ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Πως και ποιος θα ορισει την εννοια της εχθροπαθειας, του μισους ή αλλου συναισθηματος η απλής γνώμης, που θελει,  να ποινικοποιησει η πρόταση του Πασοκ; Αν αυτο δεν το λενε εισοδο του φασισμου δια των νομων, οπου η εκαστοτε αρχουσα ταξη θα ερμηνευει ως μισος την κριτικη που της ασκειται τοτε πως το λενε; Μαλλον δεν σας ενδιαφερουν τα ανθρωπινα δικαιωματα πραγματικά, ουτε η ελευθερια εκφρασης. Σας ενδιαφερει να περασετε την νεοταξικη ατζεντα των αφεντικων σας στο ονομα της καταπολεμησης του απεχθούς όντως  ρατσισμου, που ειναι  τραγικο προβλημα, αλλα δεν λυνεται ετσι νεο γιαπηδες του δηθεν σοσιαλιστικου Πασοκ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Βόμβα Σκορδά από την Βουλή: Καιρός να ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί ακινήτων

Η κυβέρνηση «άγγιξε» σήμερα το ζήτημα της άρσης τού παρατεταμένου «παγώματος» των πλειστηριασμών για ενυπόθηκες δανειακές υποχρεώσεις. Με αφορμή τη συζήτηση, στη Βουλή, του νομοσχεδίου για τη διευκόλυνση των δανειοληπτών, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς, δήλωσε ότι τα κόμματα θα πρέπει ίσως και μέσα στο καλοκαίρι να προσέλθουν σε διάλογο για το ζήτημα των πλειστηριασμών.

Ο υφυπουργός επέσεισε τον κίνδυνο, αν το καθεστώς του παγώματος των πλειστηριασμών παραταθεί για καιρό ακόμα, με το τέλος της οικονομικής κρίσης να γίνουν μαζικοί πλειστηριασμοί, που θα έχουν ως συνέπεια να πέσει δραματικά η αξία της ακίνητης περιουσίας του πολιτών.

«Αυτό που συζητάμε σήμερα είναι το καλύτερο πλαίσιο» είπε για το προωθούμενο νομοσχέδιο ο υφυπουργός Ανάπτυξης και συνέχισε: «Μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2013 στην Ισπανία έγιναν 42.000 κατασχέσεις σε δανειολήπτες. Εδώ δεν έγινε καμία. Αυτό έτσι το περνάμε; Άνευ αξίας; Και εδώ, αν θέλετε, επειδή δεν φοβάμαι και να πω αλήθειες, θα σας πω ότι έχουμε και έναν πολύ μεγάλο προβληματισμό. Ξέρετε ότι εμείς δώσαμε παράταση στην αναστολή των πλειστηριασμών, μέχρι τέλος του 2013. Αλλά θα πρέπει από τώρα, και το λέω για να το βάλουμε στο μυαλό μας και να το δούμε σε επόμενες αφορμές, ότι όσο θα βγαίνει η οικονομία από την κρίση τι θα κάνουμε με τις αναστολές πλειστηριασμών, που σωρεύονται από το 2008 και το 2009. Γιατί κάποια στιγμή θα μπει αναγκαστικά ένα τέλος στην αναστολή των πλειστηριασμών. Μα σε πέντε χρόνια, μα σε δεκαπέντε χρόνια. Ξέρετε τι θα έχει γίνει τότε; Θα έχει μπουκώσει το σύστημα με ένα πολύ μεγάλο αριθμό ακινήτων, που αν βγουν μαζικά έξω από το καθεστώς της αναστολής, τότε θα μηδενίσουμε την ακίνητη περιουσία του κάθε Έλληνα πολίτη. Αυτό θέλετε να συμβεί; Ή θέλετε έγκαιρα να έρθουμε να το συζητήσουμε όλο το καλοκαίρι και όλο το φθινόπωρο».

Ο κ. Σκορδάς σχολίασε και τις ανησυχίες που διατυπώνονται ότι θα περάσουν ενυπόθηκα δάνεια σε distressed funds. «Ποιος σας είπε ότι τα distressed funds θα πάρουν ενυπόθηκα δάνεια; Ποια τράπεζα θα δώσει σε distressed funds ενυπόθηκα δάνεια; Τα ενυπόθηκα δάνεια είναι τα πιο καλά δάνεια. Το 80% των ενυποθήκων δανείων, και μιλάμε για 800.000 στεγαστικά δάνεια αυτής της μορφής, εξυπηρετούνται σήμερα που μιλάμε.

