ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΔΟΜΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2013 ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!
 ΕΔΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΑΜΥΝΤΑΙΟ----Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ε ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 84(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ)
Α ΟΡΟΦΟΣ
THΛ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 2386022228
ΤΚ 53200
 
 
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΑΠΠΥ 2013

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ...

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ;

ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

 
Σοκ με το πετρέλαιο θέρμανσης. Οκτώ στους 10 καταναλωτές δεν αγόρασαν φέτος πετρέλαιο και στράφηκαν υποχρεωτικά σε φθηνότερες λύσεις για να ζεσταθούν, όπως τζάκια, σόμπες και pellet, με αποτέλεσμα το νέφος στην Αθήνα να αυξηθεί και να φθάσει σε επικίνδυνα επίπεδα. Τα στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος» είναι αποκαλυπτικά. Μόνο οι 2 στους 10 καταναλωτές κατάφεραν να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ τις περισσότερες φορές οι παραγγελίες δεν ξεπερνούσε τα 300 λίτρα. Και εφέτος, όπως κάθε χρόνο, η περίοδος διάθεσης πετρελαίου ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου και ο απολογισμός δείχνει μείωση στις πωλήσεις έως και 75% σε σχέση με πέρυσι.

Η απότομη κάμψη των πωλήσεων συμπαρέσυρε, όπως ήταν αναμενόμενο και τα έσοδα του κράτους εξαιτίας της κατακόρυφης αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Πέρυσι οι πρατηριούχοι είχαν διαθέσει στην αγορά περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο λίτρα πετρελαίου θέρμανσης. Φέτος οι πωλήσεις «αγγίζουν» τα 250 εκατομμύρια λίτρα μέχρι σήμερα. Τα έσοδα του κράτους έκαναν βουτιά ως 75% τους τελευταίους 2,5 μήνες.

Οι χαμηλές πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης έφεραν έσοδα μόλις 100 εκατ. ευρώ τα οποία επιτεύχθηκαν λόγω της υψηλής φορολογίας. Το 2011 τα έσοδα είχαν ξεπεράσει τα 400 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα. Ο δεύτερος μεγάλος χαμένος από την υπέρμετρη φορολόγηση του είναι οι πρατηριούχοι, οι οποίοι να σημειωθεί είχαν στηρίξει την ύπαρξή τους στη διάθεσή του πετρελαίου θέρμανσης. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα ο φετινός χειμώνας θα οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε λουκέτο, αφού η διανομή πετρελαίου τούς κάλυπτε σημαντικό μέρος των εξόδων της επιχείρησης.

Το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθεια να περιορίσει τις επιπτώσεις έβαλε σε εφαρμογή το επίδομα θέρμανσης, το οποίο όμως δεν ήταν δυνατό να αντισταθμίσει τις απώλειες καθώς χρηματοδοτεί μόλις με 0,28 ευρώ το λίτρο, όταν η συνολική του αξία ανέρχεται στο 1,5 ευρώ το λίτρο. Το πανάκριβο καύσιμο ως πηγή θέρμανσης έβαλε στο... ψυγείο τους πολίτες της χώρας. Στελέχη της αγοράς πετρελαίου υποστηρίζουν ότι το υπουργείο Οικονομικών πρέπει να αναθεωρήσει το αρχικό σχέδιο το οποίο επέφερε μόνο αρνητικά αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ: Εθνος
 
ΤΟΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΥΓΕ....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν ειναι μονο ο Παπακωνσταντινου μπλεγμενος. Δηλαδη ο Παπανδρεου δεν ηξερε τιποτα ή ο διαδοχος του Βενιζελος ηταν αθωος. Βρε δεν τα αφηνετε αυτα τα κολπα και αν θελετε να κανετε πραγματικη καθαρση να τους μαζεψετε ολους αμεσα!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

Η πολιτικη ειναι αγωνας μαραθωνιας αντοχης και οχι αγωνας ταχυτητας!

ΧΕΛΜΟΥΤ ΣΜΙΤ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"Η Ελλάδα χρειάζεται αλληλεγγύη όπως την εποχή της δικτατορίας", υποστηρίζει ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμιτ και θεωρεί ότι η ευρωκρίση δεν έχει περάσει.

Επικριτικός προς τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και λιγότερο αισιόδοξος από ότι άλλοι πολιτικοί για τις προοπτικές της ευρωπαϊκές οικονομίας το 2013 εμφανίζεται ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ και σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εβδομαδιαία εφημερίδα Die Zeit υποστηρίζει ότι η ΕΕ έχει υποχρέωση να δείχνει αλληλεγγύη.

