ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο Παπακωνσταντίνου έψαξε τον εαυτό του και τον Παπανδρέου

Ο Παπακωνσταντίνου έψαξε τον εαυτό του και τον Παπανδρέου


Ο Παπακωνσταντίνου έψαξε τον εαυτό του και τον Παπανδρέου
Ο Παπακωνσταντίνου έψαξε τον εαυτό του και τον Παπανδρέου
Αίσθηση προκαλεί η κατάθεση των εμπειρογνωμόνων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ στην Προανακριτική Επιτροπή, σύμφωνα με την οποία ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αμέσως μόλις παρέλαβε τη λίστα Λαγκάρντ έψαξε αν υπήρχε το επίθετό του, το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου και η λέξη Κοζάνη, ο τόπος καταγωγής του δηλαδή.
Συγκεκριμένα, οι δύο πραγματογνώμονες της ΕΛΑΣ, που συμμετείχαν στην εξέταση του επίμαχου usb με τη λίστα Λαγκάρντ, εξήγησαν ότι υπήρχε η δυνατότητα να γίνει αναζήτηση με λέξεις - κλειδιά και να ανοιχτούν τα 47, που περιείχε το ηλεκτρονικό αρχείο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες ο πρώην υπουργός Οικονομικών χρησιμοποίησε για την αναζήτηση τις «λέξεις - κλειδιά», «George Papandreou», «Papakonstantinou» και «Κοzani».
Ωστόσο, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, δεν υπήρξαν αλλοιώσεις στις αναζητήσεις αυτές. Σήμερα οι πραγματογνώμονες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ αναμένεται να καταθέσουν εκ νέου στην Προανακριτική Επιτροπή  που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ έχει κληθεί να καταθέσει και ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ, κ. Αθανασίου.
Αύριο η Προανακριτική Επιτροπή έχει προγραμματίσει να εξετάσει με διαδικασίες εξπρές, τους περίπου 43 στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με μοναδικό ερώτημα αν ήταν το πρόσωπο στο οποίο ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει ότι έδωσε προς φύλαξη, χωρίς να θυμάται, όμως, σε ποιόν, το επίμαχο cd, που είχε σταλεί από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι η πραγματογνωμοσύνη της αρμόδιας επιτροπής της ΕΛΑΣ, που έχει κατατεθεί στην Προανακριτική Επιτροπή, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων και στοιχεία με τραπεζικές πληροφορίες για τους πραγματικούς δικαιούχους και τους διαχειριστές του λογαριασμού των 550 εκατ. δολλαρίων, που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ.
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να ανήκει σε Hedge Fund, με δικαιούχο τον ισραηλινό επιχειρηματία Σάμπι Μιονί και διαχειρίστρια φέρεται να είναι η Μαρία Παντελή.
 ΠΗΓΗ:ENIKOS.GR
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Τι κανει νιαου νιαου; Ντροπή. Ουτε σε μπανανία δεν επιτρέπονται αυτά. Έφτασε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"