ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΧΘΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΝΔ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ

ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΔ

ΑΗΔΙΑΣΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ. ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΠΗ. ΕΙΧΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΔ....

ΓΚΑΦΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Κοινή δήλωση Ντάβρη και Παπασπύρου για τις δηλώσεις Βενιζέλου

Από το Γραφείο Τύπου
Χθες στην βουλή ο κ. Βενιζέλος δήλωσε: "Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας... απ τη θητεία μου στο Υπουργείο Αμύνης, βεβαίως έχω. Είναι δυνατόν να μην έχω...Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ πως πήγαινε στην Ε.Ε ;;"

Καταλάβετε κ. Βενιζέλε τι είπατε..;

'Eχετε συναίσθηση της σοβαρότητας αυτού που δηλώσατε ;

Δεν γνωρίζετε ότι απαγορεύεται να έχετε στην κατοχή σας διαβαθμισμένα και δη Απόρρητα έγραφα...;

Ο κ. υπουργός της Εθνικής Άμυνας άκουσε την δήλωση του κ. Βενιζέλου;

Ο κ. Παναγιωτόπουλος θα πρέπει άμεσα, να ζητήσει την καταγραφή και αποστολή των όποιων διαβαθμισμένων εγγράφων του ΥΠΕΘΑ και των όποιων ψηφιακών φωτοτυπιών αμυντικών σχεδίων της χώρας έχει στην κατοχή του ο κ. Βενιζέλος.

Παράλληλα θα πρέπει να διαταχθεί πάραυτα ΕΔΕ και να εξετασθεί ποιoς έδωσε στον κ. Βενιζέλο τα αμυντικά σχέδια και αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες χρέωσης και διακίνησης της διαβαθμισμένης αλληλογραφίας, σύμφωνα με τον Εθνικό Κανονισµό Ασφαλείας (ΕΚΑ)

ΠΗΓΗ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Ο Βενιζελος τελικα την λιστα την ειχε ξεχασμενη σε συρταρι αλλα αμεσως θυμαται που εχει τα σχεδια απο την εποχη που ηταν υπουργος Αμυνας.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΝΔ 88-37

88 Βουλευτες της ΝΔ ψηφισαν ορθα και στις 4 καλπες. 37 μονο στην μια της κυβερνητικης προτασης. Πρωτο συμβολικο αποτελεσμα 88-37. Το μηνυμα σαφες!

ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ;;

ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΝΔ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ...

Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ CD ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ; Ε; ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΣ;

Ο ΓΑΠ «χρεώνει» 500 δολ. το κεφάλι

Ο ΓΑΠ «χρεώνει» 500 δολ. το κεφάλι για να μιλήσει για την κρίση

Δεν σταματάει  να μας εκπλήσσει ο πάλαι ποτέ (και αυτός) «καταλληλότερος» πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρώην πρωθυπουργός που γνωρίζει καλά «τι σημαίνει οικονομική κρίση» έχει πάρει μπρος και δίνει διαλέξεις στις ΗΠΑ σχετικά με το θέμα που έχει γονατίσει την Ελλάδα, έναντι μάλιστα αδράς αμοιβής.
Μέχρι και 500 δολάρια στοιχίζει το αντίτιμο για κάποιον που  επιθυμεί να παρακολουθήσει τις ομιλίες, ενώ ακόμη και για τους φοιτητές κοστίζει 70 δολάρια.
Και όλα αυτά ενώ το World Affairs Council είναι μια ιδιωτική, μη-κομματική, ΜΚΟ, πού όπως η ίδια δηλώνει στην ιστοσελίδα της, είναι επίσης μια «Αφορολόγητη Οργάνωση»...
Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι οι διαλέξεις είναι δωρεάν, αφού όπως είναι γνωστό όλα έχουν την τιμή τους!
Στο επίσημο πρόγραμμα του World Affairs Council, στο παράρτημα του Συμβουλίου στο 'Ορεγκον, ο κύκλος των διαλέξεων περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του τόσο την ομιλία του «λαοφιλή» πρώην πρωθυπουργού ο οποίος ως πρώτος ομιλητής θα θίξει το θέμα της «Οικονομική κρίσης και η μοίρα της Ευρώπης», ενώ τον κύκλο των διαλέξεων, θα κλείσει με διάλεξη του ο Δαλάι Λάμα.
Γιατί όμως κάποιος να πληρώσει μερικές εκατοντάδες δολάρια για να ακούσει τον ΓΑΠ; Το World Affairs Council, προλογίζει την διάλεξη Παπανδρέου ως εξής.
«κ. Γιώργος Παπανδρέου (Πρωθυπουργός της Ελλάδα, 2009-2011)
Θέμα: «Οικονομική κρίση και η μοίρα της Ευρώπης» – Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου
Όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα του World Affairs Council of Oregon's 2013, «Σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Policy ,ο Γ. Παπανδρέου βρίσκεται στην λίστα των «100 Μεγαλύτερων Στοχαστών Παγκοσμίως μας δίνει μία εικόνα για την κατάσταση αλλά και το μέλλον της Ευρωζώνης.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κ. Γ. Παπανδρέου συνεχίζει να θεωρητικολογεί υπέρ του νεοφιλελευθερισμού, με την επίφαση του σοσιαλδημοκράτη ηγέτη και φυσικά την πριμοδότηση του αμερικάνικου παράγοντα.