Ποια από αυτά θα πάνε; Στα distressed funds θα πάνε αυτά που είναι επιχειρηματικά δάνεια και έχει πτωχεύσει η εταιρεία, ή είναι απλά δάνεια από πιστωτικές κάρτες που δεν πληρώνονται και ο έχων την πιστωτική κάρτα δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο για να του κάνει διαταγή πληρωμής η τράπεζα» είπε ο κ. Σκορδάς.
πηγη: ελευθερος τυπος

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ....ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Οι νομοι γινονται για να ρυθμιζουν και να τιμωρουν πραξεις οχι ομως την απλη διατυπωση γνωμης και ιδεας οσο εξοργοστικη και αν ειναι. Ο ρατσισμός ειναι απεχθής αλλά καταπολεμάται με παιδεία και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής όχι με φασιζουσα νοοτροπία.

ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Ωραιο θεμα παντως βρηκε το συστημα την ωρα που περνα τα οικονομικα του μετρα. Τα ιδια εκανε και ο Σημιτης οταν ηθελε να περασει το ασφαλιστικο του Γιανιτση και ανοιξε πονηρα το θεμα των ταυτοτητων το 2000 για αποπροσανατολισμο. Ξυπνατε αμεσα!

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ

Μόλις η ΝΔ έθεσε το ζήτημα ποινικοποίησης της άρνησης όλων των γενοκτονιών και όχι μόνο ορισμένων άρχισαν τα διάφορα παπαγαλάκια του δήθεν <<εκσυγχρονισμού>> τις κολοτούμπες τους και τώρα δεν θέλουν καμία ποινικοποίηση άρνησης γενοκτονίας...Σου λέει να μας τρέχουν στις φυλακές όταν θα αρνούμαστε τις γενοκτονίες εις βάρος του Ελληνισμού δεν λέει... Αντε να χαθείτε υποκριτές.Ποινικοποιηση αρνησης γενοκτονιων αλα καρτ δεν υπαρχει "εκσυγχρονιστηρια'.

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ
Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα πρωτοδικών και "αποστάσεις" του Ευρωπαίου επιτρόπου στην κοινή συνεδρίαση επιτροπών στην βουλή!
Νέα πυρά κατά του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, που παραμένει ακόμα στην θέση του παρά το γεγονός ότι έχει ασκηθεί εις βάρος του κακουργηματική δίωξη για την υπόθεση διόγκωσης του ελλείματος του 2009.
Πριν από λίγο στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Θεσμών και διαφάνειας, οικονομικών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων της βουλής, παρουσία του επιτρόπου Άλγκιρντας Σεμέτα, ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος έθεσε υπ' όψιν του επιτρόπου την σκανδαλώδη δήλωση που φέρεται να διένειμε στο προσωπικό της ΕΛΣΤΑΤ ο Ανδρέας Γεωργίου, υποχρεώνοντας κάθε υπάλληλο να την υπογράψει!
Η επιστολή αυτή σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού ιστοτόπου, δέσμευε τους εργαζομένους να μην χρησιμοποιήσουν στοιχεία της υπηρεσίας, ακόμα και ενώπιον δικαστικών αρχών! Το θέμα είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, αφού θεωρήθηκε "φωτογραφικό" που επηρέαζε τους μάρτυρες κλειδιά στην δικαστική έρευνα κατά του κυρίου Γεωργίου.
Ο κ. Παυλόπουλος πίεσε τον Ευρωπαίο επίτροπο να πάρει θέση, εάν αυτή η ενέργεια ήταν εις γνώση της αρμόδιας Ευρωπαϊκής επιτροπής ή αν προβλέπεται σε οποιαδήποτε σχετική κοινοτική διαδικασία. Ο επίτροπος κ. Σεμέτα όπως ήταν επόμενο κράτησε σαφείς αποστάσεις, δείχνοντας μάλιστα φανερά έκπληκτος γι' αυτή την εξέλιξη.
Οι εξελίξεις όμως είναι ραγδαίες αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb, στις 28 Μαΐου, μία μόλις ημέρα μετά την αποκάλυψη του γεγονότος, τα στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ κυρία Γεωργαντά και κύριος Λογοθέτης κατέθεσαν νέα μηνυτήρια αναφορά κατά του κυρίου Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών, με κοινοποίηση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στην ειδική ανακρίτρια του πρωτοδικείου Αθηνών κυρία Πεδιαδίτη, σύμφωνα με το αρ. 40 του κώδικα ποινικής δικονομίας. Προς αυτόφορη διαδικασία, με το αιτιολογικό ότι ο κύριος Γεωργίου με την συγκεκριμένη δήλωση που απαιτεί καλεί τους εργαζομένους σε απείθια έναντι της δικαιοσύνης. Δύο νέα μέτωπα λοιπόν για τον εκλεκτό του κυρίου Παπακωνσταντίνου ο οποίος αντιμετωπίζει και αυτός τις δικές του περιπέτειες με την δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB

TO ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"