ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Χαρακτήρες γυναικών που αποφεύγουν οι άντρες

Γυναίκες που αποφεύγουν οι άντρες


Γυναίκες που αποφεύγουν οι άντρες
Γυναίκες που αποφεύγουν οι άντρες
Τα 4 είδη των γυναικών που οι άνδρες αποφεύγουν:
Καταπιεστική. Είναι καλό να είσαι δυναμική γυναίκα και να λες με τη γνώμη σου χωρίς φόβο και πάθος, αλλά είναι άλλο πράγμα να ελέγχεις το αγόρι και να το καταπιέζεις συνέχεια μέσα στη σχέση σας. Δώσε τον απαιτούμενο χώρο στον άλλον και εκτόνωσε τα δικά σου καταπιεσμένα ένστικτα σε ένα γυμναστήριο ή έστω σε μαθήματα φωτογραφίας.
Γκρινιάρα. Δε λέμε να μην παραπονιέσαι ή να μην προκαλείς συζητήσεις (εάν συμβεί κάτι σοβαρό) αλλά αν έχεις την γκρίνια έτοιμη ανά πάσα στιγμή, ακόμα και για μικροπράγματα, τότε μην ελπίζεις πως θα στεριώσεις με κάποιον. Πολύ σημαντικό επίσης να αποβάλεις την απαίσια συνήθεια της κρεβατομουρμούρας.. οι άνδρες την σιχαίνονται.
Ατημέλητη. Μπορεί το αγόρι να μη θέλει να κυκλοφορείς έξω με τα σούπερ μίνι και τις γόβες στιλέτο.. ωστόσο δεν υπάρχει αρσενικό που να μη θέλει το κορίτσι του περιποιημένο και γοητευτικό κάθε στιγμή της ημέρας (και της νύχτας). Μη φέρεσαι λοιπόν σαν να έχεις "δέσει τον γάιδαρο" και επιστράτευε πού και πού τη ναζιάρικη γατούλα που καλά κρύβεις.
Ανασφαλής / Χωρίς αυτοπεποίθηση. Οι άνδρες θέλουν η γυναίκα δίπλα τους να είναι μια μικρή ντίβα, να αισθάνεται χαλαρή και άνετη και να μην τρελαίνεται αν περάσει μια ξανθιά από δίπλα τους. Να μην τους κάνει σκηνές και κοινώς να νιώθει ασφαλής με τον εαυτό της και με τη σχέση. Ακούγεται δύσκολο αλλά αν το καταφέρεις έχεις κερδίσει το παιχνίδι.

Πηγή: faysbook.gr και Enikos

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"