ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Πολωνία: Δεν βιάζεται για ένταξη στο ευρώ

Πολωνία: Δεν βιάζεται για ένταξη στο ευρώ


Η Πολωνία ενδέχεται να καθυστερήσει την ένταξη της στην ευρωζώνη, μετά την δήλωση του Πολωνού πρωθυπουργού Donald Tusk ότι η χώρα θα πρέπει πρώτα να τροποποιήσει το σύνταγμα της.

"Δεν υπάρχει ανάγκη να καταβάλουμε πυρετώδεις προσπάθειες να ενταχθούμε στο ευρώ τώρα, άμεσα" υποστήριξε σύμφωνα με τη WSJ, ο κ. Tusk.

"Μου φαίνεται ότι αυτή η βιασύνη δεν είναι απαραίτητη και μπορεί να βλάψει τη διαδικασία μιας ήρεμης, σταδιακής αύξησης της δυναμικής της Πολωνίας, που θα μας επιτρέψει να ενταχθούμε με ασφάλεια στην ευρωζώνη" πρόσθεσε.

Ο κ. Tusk ανακοίνωσε στο πολωνικό κοινοβούλιο ότι ένα από τα τρέχοντα εμπόδια για την ένταξη στο ευρώ είναι η έλλειψη στήριξης για την τροποποίηση του συντάγματος, που αναφέρει το ζλότι ως το νόμιμο νόμισμα της Πολωνίας.

"Είναι σημαντικό να έχουμε συνταγματική πλειοψηφία για να λάβουμε αυτή την απόφαση" ανέφερε ο κ. Tusk.

"Δεν θα υπάρξει τέτοια πλειοψηφία, αν δεν επικρατήσει η πεποίθηση ότι αυτό είναι κάτι καλό για την Πολωνία" πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ:www.euro2day.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΑΛΛΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"