ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Δημοτικοί υπάλληλοι, γιατροί και εφοριακοί στη λίστα με 1.301 επίορκους

Στα συρτάρια από το 2007 οι υποθέσεις

Δημοτικοί υπάλληλοι, γιατροί και εφοριακοί στη λίστα με 1.301 επίορκους

«Πρωταθλήτρια» στη λίστα με τους επίoρκους είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση
Περίπου 2.200 ποινικές διώξεις για σοβαρά αδικήματα που κατηγορούνται ότι διέπραξαν 1.301 υπάλληλοι από το 2007 μέχρι και το 2012, περιλαμβάνει η λίστα με τους επίορκους που παρέδωσαν οι υπηρεσίες του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής».

Η λίστα περιέχει τα ονόματα 62 γιατρών, 56 δασκάλων και καθηγητών, 128 εφοριακών, 619 δημοτικών υπαλλήλων και 72 νοσηλευτών, οι οποίοι υπέπεσαν σε αδικήματα που αφορούν, από παράβαση καθήκοντος μέχρι πλαστογραφίες.

Πηγές του υπουργείου αναφέρουν, κατά την εφημερίδα, ότι, σύμφωνα με το πειθαρχικό δίκαιο, οι 1.301 υπάλληλοι με την άσκηση ποινικής δίωξης θα έπρεπε να τεθούν σε αργία λαμβάνοντας το 50% του μισθού τους μέχρι να τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις των δικαστηρίων.

Είναι τέτοια η κατάσταση που επικρατεί στο θέμα των επίορκων, που ανάγκασε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να ξεκινήσει συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου να κοινοποιούνται οι αποφάσεις των δικαστηρίων που αφορούν δημοσίους υπαλλήλους που θα έπρεπε να ενεργοποιήσουν αυτόματα τα πειθαρχικά συμβούλια.

Οι ποινικές διώξεις κατά δημοσίων υπαλλήλων ήταν εν γνώσει των υπηρεσιών του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, που κοινοποίησε αμέσως τα στοιχεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης μόλις του ζητήθηκε.

ΠΗΓΗ:Newsroom ΔΟΛ
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ; ΚΑΝΕΙΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΑ....

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"