ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Συλλήψεις για φοροδιαφυγή στην Deutsche Bank.

'Εφοδος και συλλήψεις στην Deutsche Bank για φοροδιαφυγή και "ξέπλυμα"

Συνελήφθησαν 5, ένας εξ αυτών είχε χαρακτηρίσει την Ελλάδα αποτυχημένη και διεφθαρμένη! 500 αστυνομικοί και άνδρες της φορολογικής αστυνομίας εισέβαλλαν στα κεντρικά γραφεία της Ντόιτσε Μπανκ στη Φρανκφούρτη και σε σπίτια στελεχών της στο πλαίσιο ερευνών για φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων (350 εκ. ευρώ)  και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η εισαγγελία της Φρανκφούρτης κατηγόρησε 25 άτομα για βαριά φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και απόπειρα παρεμπόδισης της δικαιοσύνης. Εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν εναντίον πέντε υπόπτων. Ένας από τους συλληφθέντες είναι μεγαλοστέλεχος και συγκεκριμένα υποδιοικητής της τράπεζας, ο οποίος παλιότερα είχε πει ότι η Ελλάδα είναι μια αποτυχημένη χώρα με διεφθαρμένους πολιτικούς.

ΠΗΓΗ: http://m.lifo.gr


Έφοδος της γερμανικής αστυνομίας στα κεντρικά της Deutsche Bank

Φρανκφούρτη, Γερμανία
Έφοδο στα κεντρικά της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη έκανε το πρωί της Τετάρτης η γερμανική αστυνομία. Τουλάχιστον 25 στελέχη της τράπεζας θεωρούνται ύποπτα για συνέργεια σε φοροδιαφυγή ύψους πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, για πέντε στελέχη της Deutsche Bank εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Συνολικά 500 αστυνομικοί και εφοριακοί συμμετέχουν στις έρευνες που επεκτάθηκαν σε σπίτια και γραφεία στο Ντίσελντορφ και το Βερολίνο.

Αφορμή για τις επιχειρήσεις των διωκτικών αρχών αποτέλεσαν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση συνεργάτη της Deutsche Bank, που κατηγορείται για φορολογική απάτη στα συμφραζόμενα πωλήσεων δικαιωμάτων εκπομπών αερίων από επιχειρήσεις.

Στελέχη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διώξεως του Εγκλήματος (BKA), της Αρχής Διώξεως Οικονομικού Εγκλήματος και της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες σε βάρος 25 ατόμων με την υποψία της κακουργηματικής φοροδιαφυγής, ξεπλύματος χρημάτων και υπόθαλψης εγκληματία.

Συγκεκριμένα, κατά την εν λόγω συναλλαγή, στελέχη της Deutsche Bank φέρονται να συνέργησαν στην κατακράτηση φόρου κύκλου εργασιών ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Η Deutsche Bank επιβεβαίωσε ότι διεξάγονται έρευνες, οι οποίες έχουν αρχίσει την άνοιξη του 2010 και διαβεβαίωσε ότι «συνεργάζεται πλήρως με τις Αρχές».

Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, η Deutsche Bank απέλυσε στο παρελθόν πέντε συνεργάτες της που μετείχαν σε απάτες και οι οποίοι συνεργάζονταν με διεθνείς συμμορίες, η δράση των οποίων στερούσε το γερμανικό δημόσιο από έσοδα ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αναφέρει το Der Spiegel.

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ





Το σχολιο μου:
Τωρα θελω να ακουσω τα παπαγαλακια που συνεχως βριζουν τους Ελληνες και την ιδια τους την πατριδα τι θα πουν αραγε; Εχω ξαναπει οτι η Εσπερια δεν μπορει να μας κανει μαθηματα ηθικης. Παιδικη χαρα μπροστα στις απατες του ειναι η Ελλαδα. Για να μην θυμηθω ποιες εταιριες λεηλατησαν το δημοσιο ταμειο της Ελλαδας μοιραζοντας μιζες στους εγχωριους συνεργατες τους. Να κοπει λοιπον το παραμυθι. Φοροδιαφυγη 350. εκ ευρω μεσα απο την Ντοιτσε Μπανγκ και ξεπλυμα μαυρου χρηματος. Ειπατε τιποτα; Αντε να πανε ορισμενοι θαυμαστές του γερμανικού μοντέλου για καμια γαργαρα..... Η Γερμανια με την προτεσταντικη ηθικη...

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"