ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ



Φωτογραφία: ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΔΟΜΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2013 ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

 ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: newsn.wordpress.com

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΔΟΜΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2013 ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

ΕΔΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΑΜΥΝΤΑΙΟ----Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ε ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 84(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ)
Α ΟΡΟΦΟΣ
THΛ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 2386022228
ΤΚ 53200

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Δεν θα σας ρωτησουμε ουτε θα παρουμε την αδεια σας για το ποτε θα μιλαμε γιατι θα γραφουμε και απο ποιο μεσο ηλεκτρονικο η αλλο. Ουτε θα μας πειτε αν και πως θα αχολουμαστε με τα κοινα. Αντε μην σας παρει και σας σηκωσει ορισμενες και ορισμενους και σας κανω να μην ξερετε που να κρυφτειτε γιατι το θρασος σας θα το κοψω.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ 2013

Ετοιμαστειτε για νεα μετρα στα τελη του 2013. Αυτο το προγραμμα δεν βγαινει και οποιος υποστηριζει κατι τετοιο εξαπατα τον λαο και ειναι ανευθυνος καρεκλοκενταυρος.

ΠΕΡΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ

Επειδη στις μερες μας ζουμε την απολυτη παρανοια εχουν το θρασος οσοι στηριξαν την πιο ακραια φιλομνημονιακη βαρβαρη συνταγη εις βαρος της κοινωνιας να τολμουν με θρασος να μιλουν για ακραιους υπονοωντας ως τετοιους αυτους που αντιστεκονται στην αθλια συνταγη και τις απιστευτες δανειακες συμβασεις τσουβαλιαζοντας μαλιστα ολα τα οχι και παριστανοντας τους σωτηρες.

ΚΑΝΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ

Να γινει μια υπηρεσια εσωτερικων υποθεσεων με αντικειμενο τις δοσοληψιες μεταξυ κομματικων παραταξεων και καθηγητων για την αποκτηση πτυχιων και μεταπτυχιακων απο παιδια του κομματικου στρατου που το μονο τους προσον ηταν η παρουσια στα τραπεζακια και στις συνελευσεις. Αμεσα.Η αφαιρεση πτυχιων απο τους επιτηδειους πρεπει να ειναι η κυρωση τους.Οπως αρμοδιοτητα να εχει και για την διαχειρηση των οικονομικων προγραμματων των πανεπιστημιων με αναδρομικους ελεγχους

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ

Σε λιγο καιρο υα αρχισουν να συζητουν για χρισματα τα κομματα της δηθεν εξουσιας. Παρακαλεισθε να μην μπειτε στην διαδικασια γιατι σε οποιον το δωσετε θα τον καψετε. Επισης εχετε την ηλιθια συνηθεια να δινεται το χρισμα σε καμμενους υποψηφιους τρεις και τεσσερις φορες. Στις ποσες υποψηφιοτητες θεωρειτε οτι ενας η μια υποψηφιοι δημαρχοι εχουν την υποχρεωση να μας απαλλαξουν απο την ατυχη παρουσια τους;Οχι τιποτα αλλο αλλα ταλαιπωρουν και τα κομματα σας

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΦΙΛΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ. ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ.

Χρωστάει 150 εκατ. ευρώ ΦΠΑ η γερμανική Hochtief

Χρωστάει 150 εκατ. ευρώ ΦΠΑ η γερμανική Hochtief
Η εταιρεία που διαχειρίζεται το Ελ. Βενιζέλος έχε παρανόμως συμψηφίσει τον ΦΠΑ με άλλες εργασίες
Picture 0 for Χρωστάει 150 εκατ. ευρώ ΦΠΑ η γερμανική Hochtief
Το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ από μη απόδοση ΦΠΑ οφείλει στο δημόσιο η εταιρεία Hochtief, η οποία διαχειρίζεται τα δικαιώματα του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, στη Βουλή.
Σε απάντηση, σχετικής ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ο κ. Μαυραγάνης επιβεβαίωσε ότι «η οφειλή από τον ΦΠΑ ανέρχεται στο ποσό των περίπου 150 εκατομμυρίων ευρώ» από τη δεκαετία του '90.

