ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Δεν αποκλείει διαγραφή χρέους για την Ελλάδα

«Θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό»

Δεν αποκλείει διαγραφή χρέους για την Ελλάδα ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών

ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Βιτόριο Γκρίλι
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πρέπει να είναι έτοιμες να εξετάσουν μια σειρά λύσεων για την ελληνική κρίση χρέους, δήλωσε στο Reuters ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Βιτόριο Γκρίλι, προσθέτοντας ότι δεν θα απέκλειε πιθανή διαγραφή χρέους του επίσημου τομέα.
«Θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό να βρούμε μια λύση», είπε, προσθέτοντας ότι δεν θα απέρριπτε καμία πρόταση για την επίλυση της κρίσης στην Ελλάδα.
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν οι δανειστές της χώρας θα πρέπει να προχωρήσουν σε διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους σημείωσε : «Εάν ρωτήσεις οποιαδήποτε κυβέρνηση που είναι δανειστής εάν το OSI (κούρεμα επίσημου τομέα) είναι καλή ιδέα, ασφαλώς και δεν είναι ελκυστική».
Ο Ιταλός υπουργός οικονομικών είπε επίσης ότι δεν αναμένει άνοδο του κόστους δανεισμού για τη χώρα του τους επόμενους μήνες παρά το υψηλό δημόσιο χρέος της χώρας που αναμένεται να ανέλθει στο 128% του ΑΕΠ το 2013.
Σημειώνεται πως χθες το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Λικ Κοέν δήλωσε πως η λύση των προβλημάτων της Ελλάδας θα απαιτήσει πιθανότατα τη διαγραφή τουλάχιστον ενός μέρους του χρέους της.
ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"