«Μεταξύ των Ευρωπαίων υπάρχει μία ηθική υποχρέωση για επίδειξη αλληλεγγύης. Εδώ και 20 χρόνια (η αλληλεγγύη) υπάρχει στο Σύνταγμα. Το κύριο κίνητρο αλληλεγγύης για την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε. ήταν να στηριχθεί η ελληνική δημοκρατία, καθώς οι Έλληνες είχαν καταφέρει με δικές τους δυνάμεις να διώξουν τη δικτατορία. Σήμερα η αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό είναι εξίσου αναγκαία όσο και τότε» σημειώνει.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Σμιτ, παρότι πολλοί υποστηρίζουν ότι η Ευρώπη έχει ξεπεράσει τις μεγαλύτερες δυσκολίες της ευρωκρίσης, ο ίδιος θεωρεί ότι η κρίση χρεών δεν έχει ακόμη αντιμετωπιστεί. «Το πρόβλημα της ανεργίας των νέων στην Ελλάδα ή στην Ισπανία δεν έχει επιλυθεί», λέει και μιλά «αποτυχία των ευρωπαϊκών κοινωνιών εν γένει».

Ο πρώην καγκελάριος τα βάζει με τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, που όπως λέει υπήρξαν, τη χρονιά που πέρασε, κατώτερες των περιστάσεων. «Η μία Σύνοδος μετά την άλλη, έμειναν όμως χωρίς λύσεις. Η Μέρκελ προσπαθεί να μεταθέσει τη μεγάλη διαγραφή ελληνικών χρεών μετά τις γερμανικές εκλογές. Ίσως τα καταφέρει αλλά δεν είναι σίγουρο».

Υποστηρίζει ότι από την Ε.Ε. απουσιάζει μια πραγματική ηγεσία και προσωπικότητες όπως ο Churchill ή ο de Gaulles, ο Jacques Delor ή ο Raymond Barre. «Γι’ αυτό το λόγο», σημειώνει, «αναδείχτηκαν οι τράπεζες επενδύσεων και οι πληρωμένοι απ’ αυτές οίκοι αξιολόγησης ως κύριοι της διεθνούς πολιτικής», ενώ ταυτόχρονα επικρίνει το ρόλο των ΜΜΕ στην ευρωπαϊκή κρίση χρεών.

Υποστηρίζει ότι η Γερμανία θα πρέπει να προσέξει πολύ σ’ ότι αφορά την ανάληψη ηγετικού ρόλου στην κρίση, κάτι που πολλοί ζητούν, γιατί, όπως επισημαίνει, «εάν η Ε.Ε. δε λειτουργήσει, θα επιρριφθεί ευθύνη γι’ αυτό στη Γερμανία».
ΠΗΓΗ:http://www.newsit.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ.
 Ο Χελμουτ Σμιτ πολυ σωστα μιλα για την αναγκη νεου κουρεματος. Ποσο καιρο πριν σας το φωναζω; Μεχρι και ο Τσιπρας το υποστηριζει τωρα πια.

 

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Το Πασοκ και οι υπουργοι του οπως η προσωπικη επιλογη του Γ Παπανδρεου παντα λειτουργουσαν με ορους διαφθορας. Γιατι κανουν καποιοι πως πεφτουν απο τα συννεφα τωρα που αποκαλυπτεται οτι καλυπτε ξαδερφια του ο Παπακωνσταντινου ενω την ιδια ωρα ελιωνε με φορους την Ελληνικη κοινωνια. Αυτη ηταν η παρεα του ανεκδιηγητου Γιωργακη που εχει το θρασος απο πανω να μιλαει για διεφθαρμενη χωρα στι εξωτερικο. Αλλος για την στενη παρακαλω...

Το σκάνδαλο της Bayer

Το ΣΔΟΕ "ξεσκονίζει" γιατρούς που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Bayer

Το ΣΔΟΕ ερευνά περισσότερους από 130 γιατρούς ανά τη χώρα που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Bayer και είχαν....

δοσοληψίες με τη γερμανική φαρμακοβιομηχανία. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι Ράμπο της οικονομίας έχουν ανακαλύψει ότι κάθε μήνα η γερμανική εταιρία πίστωνε στους λογαριασμούς γιατρών από το Κολωνάκι, την Πάτρα, το Αγρίνιο, τα Γιάννενα, την Κόρινθο και τη Θεσσαλονίκη ποσά από 10.000 έως 50.000 ευρώ.

Για το σκοπό αυτό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ θα επισκεφθεί ξανά τις επόμενες ημέρες την περιοχή προκειμένου να "τσιμπήσει" πληροφορίες για τους παραστρατημένους του Ιπποκράτη που κάνανε χρυσές δουλειές.
Πηγή: thebest.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Ειναι που μονη της η Ελλαδα δημιουργησε το χρεος.... Η Γερμανια και οι διεφθαρμενες εταιριες της δεν εκαναν και δεν κερδισαν τιποτα;. Αλλα περιμενετε να το αναγνωρισουν αυτο οσφυοκαμπτες πολιτικοι;

ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Οι μηχανισμοι προπαγανδας της εκαστοτε εξουσιας οταν η κατασταση μυριζει μπαρουτι αρχιζουν το εμποριο ελπιδας και αισιοδοξιας μαζι με τα κομματικα παπαγαλακια τους. Μην τους πιστεψετε σας εμπαιζουν.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Να σταματησετε κυριοι τις πραξεις νομοθετικου περιεχομενου. Εχετε παραβιασει την συνταγματικη προβλεψη τους με καταχρηστικο τροπο και προκαλειτε τους βουλευτες αντικαθιστωντας την νομοθετικη με την εκτελεστικη εξουσια. Φτανει πια. Μιλατε και για υπερασπιση του Συνταγματος ορισμενα κομματα με αμαρτωλο παρελθον...

«Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα “ζόμπι” και δύο “τρελά”»

Ο Τζο Τρίπι μιλάει για το ελληνικό πολιτικό σκηνικό και τις προοπτικές της Ελλάδας

Είναι ένας από τους σπεσιαλίστες στη στρατηγική της πολιτικής επικοινωνίας παγκοσμίως και «πατέρας» των στρατηγικών και των τεχνολογικών καινοτομιών που χρησιμοποίησε ο Μπαράκ Ομπάμα στην καμπάνια του 2008.

Ο Τζο Τρίπι παρακολουθεί στενά από το 1993 το ελληνικό πολιτικό σύστημα, το οποίο κατά την άποψή του δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά, απλώς έχει συρρικνωθεί η δύναμη των μεγάλων κομμάτων της Μεταπολίτευσης.

«Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα “ζόμπι” και δύο “τρελά” κόμματα» παρατηρεί σε συνέντευξή του στο Βήμα και εκφράζει την άποψή ότι η ενίσχυση των «τρελών» κομμάτων είναι ο πιο εύκολος τρόπος για τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη τους στα κόμματα που κυβέρνησαν επί σχεδόν 40 χρόνια.

«Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα “ζόμπι” και δύο “τρελά”. Aν είσαι νέος, άνεργος και τα κόμματα που θεωρείς υπεύθυνα για την κατάστασή σου βρίσκονται στην κυβέρνηση, ο πιο εύκολος τρόπος να τους πεις "άντε να χαθείτε", είναι τα "τρελά" κόμματα, γιατί αυτά θα τους τρομάξουν. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι ο μπαμπούλας, τότε θα ψάξουν για κάτι πιο τρομακτικό. Γι' αυτό ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και αυξάνεται η πολιτική βία. Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή. Ή κάτι ακόμα πιο ακραίο».

Ο κ. Τρίπι εκτιμά ότι η χώρα μας βρίσκεται στο σημείο καμπής και είτε τα παραδοσιακά κόμματα θα επανεφευρεθούν είτε θα ξεπηδήσει κάτι καινούργιο από τον συνδυασμό πολλών άνεργων νέων και της επικοινωνίας τους μέσα από τα πανίσχυρα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζο Τρίπι εκφράζει επίσης την άποψη ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει πιο χαμηλά κι ότι η οικονομία θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, καθώς οι επενδυτές χαμηλού κόστους και χαμηλού ρίσκου συνειδητοποιούν ότι τώρα είναι η ώρα να επενδύσουν προτού ανεβεί ο ρυθμός ανάπτυξης.

Στην ερώτηση αν η παλαιά φρουρά θα παραδώσει εύκολα τα όπλα, ο κ. Τρίπι απαντά: «Η πολιτική απεχθάνεται το κενό και στο ελληνικό σύστημα υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Οπότε, είτε κάποιο από τα παλαιά κόμματα θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και θα εξελιχθεί είτε θα γεννηθούν νέα κόμματα.

Θα μπορούσε να εμφανιστεί ένας νέος ηγέτης, να απευθυνθεί στη γενιά του που τώρα είναι διασκορπισμένη σε διάφορα κόμματα και να αναλάβει την ευθύνη για το μέλλον της χώρας. Ένα τέτοιο κόμμα θα προκαλούσε κλυδωνισμό σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα». 
 
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
 
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Ακριβως ετσι. Τι σας λεω τοσο καιρο; Δεν υπαρχει αυτη την στιγμη το καταλληλο κομμα αλλα ειναι θεμα χρονου να δημιουργηθει και να εκφρασει τους νεους που βρισκονται σε απογνωση με σοβαρο ομως τροπο. Περιμενετε και θα δειτε

ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ

Μου αρεσει που τα επαγγελματικα στελεχη των κομματων συνεχιζουν τις ιδιες καραμελες χωρις να εχουν καταλαβει οτι ο κοσμος τους εχει εκδωσει εισητηριο χωρις επιστροφη. Ελπιζουν μαλιστα πως θα σωθουν με αυτα που αποφασιστηκαν στις αρχες του μηνα. Καλα κρασια!Βρε παρτε χαμπαρι πως το συστημα της μεταπολιτευσης ειναι καταδικασμενο να πεθανει και δεν θα σωθει με τιποτα. Αφιερωμενο ειδικα σε οσους ειναι γραμμενοι στην επετηριδα του και περιμενουν μια θεση στον ηλιο.

ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Εχουμε δυστυχως στην χωρα μας τους αρχοντοχωριατες πολιτικους που αισθανονται καποιοι μονο οταν τους δεχονται για φωτογραφιες σε ευρωπαικο σαλονι. Συμπτωμα παρακμης ενος ετεροφωτου τμηματος της πολιτικης με συμπεριφορα δοκιμου υπαλληλου. Και απο διπλα τα χαϊβανια οι θαυμαστες που τοσο ξερουν και τετοιους επιλεγουν....

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"