Η ελληνική πλευρά υποστηρίζει πως η εταιρεία είχε παρανόμως συμψηφίσει τον ΦΠΑ με άλλες εργασίες.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό οικονομικών, η εταιρεία έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη αμφισβητώντας την οφειλή, αλλά έχει πληρώσει το 10% που προβεβαιώθηκε.
Στη συνέχεια ο κ. Μιχελάκης υπογράμμισε ότι «για να μαζευτούν αυτά τα 150 εκατομμύρια ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν μισθωτοί και συνταξιούχοι, όταν μια εταιρεία κερδοφόρα, στην οποία οι μέτοχοί της στη Γερμανία έρχονται και κουνώντας το δάχτυλο στην Ελλάδα λένε ότι δεν εφαρμόζει δημοσιονομική πειθαρχία, παρανομεί».

ΠΗΓΗ:http://www.voria.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΗΘΙΚΗΣ... ΕΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ....

Όταν ο Στουρναρας τους είπε στο eurogroup πως θα αναζητήσει η χώρα αλλού χρηματοδότηση και δεν θα ανήκει πλέον στην Δύση αν δεν εκταμιεύσουν την δόση έριξε και το τελευταίο επιχείρημα όσων μιλούσαν για μονόδρομους και έλλειψη άλλων επιλογών. Πώς να σχολιάσει όμως την παρέμβαση του κανείς προς την Λαγκαρντ που ομολόγησε ο ιδιος ότι της είπε μην τους πιέσεις άλλο για κούρεμα σε ευχαριστούμε για την βοήθεια, γιατί μπορεί να μην έχουμε απόφαση και σήμερα. Τι να πω πια ;

ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΕΛΙΤ

Η Ελληνική ελίτ είναι βαριά άρρωστη και απολύτως εξαρτημένη και διεφθαρμένη απο τα μεγάλα αφεντικά της στο εξωτερικό προς τα οποία έχει νοοτροπία δόκιμου υπαλλήλου. Για αυτό μην περιμένετε σκληρή διαπραγμάτευση απο αυτούς ποτέ.

