ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Η ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Τοση ελαφροτητα αμορφωσια και γελοιοτητα στην τοπικη πολιτικη σκηνη πως την ανεχεστε;

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Ειναι αστειο να μιλουν για παταξη φοροδιαφυγης που αναμφισβητητα πρεπει να αντιμετωπιστει οσο οι διοικουντες και οι δημοσιοι λειτουργοι εκμεταλλευονται το δημοσιο ταμειο και το κρατος για δικο τους οφελος και οσο το κρατος δεν ανταποδιδει τιποτα στους πολιτες. Πολυ περισσοτερο οταν δημοσιοι λειτουργοι κλεβουν τον κρατικο κορβανα.....

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Εχουν δικιο οσοι θελουν αμεση αναζητηση ευθυνων Βενιζελου και Παπανδρεου. Ειναι υποκριτικο να παραπεμψουν μονο του τον Παπακωνσταντινου και θα προκαλεσουν περισσοτερο ετσι....

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Δεν απαλλάσσει τον Παπανδρέου γιατί αυτός επέλεγε τους υπουργούς

«Λέει ότι δεν ήξερε, αλλά αυτό δεν τον απαλλάσσει, γιατί αυτός επέλεγε τους υπουργούς του», δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφερόμενος στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και τυχόν ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σε συνέντευξη στη ΝΕΤ, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι πολιτικές ευθύνες έχουν όλοι όσοι χειρίστηκαν την υπόθεση και τόνισε πως το ζήτημα των χειρισμών των κ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου θα τεθεί και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.



Ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί σε δικαστήριο, διότι -όπως ανέφερε- υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ο Γ. Παπακωνσταντίνου διέγραψε ονόματα συγγενών του από τη λίστα και «αυτό είναι ποινικό αδίκημα». «Νομίζω ότι θα πάμε σε δίκη και νομίζω ότι γι' αυτά, θα αποδειχθεί αν ο κ. Παπακωνσταντίνου το έκανε ή δεν το έκανε. Αν δεν το έκανε, πρέπει να μας πει ποιος το έκανε» δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος άφησε σαφείς αιχμές κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου, λέγοντας ότι ο υπουργός, ο οποίος πήρε στα χέρια του τη λίστα, έπρεπε να πάει στον πρωθυπουργό και να του δηλώσει ότι θα παραιτηθεί, εάν δεν του επιτραπεί να ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο της Βουλής και τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Υπογράμμισε ότι θα έπρεπε να ελεγχθούν τα πρόσωπα που εμφανίζονται στη λίστα με τις υψηλότερες καταθέσεις, ώστε να διαπιστωθεί εάν τα χρήματα αυτά δικαιολογούνται από την εργασία τους.

ΠΗΓΗ: REAL.GR

ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Νομιζω οτι οι πολιτικοι που εχου ασκησει εξουσια πολυ καιρο και εχουν ευθυνες για τα σημερινα μας χαλια συνεχιζουν να μην εχουν καμια επαφη με την κοινωνια και τα προβληματα της για εχουν καψει τα τσιπακια του εγκεφαλου τους απο το ναρκωτικο της εξουσιολαγνειας....

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Να μην μπλεκει ο Συριζα επιπολαια την αμεση αναγκαιοτητα κουρεματος του ελληνικου χρεους με κουρεμα του χρεους του Νοτου διοτι ειναι πολυ μεγαλο το χρεος του Νοτου και υπαρχει ο κινδυνος υπονομευσης της ελληνικης λυσης που οντως οπως απο πολυ καιρο εχω πει ειναι το κουρεμα κατα 50 % του χρεους που βρισκεται στα χερια του επισημου τομεα και πνιγει την Ελλαδα.

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.; ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 9.000 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ; ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙTΕ; ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ;

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 9.000 Η 5.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΔΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ. ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Τι χαλι και αυτο με τους κεντροαριστερους δημαρχους. Δεν ξερουν πων να γιορτασουν τα Χριστουγεννα στην Αθηνα και την Θεσσαλονικη. Περσι το δεντρο, ο Θεος να το κανει, που βουλιαξε στο λιμαν,ι φετος το δεντρο ο Θεος, να το κανει στο Συνταγμα. Απο τερατογεννηση σε τερατογεννηση. Μαλλον μονο για rave party και γιορτες βουδιστων ειναι ικανοι....