ΠΗΓΗ:http://gr.news.yahoo.com

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 500 ΔΟΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ...ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ....

Η κυβέρνηση χαρίζει φόρους στους καναλάρχες;;



Μυστικά, η κυβέρνηση χαρίζει φόρους στους καναλάρχες


Μυστικά, η κυβέρνηση χαρίζει φόρους στους καναλάρχες
Φόρους εκατομμυρίων ευρώ που δεν εισέπραξαν οι κυβερνήσεις των κ.κ. Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου φαίνεται πως βάζει στις καλένδες η κυβέρνηση. Κι αν οι φόροι αυτοί θα απάλλασσαν το λαό από βάρη θα υπήρχε δικαιολογία, όμως, η εξυπηρέτηση γίνεται για τους καναλάρχες!
Η υπόθεση με το ομολογιακό δάνειο για το “Mega Channelπου χορηγήθηκε λίγες ημέρες πριν αρχίσει ο αυστηρός έλεγχος των τραπεζών από την τρόικα και κλείσουν οι κάνουλες της ευνοϊκής δανειοδότησης ωχριά μπροστά σε αυτήν την ιστορία. Η τρικομματική κυβέρνηση, καθώς και συγκεκριμένοι υπηρεσιακοί παράγοντες, προχώρησαν στα κρυφά σε μια ακόμα χαριστική πράξη υπέρ των καναλαρχών.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (ημέρα Δευτέρα) πέρασε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία αναβάλλεται για τρίτο έτος ο νομοθετημένος ειδικός φόρος τηλεόρασης. Αυτή η σκανδαλώδης ενέργεια δημοσιεύθηκε μάλιστα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ΦΕΚ 256Α', μαζί με άλλες «ρυθμίσεις κατεπειγόντων θεμάτων» και υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Επισυνάπτεται όλο το ΦΕΚ σε αρχείο pdf παρακάτω.
Στο Κεφάλαιο Ε’ θίγονται ζητήματα του υπουργείου Επικρατείας και στο άρθρο 22 γίνεται λόγος περί «μετάθεσης έναρξης ισχύος της διάταξης» Α’65 του νόμου 3845/2010 σχετικώς με τον ειδικό φόρο τηλεόρασης.
Τι έχει συμβεί
Για να περάσουμε τώρα στην ουσία του θέματος:
Ο ειδικός φόρος τηλεόρασης νομοθετήθηκε από την κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου το 2010 και προβλέπει να καταβάλλεται υπέρ του Δημοσίου ποσοστό αξίας 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων. Κατά μία έννοια πρόκειται για μια από τις μνημονιακές δεσμεύσεις της χώρας μας στο πλαίσιο των διαδικασιών για τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών, θέμα το οποίο εκκρεμεί από τις 30 Νοεμβρίου 1989.
Η ισχύς τούτης της διάταξης αναβλήθηκε δύο φορές από τις κυβερνήσεις των κ.κ. Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου. Όπως εξηγεί παλαιό στέλεχος της Ν.Δ. με καλή γνώση στα θέματα λειτουργίας των ΜΜΕ, ιδιοκτήτες τηλεοπτικών καναλιών που τυγχάνει να ήταν (και να είναι) ταυτοχρόνως εκδότες εφημερίδων άσκησαν πιέσεις ώστε να μην πληρώσουν.
Για μια ακόμα φορά χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα ο κίνδυνος να απολυθούν περί τους χίλιους δημοσιογράφους των καναλιών καθώς και άλλοι χίλιοι τεχνικοί, διοικητικοί και οικονομικοί υπάλληλοι που απασχολούνται στα ΜΜΕ. Υπήρξαν μάλιστα πιέσεις ότι αν κλείσει ένα κανάλι το γεγονός θα λειτουργήσει ως ντόμινο που θα κλονίσει άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. Αυτά όλα βέβαια ενισχύουν τη θέση και τον τρόπο επιρροής που έχουν οι καναλάρχες έναντι της κοινής γνώμης.
Σε νόμο του Παπακωνσταντίνου
Η σκανδαλωδώς ευνοϊκή μεταχείριση μιας συγκεκριμένης ομάδας επιχειρηματιών από τις τρεις τελευταίες κυβερνήσεις παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του μια λεπτομέρεια. Ως υπουργός Οικονομικών ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου προώθησε τον Μάιο του 2010 τον νόμο 3845.
Στο τελευταίο εδάφιο της παραγράφου 12, στο άρθρο 5 του σχετικού νόμου, αναφέρεται επί λέξει: «Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών καθορίζεται ο τύπος και το περιεχόμενο της δήλωσης απόδοσης φόρου της παραγράφου αυτής και κάθε άλλη λεπτομέρεια ή διαδικασία εφαρμογής των διατάξεών της»!
Όποτε θέλει ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών ή ο εκάστοτε πολιτικός προϊστάμενός του θα προχωρήσουν σε έναν, πιθανώς ευνοϊκής εμπνεύσεως, καθορισμό της διαδικασίας με την οποία θα καταβληθεί ο ειδικός φόρος. Την ίδια στιγμή, ο σημερινός υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας δεν ρωτά αν ο απλός πολίτης μπορεί να πληρώσει τα έκτακτες εισφορές και τα πρόσθετα βάρη ή να παρακαμφθεί οποιαδήποτε απόφαση της Δικαιοσύνης με την επίκληση του «δημοσίου συμφέροντος», όπως συνέβη για την είσπραξη του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ.
Το πιο ωραίο είναι ότι από τον Μάιο του 2010 που διατυπώθηκε η ανάγκη καταβολής του ειδικού φόρου τηλεόρασης, οι καναλάρχες έχουν παίξει διαφημίσεις χιλιάδων ωρών χωρίς να δώσουν ούτε ένα λεπτό του ευρώ υπέρ του Δημοσίου. Όλα έγιναν με νομοθετικές ρυθμίσεις και τροπολογίες (λ.χ. 3899/10 ΦΕΚ Α’212 άρθρο 4 παρ.6, Π.Ν.Π. 31-12-11 ΦΕΚ Α’268 άρθρο 3 παρ.9).
Με την τελευταία νομοθετική πράξη που προώθησε η κυβέρνηση, δίδεται χαριστικά άλλος ένας χρόνος απαλλαγής στους καναλάρχες από κάθε υποχρέωσή τους προς το Δημόσιο.
Με τέτοιες αποφάσεις, κάποιοι φουντώνουν το θυμό όσων πληρώνουν…

