ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Οργιάζει η φοροδιαφυγή στη Γερμανία


Οργιάζει η φοροδιαφυγή στη Γερμανία

Κατά τους εφοριακούς, είναι το εθνικό σπορ των ελευθέρων επαγγελματιών
Μπορεί οι Γερμανοί πολιτικοί να ασκούν δριμεία κριτική στους Ελληνες γιατί δεν είναι συνεπείς στις φορολογικές υποχρεώσεις τους, ωστόσο η φοροδιαφυγή ανθεί και στη δική τους χώρα. Οι ίδιοι οι Γερμανοί εφοριακοί λένε πως η φοροδιαφυγή είναι το εθνικό σπορ των ελευθέρων επαγγελματιών, από τους οδοντίατρους έως τους οδηγούς ταξί. Υπό τον φόβο, δε, να εντοπιστούν όσοι είχαν αδικαιολόγητες καταθέσεις στην Ελβετία, μετέρχονται απίθανους τρόπους για να επαναπατρίσουν τα χρήματά τους. Πρόσφατα, οι εφοριακοί εντόπισαν κάποιον που είχε κρυμμένα 140.000 ευρώ σε δύο πάνες ακράτειας.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΑ ΘΑΜΠΩΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΩΝ ΠΙΑ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"