον επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις θέσεις του στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων και -σε πλήρη αδυναμία να αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα που τον αφορά και το μόλις 12% που αντιπροσωπεύει πια- επιχείρησε να δικαιολογήσει τα πεπραγμένα της δικής του κυβερνητικής περιόδου Το γεγονός πάντως ότι ο κ. Βενιζέλος χειροκροτήθηκε ενθέρμως από τους περισσότερους βουλευτές της Ν.Δ. και τους παριστάμενους υπουργούς της προκάλεσε πολλά σχόλια αλλά και απορίες. Μια εικόνα που μέχρι πρότινος δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, καθώς μάλιστα είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από τους λιβέλους που εξαπέλυε ο κ. Βενιζέλος, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, σε βάρος της Ν.Δ. Γι' αυτό και οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση δεν πίστευαν στα αυτιά και στα μάτια τους!

Ενδεχομένως ο κ. Βενιζέλος να επιχειρήσει να αξιοποιήσει τώρα αυτό το έντονο νεοδημοκρατικό χειροκρότημα, για να σταθεροποιήσει την πολιτική και εσωκομματική θέση του, η οποία καθημερινώς αποδυναμώνεται. Το βαρύ κλίμα ήταν άλλωστε εμφανές στους κόλπους της (συρρικνωμένης) Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της οποίας είχαν αποφύγει από τη δική τους πλευρά, την Παρασκευή, να χειροκροτήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Με την υψηλών τόνων ομιλία του ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «καιροφυλακτεί περιμένοντας την αποτυχία της κυβέρνησης και της χώρας» και χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη στάση να δηλώνει ο κ. Τσίπρας επίσημα από το βήμα της Βουλής ότι θα υπονομεύσει συστηματικά το έργο της κυβέρνησης, καταστρατηγώντας την ψήφο των Ελλήνων.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τα δύο κόμματα δεν ταυτίζονται, αλλά «το μέγεθος της κρίσης επιβάλλει τη λύση διακυβέρνησης εθνικής συνευθύνης». Ο κ. Βενιζέλος προκάλεσε πάντως για ακόμα μία φορά αίσθηση, δείχνοντας ότι δεν μπορεί με τίποτα να παραμερίσει το «εγώ» του, «εξυμνώντας» σε πολλές περιπτώσεις τον εαυτό του για τις προσωπικές του πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ομιλία του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη, ο οποίος είπε ότι η συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα δεν ήταν μια αβασάνιστη επιλογή και πρόσθεσε ότι αναλαμβάνει «στο ακέραιο τις ευθύνες που της αναλογούν από τη στήριξη της κυβερνητικής συνεργασίας». Επίσης, μίλησε για «αναγκαίες αποκρατικοποιήσεις», με παραμονή όμως στο Δημόσιο των δικτύων και των υποδομών, ενώ εμφανίστηκε διαλλακτικός στο θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης, λέγοντας: «Η αναδιαπραγμάτευση δεν θα γίνει σε μια στιγμή, σε μια Σύνοδο Κορυφής ή στην πρώτη επίσκεψη της τρόικας. Θα είναι μια συνεχής και επίπονη διαδικασία, μια σκληρή διαπραγμάτευση»

ΠΗΓΗ  http://www.newsnow.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Ο Τράγκας αποκαλύπτει γιατί παραιτήθηκε ο Νικολόπουλος!


Φωτογραφία για Ο Τράγκας αποκαλύπτει γιατί παραιτήθηκε ο Νικολόπουλος!
Αργά το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιουλίου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αναλυτικό παρασκηνιακό ρεπορτάζ γύρω από τα γεγονότα που οδήγησαν τον υφυπουργό Εργασίας, Νίκο Νικολόπουλο, στην παραίτησή του από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Αναδημοσιεύουμε το κείμενο: Ίσως η παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας Νίκου Νικολόπουλου, να αποτελέσει το νήμα που θα ‘’ξηλώσει όλο το κυβερνητικό πουλόβερ’’! Γιατί αν αληθεύουν όλα αυτά που συνέβησαν στο υπουργείο εργασίας από την περασμένη Πέμπτη το βράδυ έως χτες το μεσημέρι που ανακοινώθηκε η παραίτηση του, τότε πιστεύω ότι θα ακολουθήσει πολύ σύντομα ο Φώτης Κουβέλης, οι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ και πιθανότατα αρκετοί βουλευτές από το Πασόκ. Είναι κακός οιωνός και όπως που έλεγε εχτές, χαριτολογώντας- ένας κυβερνητικός αξιωματούχος, μπορεί να είναι η αρχή ενός Fame Story, ή Big Brother που θα έχει σταδιακές αποχωρήσεις στελεχών της κυβέρνησης τις επόμενες εβδομάδες- μήνες.