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr
 
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΣΧΟΣ. . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ραγκούσης: Ο Βενιζέλος διασύρει τους βουλευτές του

Ραγκούσης: Ο Βενιζέλος διασύρει τους βουλευτές του-Καλά τους κάνει!

Αιχμές κατά του Ευ. Βενιζέλου και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ άφησε μέσω Twitter ο πρώην υπουργός κ. Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή την μεταστροφή του Ευ. Βενιζέλου και την αποδοχή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για 4 κάλπες.
Ραγκούσης: Ο Βενιζέλος διασύρει τους βουλευτές του-Καλά τους κάνει!
Ο κ. Ραγκούσης σχολίασε με καυστικό τρόπο στο twitter την κίνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου.
«Αφού τους μεν τους έβαλε να πουν 3 κάλπες και τους δε να το δεχτούν αδιαμαρτύρητα τώρα λέει 4 κάλπες και τους διασύρει. Καλά να τους κάνει», έγραψε ο κ. Ραγκούσης.
 
Πηγη: http://www.newsbomb.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..

Αποζημίωση 145.800 ευρώ επειδη πλημμύρισε απο βουλωμένα φρεάτια

Αποζημίωση €145.000 από το Δημόσιο για... βουλωμένα φρεάτια
 Αποζημίωση 145.800 ευρώ -και μάλιστα εντόκως- κατέβαλλε το Ελληνικό Δημόσιο, σε εταιρία της οποίας τα εμπορεύματα καταστράφηκαν, όταν η αποθήκη της πλημμύρισε μετά από έντονη βροχόπτωση, λόγω του ότι τα φρεάτια βούλωσαν.

Η αποζημίωση επιδικάστηκε, καθώς οι αρμόδιοι φορείς δεν είχαν μεριμνήσει για το καθάρισμα των φρεατίων.

Η εταιρία, που δραστηριοποιείται στην αγορά σιδηρικών, είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το οποίο μεταξύ άλλων κάλυπτε και ζημιές από πλημμύρα μέχρι 586.940 ευρώ.

Έτσι, αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική, η οποία στη συνέχεια στράφηκε κατά του Ελληνικού Δημοσίου.

Τελικά ο Άρειος Πάγος δικαίωσε την ασφαλιστική, υποχρεώνοντας το Δημόσιο να καταβάλει το ποσό εντόκως, καθώς έκρινε ότι τα αρμόδια όργανά του «τα οποία ήταν επιφορτισμένα και είχαν την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του επίμαχου δικτύου απορροής των όμβριων υδάτων προς αποτροπή της πλημμύρας και των εξ’ αυτής προκληθεισών καταστροφών στα εμπορεύματα και εργαλεία της ζημιωθείσας εταιρίας, παρέλειψαν να τελέσουν το καθήκον τους».

ΠΗΓΗ: http://www.inews.gr

Το σχολιο μου :

Σωστη η απόφαση. Για να συμμαζευτούν οι δήμαρχοι που τα εχουν φορτωμένα όλα στον κόκορα και μετά κανουν τους ανήξερους.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"