ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Πάγκαλος: Και άλλοι δήμαρχοι κλέβουν το δημόσιο

Θ. Πάγκαλος: Και άλλοι δήμαρχοι κλέβουν το δημόσιο


Θ. Πάγκαλος: Και άλλοι δήμαρχοι κλέβουν το δημόσιο
Μιλώντας το πρωί στη ΝΕΤ, ο κ. Πάγκαλος διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην εκλογική του περιφέρεια και δήλωσε στη διάθεση του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία.
«Είμαι βουλευτής 32 χρόνια και ξέρω τι γίνεται στα ταμεία των δήμων που συγκροτούν την περιοχή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι αναφέρεται σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.
Όπως είπε, για πολλά από αυτά τα θέματα υπάρχουν αναφορές και προς τους αρμόδιους υπουργούς και προς τον γενικό γραμματέα δημόσιας διοίκησης της περιοχής και προς τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και μερικές φορές και προς τον εισαγγελέα.
Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ περί πολιτικού χρήματος στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου επισήμανε: «Αν έχει κάτι να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ ορθώς το λέει και να το αποδείξει. Εάν δεν έχει κάτι να αποδείξει να το βουλώσει, γιατί υπάρχουν εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δουλεύουν στην τοπική αυτοδιοίκηση με λεφτά του λαού και λειτουργούν ως κομματικός μηχανισμός».
Υποστήριξε ακόμη ότι «υπάρχουν δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι διορίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και νομικούς συμβούλους, οι οποίοι  δεν πατάνε ποτέ στο δημαρχείο και είναι αργόμισθοι».
«Να θεσμοποιηθούν οι τάσεις»
Αναφερόμενος στο επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι το Κίνημα πρέπει να δώσει προσοχή στα πραγματικά γεγονότα που συγκροτούν στο μυαλό του κόσμου την απαξίωση του πολιτικού συστήματος.
Μεταξύ των ζητημάτων που πρέπει να συζητηθούν στο συνέδριο, σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, είναι η αλλαγή του εκλογικού συστήματος, για την οποία πρότεινε εκλογή σε δύο γύρους, με δύο κάλπες και με δύο ψηφοδέλτια.
Υποστήριξε επίσης ότι πρέπει να θεσμοποιηθούν οι τάσεις και το συνέδριο να διεξάγεται με βάση τις τάσεις, ενώ δήλωσε ότι κακώς δεν θα συζητηθεί το θέμα των δημοσίων υπαλλήλων.
Για το ζήτημα αυτό ανέφερε ότι σε ό,τι αφορά το παρελθόν δεν μπορούν να αλλάξουν οι εργασιακές σχέσεις, ωστόσο από εδώ και πέρα οι μόνιμοι υπάλληλοι πρέπει να είναι ελάχιστοι - οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι δικαστικοί, οι διπλωματικοί, ίσως και μερικοί εφοριακοί- και οι υπόλοιποι να έχουν συμβάσεις.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ.ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ.

Η 'Ελενα Ματσούκα με τον δικηγόρο Ευάγγελο Ιωαννίδη για την ονομασία των...

Συνέντευξη στο Ράδιο Σύμπαν του Σίδνευ στην Έλενα Ματσούκα του δικηγόρου και στελέχους της ΝΔ για το Μακεδονικό και όλα τα θέματα πολιτική...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"