ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Αυξάνονται οι τιμές

Αυξάνονται οι τιμές


Αυξάνονται οι τιμές
Αυξάνονται οι τιμές

Οι τιμές πολλών βασικών αγαθών και υπηρεσιών ευρείας κατανάλωσης όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά συνεχίζουν να αυξάνονται παρά το αρνητικό πρόσημο που εμφάνισε –εκ νέου- ο γενικός δείκτης τιμών καταναλωτή τον Αύγουστο, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).
Οι Έλληνες καταναλωτές πλήρωσαν φέτος τον Αύγουστο ακριβότερα κατά 92,2% τις νωπές πατάτες σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, κατά 5,8% τα νωπά φρούτα και κατά 1,2% τα κρέατα.
Ακόμα, πολύ πιο ακριβά ήταν τα τσιγάρα –οι τιμές στην ομάδα «αλκοολούχα ποτά και καπνός» κατέγραψαν αύξηση 3,5%-ενώ αυξήθηκαν κατά 18,7% οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, κατά 25,1% οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης και κατά 6% το κόστος εισιτηρίων των αεροπλάνων.
Αυξήσεις καταγράφει η ΕΛ.ΣΤΑΤ μέσα στον Αύγουστο και στην ομάδα «ένδυση και υπόδηση» παρά το γεγονός ότι συνεχίζονταν οι θερινές εκπτώσεις.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περίοδο της κρίσης 2008-2013 η σωρευτική αύξηση των τιμών σε βασικά προϊόντα αγγίζει το 6,3%.

Πηγή: Δημοκρατία και Ενικός

Το σχόλιο μου:
ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ. ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ....

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"