ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

110 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ


 Στρατός 110 νοσηλευτών «χάθηκε» από το 401 και βρέθηκε σε γραφεία πολιτικών


Τη στιγμή που και τα στρατιωτικά νοσοκομεία αντιμετωπίζουν σημαντικότατα προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού γίνεται γνωστό πως 110 νοσηλευτές του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου είναι τοποθετημένοι σε γραφεία πολιτικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» οι 110 νοσηλευτές βρίσκονται υπηρετούν σε γραφεία πολιτικών ή είναι τοποθετημένοι σε στρατιωτικές μονάδες και προσφέρουν υπηρεσίες άσχετες με την ειδικότητα τους. Ήδη έχει ζητηθεί από τα Γενικά Επιτελεία κατάσταση με το υγειονομικό προσωπικό που υπηρετεί σε θέσεις εκτός του χώρου της Υγείας, ώστε να επιστρέψει στα νοσοκομεία.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Καράμπελας ζήτησε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες να επιστρέψουν και οι 110 στα «πραγματικά» καθήκοντα τους ενώ έδωσε και κατευθυντήριες οδηγίες για τη βελτίωση των παροχών υγειονομικών υπηρεσιών από τα στρατιωτικά νοσοκομεία σε συνδυασμό με το φρένο που πρέπει να μπει στην αλόγιστη σπατάλη.

Πηγή: iefimerida

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

Ε ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΑ ΡΕΣΤΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ.

Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΜΙΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΕΙΓΜΑ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.

ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Χρειαζονται μεταρρυθμισεις με η χωρις μνημονιο αλλα χρειαζεται και σκληρη επαναδιαπραγματευση που δεν γινεται ακομη για να αλλαξουν δομικοι και θανατηφοροι οροι των δανειακων συμβασεων και της αδιεξοδης συνταγης τους. Οπως χρειαζεται και νεο κουρεμα του επισημου χρεους της χωρας κατα 50%. Το χρεος το 2012 με αυτα τα μετρα και αυτην την δανειακη συμβαση δεν θα φτασει ποτε το 120% του ΑΕΠ  και δεν προκειται να γινει βιωσιμο με τιποτα. Αν το χρέος δεν πεσει στο 80% του ΑΕΠ τουλαχιστον δεν μπορει να εξυπηρετηθει.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"