ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΑΟ

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ; ΜΠΑ Ε; ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. KAI ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΥΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΟΥ:
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
<<ὁδηγοὶ τυφλοί, οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες! Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀδικίας.Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι περιάγετε τὴν θάλασσαν καὶ τὴν ξηρὰν ποιῆσαι ἕνα προσήλυτον, καὶ ὅταν γένηται, ποιεῖτε αὐτὸν υἱὸν γεέννης διπλότερον ὑμῶν>>.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"