ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Παραίτηση -βόμβα Κώστα Μωυσιάδη

Παραίτηση -βόμβα του δημοτικού συμβούλου Αμυνταίου Κώστα Μωυσιάδη
Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου Κώστας  Μωυσιάδης, με επιστολή του προς τον δήμαρχο Αμυνταίου, την οποία και δημοσιεύουμε πιο κάτω, δηλώνει πως εμμένει στην  παραίτηση, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αμυνταίου, επειδή θεωρεί πως δεν εξαλείφτηκαν οι λόγοι για τους οποίους παραιτήθηκε το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου εξαιτίας των γεγονότων για το στρατόπεδο Παπαπέτρου.

Είναι η πρώτη απώλεια της πλειοψηφούσας παράταξης στο δήμο Αμυνταίου και οι γνωρίζοντες λένε πως θα ακολουθήσουν και άλλες.


Κύριε Δήμαρχε Αμυνταίου,

     μετά τις διευκρινήσεις που μας δώσατε κατά την συνεδρίαση της 10ης Σεπτεμβρίου 2013 σχετικά με την πορεία των παραιτήσεών μας που υποβάλαμε, λόγω της απομάκρυνσης των στρατιωτικών μονάδων από το στρατόπεδο Αμυνταίου, θεωρώ ότι υποτιμάται την νοημοσύνη των Δημοτικών Συμβούλων και των συμπολιτών μας. Αναρωτιέμαι άραγε που πήγαν εκείνες οι ρητορικές και θορυβώδεις «κορώνες» περί παραιτήσεων όλων και μάλιστα πλειοδοτώντας παροτρύνατε και απαιτούσατε να συμμορφωθούν με την δική μας απόφαση μέλη Διοικητικών Συμβουλίων άλλων φορέων, επεμβαίνοντας αναρμοδίως στην λειτουργία θεσμικών οργάνων.

Κύριε Δήμαρχε, πιστεύω ότι αν οι παραιτήσεις, η δικής σας και όλων μας, έφθαναν στα αρμόδια όργανα της πολιτείας, Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και στη Γενική Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, θα δημιουργούσαν θετικές προϋποθέσεις και θα ενίσχυαν την διαπραγματευτική μας θέση και θα αποδείκνυε ότι δεν αντιμετωπίζουμε με απάθεια την συνεχή υποβάθμιση της παρουσίας Δημοσίων υπηρεσιών.

Κλείνοντας, θεωρώ ότι επειδή δεν εξαλείφτηκαν οι λόγοι τους οποίους επικαλεστήκαμε στο έγγραφο μας, εμμένω στην αρχική μου παραίτηση από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αμυνταίου.

                                                                               

Αμύνταιο, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Με τιμή,                                                                              

Μωϋσιάδης Κωνσταντίνος
ΠΗΓΗ:http://lexovitis.blogspot.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΜΥΛΟΣ ΕΓΙΝΑΝ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ. ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΡΑ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΥΤΕΛΙΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"