ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ ΤΟ 2013



Να τα αφήσουν αυτά για το ότι τα 9,3 δις των μαζεμένων από χρόνια οφειλών του δημοσίου θα αναστρέψουν την ύφεση των 9,3 δις νέων μέτρων σε μισθωτούς συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες. Οι οφειλές του δημοσίου θα καταβληθούν εφάπαξ και δεν είναι πάγιο έσοδο ρευστότητας για την οικονομία ενώ τα 9,3 δις φόρων και περικοπών είναι πάγιας και μόνιμης απόδοσης μέτρα που θα συνεχίσουν το υφεσιακό τους  έργο και τα επόμενα χρόνια και σε αυτά θα προστεθούν και τα υπόλοιπα 4,5 δις του 2014 συν τα αλλά 15 δις για το 2015-16. Από που θα εξισορροπήσετε την ύφεση τότε δεδομένου, ότι δεν θα υπάρχουν άλλες οφειλές του δημοσίου; Από το Εσπα και τις τράπεζες; Α καλά. Το ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρετε; Επίσης σημαντικό μέρος των οφειλών θα πάει στα ταμεία ξένων φαρμακευτικών εταιριών,  χώρια που θα πρέπει, να έχουμε κατά νου, πόσα από αυτά θα πάνε σε τράπεζες της Ελβετίας και αλλού από Έλληνες εργολάβους.  Εδώ χρειάζεται σχέδιο Μάρσαλ απο την Ευρώπη άμεσα μαζί με κούρεμα του χρέους, που βρίσκεται στα χέρια του επίσημου τομέα κατα 50%. Αν περιμένετε, να έρθει η ανάπτυξη απο το άνοιγμα του επαγγέλματος του κομμωτή σε 4 χρόνια να μου γράψετε....Κόψτε τα ιδεοληπτικά παραμύθια.

Η γενοκτονία των Ελλήνων θα διδάσκεται σε σχολεία της Αυστραλίας

Η γενοκτονία των Ελλήνων θα διδάσκεται σε σχολεία της Αυστραλίας

Τις γενοκτονίες που διαπράχθηκαν κατά χριστιανικών πληθυσμών από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα θα διδάσκονται οι μαθητές της Α΄ Λυκείου, μετά από απόφαση του υπουργείου Παιδείας της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Η γενοκτονία των Ελλήνων θα διδάσκεται σε σχολεία της Αυστραλίας
Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της υποχρεωτικής διδασκαλίας από το 2014 για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Οι γενοκτονίες κατά των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων υπήρξαν προπομπός του εβραϊκού ολοκαυτώματος, δύο δεκαετίες μετά, και επομένως δεν μπορούν παρά να αποτελούν μέρος της διδακτέας ύλης για το ευρύτερο θέμα για την μελέτη των γενοκτονιών» δήλωσε ο ιστορικός Δρ. Παναγιώτης Διαμάντης, πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοαυστραλών Εκπαιδευτικών που δραστηριοποιείται σε Ν.Ν.Ουαλία, Κουηνσλάνδη και Περιοχή Πρωτευούσης.
Ο Σύλλογος πρόκειται να συνεργαστεί με την Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων Αυστραλίας, την Αρμενική Εθνική Επιτροπή, την Παγκόσμια Συμμαχία Ασσυρίων, καθώς και το Εβραϊκό Συμβούλιο Αντιπροσώπων Ν.Ν.Ουαλίας και το Εβραϊκό Μουσείο Σίδνεϊ για την προώθηση αυτής της πρωτοβουλίας.

ΠΗΓΗ:http://www.newsbomb.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΓΙΑΤΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ



ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΥΣ   ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.ΕΞΑΡΧΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΕΡΙ 50 ΔΙΣ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ 2011. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ..


ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011 ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ. ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011.
<< Απαιτείται και η εντατικοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων με την απαλλαγή του κράτους κατά προτεραιότητα από τις προβληματικές επιχειρήσεις του δημοσίου. Όμως ας έχουμε υπόψη, ότι η τρόικα αποτιμά την περιουσία των ΔΕΚΟ σε 44 δις ευρώ, ενώ οι κρατική συμμετοχή σε αυτές μόλις φτάνει τα 8 δις ευρώ. Άρα είναι ανεδαφικός ο στόχος, να συγκεντρωθούν 50 δις σε 5 χρόνια μόλις. Είκοσι χρόνια τώρα το θέμα το προβληματικών με την εξαίρεση της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη καμία άλλη δεν το προώθησε, όπως έπρεπε και ιδού σήμερα τα αποτελέσματα της αναβλητικότητας. Βεβαίως είναι απαραίτητο, να πάψει το κράτος, να κάνει τον επιχειρηματία ,διατηρώντας μόνο τον έλεγχο στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων κυρίως στον τομέα της ενέργειας ή ποσοστό, που θα του δίνει το δικαίωμα βέτο σε αυτές. Στόχος πρέπει, να είναι η αποτροπή δημιουργίας ιδιωτικών μονοπωλίων, που θα αντικαταστήσουν τα κρατικά και μια εύρυθμη και υγιής ελεύθερη αγορά, όπου οι κανόνες του ανταγωνισμού θα λειτουργούν πλήρως. Δεν πρέπει, να ξεχνάμε, ότι τα μονοπώλια είναι καταστρεπτικά για το συμφέρον των πολιτών, αλλά μεταξύ ενός κρατικού και ενός ιδιωτικού μονοπωλίου είναι πάντα προτιμότερο για ευνόητους λόγους ένα κρατικό. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και το θέμα της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της χώρας, στο οποίο απαιτείται, να κινηθούμε εντατικά, ξεπερνώντας αγκυλώσεις του παρελθόντος, αλλά και προσέχοντας, να μην εκχωρηθεί ο πλούτος αυτός σε ιδιωτικά μονοπώλια και εταιρίες σκοτεινών συμφερόντων. Θυμίζω το ζήτημα της εκμετάλλευσης των ορυχείων λιγνίτη και το θέμα της εκμετάλλευσης των πιθανών πετρελαϊκών κοιτασμάτων, που άπτεται και των εθνικών μας θεμάτων.>>
EΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΟΥ : http://vaggelisioannidis.blogspot.com/2011/03/1-19-2011_31.html

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"