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ

Λουκέτο θα βάλουν από τις 7 Ιανουαρίου πάνω από 300 σχολικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας, αφού τα κονδύλια για την ακριβή φέτος θέρμανση τελείωσαν πρόωρα και χρειάζονται άλλα 20 εκατ. ευρώ -μόνο σε έναν νομό, αυτόν της Καστοριάς- για την αγορά πετρελαίου.
Στην Κοζάνη, στα Γρεβενά, στη Φλώρινα και στην Καστοριά ο χειμώνας διαρκεί πολλούς μήνες, οι θερμοκρασίες είναι πολικές και τα καλοριφέρ ανάβουν όλη τη μέρα.
Υστερα από συνεδρίαση της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ενότητα Δήμων) ομόφωνα οι δήμαρχοι αποφάσισαν να κλείσουν τα σχολεία, «καθώς υπάρχει πλέον αδυναμία εφοδιασμού με πετρέλαιο θέρμανσης. Σε αντίθετη περίπτωση, οι χώροι μάθησης των παιδιών μας θα πρέπει να μετατραπούν σε «ψυκτικούς θαλάμους».
«Δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας να πεθάνουν από το κρύο. Εδώ και αρκετές μέρες τα σχολεία λειτουργούν κάτω από δύσκολες συνθήκες με το καλοριφέρ να ανάβει μόνο δύο ώρες. Η κυβέρνηση δεν έστειλε την τελευταία δόση της χρηματοδότησης, που είναι απαραίτητη για να λειτουργήσουν τα σχολεία. Εδώ το κρύο είναι αβάσταχτο και τα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν μάθημα σε συνθήκες πολικές», δήλωσε ο δήμαρχος Καστοριάς, Μανώλης Χατζησυμεωνίδης.
Ανάλογες είναι οι δηλώσεις και του δημάρχου Γρεβενών, Δημοσθένη Κουπτσίδη, ο οποίος ανέφερε ότι οι διαθέσιμοι πόροι έχουν πλέον στερέψει και οι προμηθευτές δεν δίνουν πετρέλαιο αν δεν πληρωθούν προκαταβολικά, μια που είναι απλήρωτοι για προηγούμενες συναλλαγές. Σημειώνεται ότι η απόφαση αφορά το σύνολο των σχολείων, ακόμη και αυτών που χρησιμοποιούν τηλεθέρμανση, τα οποία θα κλείσουν «αφενός γιατί έχουν επίσης σοβαρά προβλήματα λειτουργίας από την έλλειψη κονδυλίων και αφετέρου σε ένδειξη συμπαράστασης», ενώ κανονικά θα λειτουργούν από την καινούργια χρονιά οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.
«Είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα παιδιά. Στους 20 δήμους της Δυτικής Μακεδονίας οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές για διπλάσιο χρόνο απ' ό,τι στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το πρωί οι δρόμοι είναι παγωμένοι και το θερμόμετρο δείχνει κάτω από το μηδέν. Μπορούν τα παιδιά να κάνουν μάθημα μέσα σε τέτοιες συνθήκες; Με γάντια και σκούφους να κάθονται τόσες ώρες στην αίθουσα;», είπε στο «Εθνος» η πρόεδρος της ΠΕΔ, δήμαρχος Εορδαίας Κοζάνης, Παρασκευή Βρυζίδου.
Η επιστολή των δημάρχων στάλθηκε στους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Παιδείας και στους αρχηγούς των κομμάτων, ενώ εκφράζεται αισιοδοξία ότι το επόμενο 15νθήμερο που τα σχολεία είναι κλειστά θα βρεθεί μια λύση και δημοτικά-γυμνάσια-λύκεια θα ανοίξουν κανονικά στις 7 Ιανουαρίου, όπως και στην υπόλοιπη επικράτεια.
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
Παρέμβαση για καταβολή των κονδυλίων
Να δοθούν τα χρήματα της δ' δόσης του 2012 για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολικών μονάδων ζητά η Διδασκαλική Ομοσπονδία, καθώς υποστηρίζει ότι πολλές σχολικές μονάδες, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, δεν θα μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο. Σύμφωνα με τη ΔΟΕ, μέχρι στιγμής έχουν καταβληθεί από το υπουργείο Εσωτερικών 60 εκατομμύρια ευρώ, όταν την περσινή χρονιά είχαν δοθεί 100 εκατομμύρια. «Με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες θέρμανσης ιδιαίτερα στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, πολλές σχολικές μονάδες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα προμήθειας πετρελαίου και δεν θα αργήσει η περίοδος που σχολεία θα αναγκαστούν να διακόψουν τη λειτουργία τους λόγω ψύχους», αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι η Διδασκαλική Ομοσπονδία είχε ζητήσει εδώ και αρκετό διάστημα την εξαίρεση των σχολικών επιτροπών από τον αυξημένο ειδικό φόρο κατανάλωσης, αίτημα το οποίο δεν ικανοποιήθηκε.
«Οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, το διαφορετικό σκεπτικό στη χρηματοδότηση του κάθε σχολείου, η παντελής έλλειψη δυνατότητας ελέγχου είναι αιτίες που συνηγορούν στην αλλαγή του υφιστάμενου προβληματικού θεσμικού πλαισίου και στην άμεση απόδοση των χρημάτων για τις λειτουργικές ανάγκες στα σχολεία χωρίς τη μεσολάβηση των ΟΤΑ», υπογραμμίζει η ΔΟΕ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΗΓH: Εthnos.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"