ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ Β ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΚΟΖΑΝΗ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ: Α) Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Β) ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ Ε ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Γ) Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΝΤ ΣΤΗΝ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ Δ) Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1916-1918

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

Παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Πορεία στη μνήμη»

Ντοκιμαντέρ. Διάρκεια 62΄ λεπτά
Πρόκειται για ένα ιστορικό οδοιπορικό στην περίοδο από την ίδρυση της Νέας Φιλικής Εταιρείας, στην επανάσταση του 1878 και ως την ημέρα που τα Ελληνικά στρατεύματα μπήκαν στην πόλη της Φλώρινας. Ο φακός μέσα από σπάνιο φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό, αλλά και από την σημερινή αποτύπωση του τοπίου, οπτικοποιεί τα γεγονότα όπως αυτά παρουσιάζονται τόσο από τα ιστορικά κείμενα, όσο και από ερευνητές της τοπικής ιστορίας της περιοχής Φλώρινας και Αμυνταίου.
Σκηνοθεσία – καταγραφή: Χρήστος Σκούρας.
Ειδικοί συνεργάτες: Λάζαρος Μέλλιος – Αντιγόνη Τσάμη – Ηλίας Χασιώτης - Ευάγγελος Ιωαννίδης.
Φωτογραφικά αρχεία: Πολεμικό Μουσείο - Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού, Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, Βιβλιοθήκη Βουλής των Ελλήνων, Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, Θανάση Βογιατζή, Στέλιου Γαβριηλίδη.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Προβολές:
Φλώρινα. Πέμπτη 8 Νοεμβρίου ώρα 7.00 Αίθουσα Θ. Αγγελόπουλος
Αμύνταιο. Κυριακή 11 Νοεμβρίου ώρα 11.30 π.μ Πολύκεντρο Αμυνταίου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡ.ΣΚΟΥΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ  ΜΑΣ.
ΣΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΒΟΜΒΑ και από την ολομέλεια του Άρειου Πάγου! Αντισυνταγματικά τα μέτρα!


Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου που μόλις ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή της έκρινε αντισυνταγματικά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο.

Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου έκρινε ότι τα όσα περιλαμβάνονται στο μνημόνιο θίγουν σωρεία συνταγματικών διατάξεων και συνεπώς δεν θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Η εξέλιξη έρχεται την ώρα που στη Βουλή διεξάγεται ονομαστική ψηφοφορία για την συνταγματικότητα του πολυνομοσχεδίου.

ΠΗΓΗ http://olympia.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΣτΕ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"