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το τηλεοπτικο προγραμμα των καναλιων καθε χρονο γινεται και χειροτερο. Κονσερβα επαναληψεις συναυλιων επαναληψεις αθλιων πρωιναδικων ανευρα εορταστικα απο υποχρεωση και κυριως ο ιδιος μονοτονος Σπυρος με το  Στην υγεια μας, με τους ιδιους σχεδον καλεσμενους, το ιδιο κουραστικο προγραμμα, τα ιδια τραγουδια. Για τα ιδιωτικα καναλια καλυτερα, να μην μιλησω....Δεν σεβεστε τους τηλεθεατες κυριοι. Καλυπτετε τρυπες και θελετε τηλεθεασεις.

Τί έλεγε ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ

Αυτά έλεγε ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ


Αυτά έλεγε ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ
«Πρέπει κάποιος να είναι ηλίθιος για να κάνει παρέμβαση σε ένα ψηφιακό αρχείο τέτοιου είδους του οποίου το πρωτότυπο δεν το έχει καν αυτός αλλά βρίσκεται στην Γαλλία και μπορεί να επανέλθει κάποια στιγμή», είχε πει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής.
 «Το αρχικό αντίγραφο που πήρα στα χέρια μου μαζί με τη συνοδευτική επιστολή το έδωσα για εμπιστευτική φύλαξη στο γραφείο μου και δεν ξέρω πού είναι, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω πού είναι», είχε επίσης αναφέρει.

ΠΗΓΗ: REAL.GR

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Ε αμα εχει θρασος ο πολιτικος, να εχει....

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

Ε τωρα αν δεν το πω θα σκασω. Μηπως βγουν παλι τα λαμογια και πουν ειναι χρονιαρες μερες, γιατι φερεστε ασχημα στους απατεωνες. Συνηθως αυτα τα λενε, οσοι ειναι μεχρι τον λαιμο στα σκανδαλα και δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο. Καταλαβατε; Καθαρση εδω και τωρα!

Σοκ στην Ευρώπη για Παπακωνσταντινου

Σοκ στην Ευρώπη


Σοκ στην Ευρώπη από τον "διεφθαρμένο υπουργό"! Διεθνής διασυρμός από τα media όλης της υφηλίου
Ο πολιτικός που διέσυρε όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς την  στα διεθνή μέσα ενημέρωσης «διεφθαρμένη χώρα», προκαλεί έναν ακόμα διασυρμό με τις αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπό του οι οποίες φιλοξενούνται στα πρωτοσέλιδα  των μεγαλύτερων μέσων ενημέρωσης.

Τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πολιτικό σεισμό στην Αθήνα αλλά και μεγάλη έκπληξη στις Βρυξέλλες καθώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου θεωρούνταν όπως αναφέρεται έντιμος πολιτικός από ορισμένους Ευρωπαίους συναδέλφους του. Ενδεικτικά, ορισμένα από τα πρωτοσέλιδα:
ΒΒC
To ΒΒC έχοντας φωτογραφία του στην σελίδα γράφει για τον κ. Παπακωνσταντίνου: «Έλληνας πρώην υπουργός αποπέμπεται για σκάνδαλο συγκάλυψης συγγενών του» και αναφέρει στο άρθρο του: «Το σοσιαλιστικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ διέγραψε τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου με την κατηγορία ότι διέγραψε ο ίδιος ονόματα συγγενών του με καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα από την λίστα Λαγκάρντ».
Στη συνέχεια του ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η λίστα κρατείται για τη διερεύνηση ενδεχόμενης φοροδιαφυγής και είχε ληφθεί από την τράπεζα HSBC και είχε παραδοθεί στην τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ.
Μάλιστα ο συντάκτης του ρεπορτάζ δείχνει να ειρωνεύεται τον πρώην υπουργό καθώς αναφέρθηκε σε δήλωσή που είχε κάνει λέγοντας πως «χειρίστηκα την κατάσταση με τον χειρότερο δυνατό τρόπο».
Επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η λίστα πέρασε στο ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών από την κ. Λαγκάρτν, το 2010, όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν υπουργός. Αλλά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έλαβε κανένα μέτρο και αργότερα ισχυρίστηκε ότι την έχουν χάσει.
Bloomberg
Την απάντηση Παπακωνσταντίνου για την πολύκροτη υπόθεση με τη νέα λίστα  Λαγκάρντ παραθέτει και το ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, μέσω της οποίας ο πρώην υπουργός Οικονομικών αρνείται κάθε κατηγορία. Το πρακτορείο αναφέρει ότι όλα τα ελληνικά τηλεοπτικά μέσα ασχολούνται από το απόγευμα της Παρασκευής με την είδηση που πυροδότησε τις απρόσμενες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας, υπενθυμίζοντας ωστόσο και τη σύλληψη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη τον Οκτώβριο, όταν ο ίδιος δημοσιοποίησε μέσα από το περιοδικό του «HotDoc» την περίφημη λίστα.
New York Times
«Ο πρώην Έλληνας υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε να εμπλέκεται στην παραποίηση της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ, όπου σύμφωνα με τους εισαγγελείς, είχαν αφαιρεθεί τρεις λογαριασμοί συγγενικών του προσώπων», αναφέρουν σε εκτενές ρεπορτάζ τους οι New York Times. Στη συνέχεια η εφημερίδα αναφέρει πως η λίστα του δόθηκε το 2010 από την τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Κριστίν Λαγκάρντ, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή. «Η αποπομπή του από το σοσιαλιστικό κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, ήρθε όταν αποκαλύφθηκε από τις ελληνικές αρχές, πως η λίστα ήταν παραποιημένη από αυτήν που έδωσε η Γαλλία», προστίθεται στο ρεπορτάζ, ενώ αναφέρεται πως ο κ. Παπακωνσταντίνου αρνείται κατηγορηματικά πως αλλοίωσε τη λίστα.Τέλος στο άρθρο αναφέρεται η σύλληψη του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, η οποία προκάλεσε «πολιτική θύελλα».
Bild
Νέο σκάνδαλο στην Αθήνα! Διέγραψε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου συγγενείς του από τη φορο-λίστα; Με αυτό τον τίτλο η γερμανική εφημερίδα «Bild» κάνει εκτενέστατη αναφορά στο θέμα που έχει θορυβήσει όλη την Ευρώπη. Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα σχολιάζει ότι ο 51χρονος πρώην υπουργός Οικονομικών βρίσκεται στο κέντρο ενός μεγάλου σκανδάλου στην Ελλάδα. Ο λόγος; Ο κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται – όπως αναφέρει το ρεπορτάζ - να έχει διαγράψει τα τρία αρχεία των συγγενών του από τα 2.062 ονόματα της λίστας, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι «εάν υπάρχουν λογαριασμοί στη λίστα που αφορούν σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού μου περιβάλλοντος, είναι κάτι το οποίο δεν εγνώριζα μέχρι σήμερα». Πρώτη συνέπεια;  Διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια αναλύει την πολιτική δραστηριότητα του κ. Παπακωνσταντίνου μέχρι και τις αρχές του 2012.
Liberation
Το «σκάνδαλο» Παπακωνσταντίνου δεν έλειψε να σχολιαστεί και από τη γαλλική «Liberation» με τίτλο «Η λίστα Λαγκάρντ, ο Έλληνας υπουργός και οι ξαδέρφες». Ο αρχιτέκτονας του πρώτου σχεδίου λιτότητας - όπως χαρακτηρίζεται από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας – που υπαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ φέρεται να έχει διαγράψει συγγενικά του πρόσωπα από τη λίστα Λαγκάρντ. Το θέμα παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στη Βουλή. Η ύπαρξη της λίστας ήρθε στο φως από τον Τύπο τον Οκτώβριο.


ΠΗΓΗ: http://www.thebest.gr

Το σχολιο μου: 
Δικος τους υπαλληλος ηταν τα γουστα τους εκανε γιατι σοκαρονται τωρα υποκριτικα οι Ευρωπαιοι λες και ειναι καλυτεροι ορισμενοι απο αυτους.

ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ...

ΣΚΡΟΥΤΖ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Να μην ξεχασουν οι Σκρουτζ του εμποριου, να ξαναδιαβασουν Ντιγκενς φετος περισσότερο, απο το αγωνιζονται καποιοι απο αυτους, να ανοιγουν τα μαγαζια συνεχως...Αντε του χρονου, να ανοιξετε τα μαγαζια και την Κυριακη του Πασχα. Διευκρινιζω ό,τι δεν ειμαι αρνητικος στην απελευθερωση του ωραριου ειμαι όμως αντιθετος στις ακροτητες.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"