ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

Απόπειρα δολοφονίας η επίθεση εναντίον Καμμένου στο Κερατσίνι


Απόπειρα δολοφονίας η επίθεση εναντίον Καμμένου στο Κερατσίνι
Σοκάρουν οι δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις-ντοκουμέντο
Με ξύλα, σιδερόβεργες ακόμα και με μαχαίρι, σύμφωνα με δύο ιατροδικαστές, επιτέθηκαν προφανώς παρακρατικοί και σίγουρα όχι απλοί πολίτες, στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το θάνατο του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Και όμως... σε πείσμα όλων όσοι δεν τολμούν να το παραδεχτούν, στην Ελλάδα το παρακράτος ζει, όπως φαίνεται τις τελευταίες των ημερών. Ενίοτε μάλιστα είναι εκείνο που αναλαμβάνει να "καθαρίσει μπουγάδες" και πάντοτε κατόπιν έξωθεν εντολής, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων προσωπικών συμφερόντων.
Κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα και τη στυγερή δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, λίγο έλειψε να ακολουθήσει μια άλλη, η παραλίγο παρακρατική δολοφονία του Πάνου Καμμένου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Πάνος Καμμένος, πέραν από τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές πεποιθήσεις εκφράζει, λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, βρέθηκε στο Κερατσίνι, γεγονός που αποδεικνύει και τις μη ψηφοθηρικές του επιδιώξεις, και συμμετείχε, όπως έκαναν και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Τι συνέβη, όμως, από τη στιγμή που βρέθηκε ανάμεσα στους διαδηλωτές, μέχρι εκείνη που κυνηγημένος αποχώρησε από το σημείο; Τα βίντεο που είδαμε όλοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφορούσαν στην εξέλιξη του συμβάντος. Πώς, όμως, ξεκίνησε;
Σύμφωνα με τις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις, που το Newsbomb.gr εξασφάλισε και σήμερα φέρνει στο φως της δημοσιότητας, ο Πάνος Καμμένος χτυπήθηκε από αγνώστους που έφεραν ξύλα, σιδερόβεργες ακόμα και μαχαίρι, καταφέρνοντάς του χτυπήματα σε αρκετά μέρη του σώματός του, όχι όμως και αυτό από θαύμα, το μοιραίο δολοφονικό!
Η τακτική, όπως μας την περιέγραψαν ειδικοί αναλυτές στους οποίους απευθυνθήκαμε, γνωστή. Πέντε με δέκα άτομα, υπό το καμουφλάζ του διαδηλωτή, επιτίθενται με δολοφονικά χτυπήματα στον στόχο. Αν αποτύχουν, δημιουργούν κλίμα, με σκοπό, αφενός να εμπλακούν και πραγματικοί πλην, όμως, ανυποψίαστοι διαδηλωτές, οι οποίοι θα γιουχάρουν και θα κυνηγήσουν τον στόχο, όσο εκείνοι μέσα στον κακό χαμό χρειαστεί, για να εξαφανιστούν.
Και επειδή μέσα από το πολυετές ρεπορτάζ δεν έχουμε συναντήσει ποτέ διαδηλωτές με μαχαίρια ή ειδικά διαμορφωμένες σιδερόβεργες, σας παραθέτουμε τα δύο έγγραφα - ντοκουμέντο:
Η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση συντάχθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κατόπιν παραγγελίας του Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και έχει ως εξής:
image
image2
H δεύτερη συντάχθηκε από Ιατρό Δημόσιας Υγείας και έχει ως εξής:
viewer
viewer2

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/349540/apopeira-dolofonias-i-epithesi-enantion-kammenoy-sto-keratsini#ixzz2geVAmeY3

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB

TO ΣΧΟΛΙO MOY: Για την επιθεση αυτη θα τιμωρηθει κανεις;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"