ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Τι προβλέπει το επίμαχο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου για τις τράπεζες


Υποψιάζομαι ότι πολλοί από αυτούς χλευάζουν (ή και αποθεώνουν) τον Γιώργο Παπανδρέου για τη χθεσινή απόφαση του να καταψηφίσει το άρθρο για τις τράπεζες, δεν γνωρίζουν τι ακριβώς αυτό προβλέπει και κατά συνέπεια δεν γνωρίζουν γιατί διαφοροποιήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός.

Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να διαβάσει ολόκληρο το άρθρο εδώ. Η επίμαχη διάταξη με την οποία κυρίως φαίνεται να διαφώνησε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυτή που παρατίθεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Η κυβέρνηση έδωσε τη δυνατότητα στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) να παραχωρεί μετοχές τραπεζών σε ιδιώτες, όχι μόνο κάτω από την τιμή κτήσης τους αλλά μέχρι και κάτω από την τρέχουσα χρηματιστηριακή τιμή τους, χωρίς κάποιος να μας έχει εξηγήσει τι ακριβώς αυτό εξυπηρετεί και γιατί αξίζει τον κόπο να ζημιωθεί το Δημόσιο υπέρ των ιδιωτών.

Συνοψίζοντας, ο κ. Παπανδρέου καταψήφισε μια διάταξη που επιτρέπει να χαθεί μεγάλο μέρος των χρημάτων που δανείστηκε το Δημόσιο για να σώσει τις τράπεζες. Αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτή κανείς μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι είτε φαντασιώσεις είτε εμπαθείς επιδείξεις ημιμάθειας.


ΠΗΓΗ:http://www.parapolitiki.com/


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
 Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚH ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ Η ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ... ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"