Η κυβέρνηση προσπάθησε να διοχετεύσει στα ΜΜΕ ότι ο Νίκος Νικολόπουλος, παραιτήθηκε έτσι ξαφνικά και λίγα 24ωρα μετά την ορκωμοσία του, διότι δεν πήρε τις αρμοδιότητες που ήθελε, δηλαδή, το Μαξίμου θέλησε να τον παρουσιάσει ως παραιτηθέντα από δυσφορία και πικρία για την πολιτική συρρίκνωση του σε ρόλο ανενεργό χωρίς αρμοδιότητες.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και δείχνει τι θα ακολουθήσει στην κυβερνητική πορεία. Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο Αχαιός πολιτικός πήγε στο γραφείο του κ. Βρούτση και τον ρώτησε: «Αύριο, έρχεται η τρόικα. Τι θα τους πούμε; Θα θέσουμε κάποια θέματα, όπως π.χ. η Μετενέργεια; Έχουμε κάποιες προεκλογικές δεσμεύσεις. Θα τις θίξουμε; Τι οδηγίες έχουμε»; Ο Υπουργός του απάντησε : «Δεν πρόκειται να θέσουμε κανένα θέμα, αυτή τη στιγμή στους τροικανούς». Ο Νικολόπουλος του είπε ότι εάν δεν τεθεί στη συνάντηση με τους τροικανούς το θέμα της μετενέργειας, εντός ολίγου που λήγουν χιλιάδες συμβάσεις θα έχουμε χιλιάδες απολύσεις και βίαιες περικοπές μισθών. Ο Υπουργός Εργασίας, επέμενε στη «γραμμή» που είχε πάρει από το Μαξίμου, ότι δεν πρέπει να τεθεί κανένα θέμα.

Το πρωί της περασμένης παρασκευής, πήγαν λοιπόν οι τροικανοί στο Υπ. Εργασίας όπου σε μία αίθουσα, ήταν συγκεντρωμένα 20-25 στελέχη του Υπουργείου και παρόντες φυσικά οι γραμματείς που προέρχονται από το Πασόκ. Ο Νικολόπουλος, δεν είπε ούτε μία κουβέντα στους ξένους και άφησε τον κ. Βρούτση να δηλώσει ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα προς συζήτηση». Μάλιστα οι ξένοι, κατανόησαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Μετενέργεια και τις συλλογικές συμβάσεις. Ο Νικολόπουλος, όπως είπε στο στενό του περιβάλλον, δεν ήθελε να δημιουργήσει θέμα στη κυβέρνηση, διότι φοβόταν ότι εάν έλεγε όσα έζησε στο υπουργείο το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή το πρωί θα δημιουργούσαν τεράστιο θέμα, όχι μόνο στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά κυρίως στον Φώτη Κουβέλη και στους βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς. Δηλαδή ότι «είδε» ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση επαναδιαπραγμάτευσης στα εργασιακά.

Έγραψε την τρισέλιδη επιστολή παραίτησης του, που είναι πολιτικό κείμενο και σε καμία περίπτωση δεν διατυπώνει σ εαυτό, πικρία ή δυσφορία για τις αρμοδιότητες του. Μάλιστα, καταχώρησε την επιστολή παραίτησης του, στο εμπιστευτικό πρωτόκολλο του Υπουργείου, ώστε αν κάποιος ή κάποιοι προσπαθήσουν να πουν ότι το έκανε για ιδιοτελής λόγους, να υπάρχει καταχώρηση απόδειξη του πραγματικού κειμένου. Στην επιστολή παραίτησης υπογραμμίζει ότι φεύγει για να μην δημιουργήσει πρόβλημα, επειδή αύριο, πιθανότατα θα καταψηφίσει τα νομοσχέδια που έρχονται προς ψήφιση. Την Κυριακή πήγε στην Βουλή, ψήφισε υπέρ της κυβέρνησης και μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, πλησίασε τον Αντώνη Σαμαρά, του έδωσε την επιστολή και του είπε: «Να την διαβάσεις, μην τη δώσεις πουθενά και παραπέσει». Εκείνη την ώρα ο Σαμαράς, δεν φάνηκε να κατάλαβε τι συνέβαινε.

Το επόμενο πρωί, της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός τον πήρε στο τηλέφωνο και του είπε: «Γιατί μου το κάνεις αυτό; Θα δημιουργηθεί θέμα». Ο Νικολόπουλος του είπε: «Σε καταλαβαίνω, αλλά εγώ αυτά που έρχονται, δεν πρόκειται να τα ψηφίσω. Και όπως σου έγραψα στην επιστολή, παραιτούμε, γιατί αύριο μπορεί να αναγκαστείς να με διαγράψεις». Όταν τελείωσε η συνομιλία, ο Νικολόπουλος περίμενε μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, για να δώσει την ευκαιρία στην κυβέρνηση να οργανώσει την αντικατάσταση του και μετά έδωσε την παραίτηση του ‘’στον αέρα’’. Ήδη κυκλοφορούν πληροφορίες, πολύ δυσάρεστες, για τις επόμενες ημέρες, τις σχέσεις μας με τους δανειστές και αυτά τα οποία θα υποχρεωθεί-ν εκ των πραγμάτων- να κάνει η κυβέρνηση. Όπως είπε ο Νικολόπουλος στο στενό του περιβάλλον, ουδείς άλλος από το Μαξίμου και την κυβέρνηση επικοινώνησε μαζί για να τον μεταπείσει, ή να πληροφορηθεί περισσότερα για τους λόγους της ενέργειας του.

Πολλοί ήταν εκείνοι μέσα στη Ν.Δ. όπως και στελέχη του κόμματος στην Πάτρα, που στεναχωρήθηκαν για τις δηλώσεις του κ. Σίμου Κεδίκογλου, που άφησε να φανεί ότι «ο Νικολόπουλος το έκανε επειδή δεν του έδωσαν μεγάλες αρμοδιότητες».

ΠΗΓΗ: http://www.newsnow.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: A KAΛΑ ΑΜΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ....

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"