ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣΡεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Πήγαν να τους ενημερώσουν και τ’ άκουσαν για όλη την κυβέρνηση αλλά και για τον Γ. Στουρνάρα που ήταν στις Βρυξέλλες και ο οποίος δεν πηγαίνει σε κομματικές εκδηλώσεις. Άλλωστε για τους περισσότερους «γαλάζιους» αποτελεί ο υπουργός Οικονομικών «κόκκινο» πανί.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταικούρας και ο υφυπουργός Γ. Μαυραγάννης πήγαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος προκειμένου να ενημερώσουν τους βουλευτές για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ωστόσο η «γαλάζια γκρίνια» ήταν κάτι παραπάνω από έντονη για την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση και όχι μόνο…

«Ορισμένοι υπουργοί συμπεριφέρονται ως Λουδοβίκοι και δεν σηκώνουν πλέον τα τηλέφωνα» είπαν αρκετοί και η συζήτηση στην συνέχεια περιορίστηκε αυστηρά στα οικονομικά θέματα και κυρίως εκείνα που αφορούν την καθημερινότητα και τους απλούς πολίτες όπως ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης.

«Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι απέτυχε το συγκεκριμένο μέτρο; Γιατί δεν μειώσατε τον φόρο; Δεν βλέπετε τι γίνεται;» είπαν σχεδόν όλοι οι βουλευτές. Μάταια οι κύριοι Σταϊκούρας και Μαυραγάννης προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να εξηγήσουν ότι μετά το καλοκαίρι θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα δείγματα ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

«Μα ζείτε σε άλλη χώρα; Είστε εκτός τόπου και χρόνου. Σας το λέμε δεν πρόκειται να ψηφίσουμε νέα μέτρα»
έλεγαν χαρακτηριστικά ορισμένα «γαλάζια» στελέχη.

Παράλληλα κατηγόρησαν το οικονομικό επιτελείο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε επικοινωνιακά το θέμα του ενιαίου φόρου στα ακίνητα, ενώ υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και για την φορολογία των φυσικών προσώπων και των επιχειρήσεων.

Η «γκρίνια» επεκτάθηκε εκτός από τα οικονομικά και στα εσωτερικά θέματα όπως την αλλαγή των προσώπων στις ΔΟΥ που ανήκουν - όπως υποστήριξαν - οι βουλευτές στο ΠΑΣΟΚ. «Δεν τολμήσατε να πατάξετε τους εσωτερικούς μηχανισμούς στις ΔΟΥ. Κάνατε πίσω».

Όπως τόνιζαν βουλευτές αμέσως μετά την πολύωρη συνάντηση που είχαν με τα δύο υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη στόχος δεν ήταν οι κ. Σταϊκούρας και Μαυραγάνης «θέλαμε να μεταφέρουμε τα όσα ακούμε από την κοινωνία, τα όσα μας λένε και διαμαρτύρονται οι πολίτες οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν άδικο» έλεγαν στο Real.gr «γαλάζια» στελέχη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ν΄ ανακοινωθούν και οι θεματικές ενότητες που θα έχουν τα προσυνέδρια που θα γίνουν σε όλη την χώρα ενόψει του Συνεδρίου της ΝΔ τον Ιούνιο. Επίσης ο Πρωθυπουργός δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με τα μέλη που μετέχουν στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής.

ΠΗΓΗ: REAL.GR

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"