ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Η αγανακτιμένη Ισπανίδα που τα έψαλλε στον Παπανδρέου!


Η αγανακτιμένη Ισπανίδα που τα έψαλλε στον Παπανδρέου!

Η αγανακτιμένη Ισπανίδα που τα έψαλλε στον Παπανδρέου!
Αγανακτιμένη Ισπανίδα τα έψαλλε στον Γιώργο Παπανδρέου όταν πήρε το λόγο κατά τη διάρκεια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τα έχασε, όταν η κοπέλα, μέλος της Νεολαίας της Διεθνούς, κατήγγειλε την χλιδή στην διαβιούν οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής, τη στιγμή που πολλά κράτη της ευρωζώνης «πνίγονται» στη λιτότητα!

Αναφερόμενη στα πεντάστερα, τις λιμουζίνες και τα δείπνα με αστακούς και σαμπάνιες, η Μπεατρίθ Ταλεγόν, τα έψαλλε στους ηγέτες των κομμάτων που αποτελούν τη Διεθνή, και δη στον επικεφαλής της Παπανδρέου!

«Απαιτούμε επιτέλους η Σοσιαλιστική Διεθνής να έχει λόγο ύπαρξης, μην μας κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε. Να πάψουν να αποτελούν ένα μυστήριο όπως οι πυραμίδες της Αιγύπτου. Μας θέλετε διακοσμητικούς εμάς τους νέους, απλά για να γεμίζουμε τις αίθουσες. Είστε εσείς οι υπεύθυνοι αυτού που συμβαίνει τώρα... εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες από την απουσία πολιτικής σας ή από τις πολιτικές σας» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή Ισπανίδα!

Αμέσως ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προσπάθησε να υπερασπιστεί τους συμμετέχοντες και τον εαυτό του!!

«Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας» είπε χαρακτηριστικά ο κος Παπανδρέου, αποφεύγοντας ωστόσο να εξηγήσει…  το πως ακριβώς ο ίδιος δίνει αυτή τη μάχη για τη χώρα του, την ανεργία και τη φτώχεια!

Αφού δεν «πολεμά»  από τα πολυτελή ξενοδοχεία, από πού δίνει μάχες για τους έλληνες και τους Ευρωπαίους… από τα ακριβά διαμερίσματα του Μανχάταν ;;; ή από τις πανεπιστημιακές αίθουσες του Χάρβαρντ και του Κολούμπια;;;

«Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί» κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός, προσπαθώντας να καλμάρει την Ισπανίδα!

ΠΗΓΗ: http://www.madata.gr/

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΝΕΑΡΗ! ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.. ΒΡΕ ΟΥΣΤ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"