ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Συνομιλίες με βουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται Κασιδιάρης - Παναγιώταρος

Συνομιλίες με βουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται Κασιδιάρης - Παναγιώταρος

Συνομιλίες με βουλευτές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται Κασιδιάρης - Παναγιώταρος
 
Με νέες αποκαλύψεις «την κατάλληλη χρονική στιγμή» απειλεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ανέφερε ότι τα ίδια που έλεγε ο Τ.Μπαλτάκος τού τα έχουν πει και άλλοι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει εάν οι συνομιλίες είναι βιντεοσκοπημένες.

Παράλληλα, προανήγγειλε ότι σε λίγη ώρα στη Βουλή θα δώσει στοιχεία για παρεμβάσεις του Αντ.Σαμαρά στη Δικαιοσύνη.

Προς την ίδια κατεύθυνση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, ισχυρίστηκε ότι έχει ηχογραφημένη συνομιλία με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, ο Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε πως έχει ηχογραφήσει και τον Νίκο Βούτση.

Τους ισχυρισμούς Παναγιώταρου διέψευσε από την Βουλή ο Νίκος Βούτσης δηλώνοντας πως οι θέσεις του για τη ΧΑ είναι γνωστές.

Από την πλευρά του, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, o βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης λέει ότι αυτά που έλεγε ο πρώην γγ της κυβέρνησης τα έχουν πει πάρα πολλοί βουλευτές της ΝΔ και της αντιπολίτευσης.

«Από την ημέρα που ασκήθηκε αυτή η άθλια δίωξη εις βάρος μας μίλησα με όλους τους πολιτικούς αντιπάλους που έχουν πάρει θέση υπέρ της αλήθειας. Ο κ. Μπαλτάκος είναι ένας από αυτούς. Και ο κ. Βούτσης είναι ένας από αυτούς κι έχω μιλήσει και με τον κ. Παναγούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε. Πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στ.Παναγούλη να προσέλθει στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά ο κ. Παναγούλης είπε ότι δέχεται κομματικές πιέσεις και αρνήθηκε. Για τον Ν.Βούτση ανέφερε ότι δημοσίως έχει μιλήσει για μεθόδευση, στην υπόθεση της ΧΑ.
Σε ό,τι αφορά τους βουλευτές της ΝΔ, ο Ηλιάς Κασιδιάρης είπε ότι ενώπιον μαρτύρων «βουλευτές της ΝΔ μού έχουν πει βαρύτερα πράγματα».

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν μαγνητοσκοπημένες οι συνομιλίες, ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της ΧΑ τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά δεν έχει καταγράψει κανέναν, αλλά υπάρχει ένα βίντεο στο διαδίκτυο.
Πάντως, άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις «την κατάλληλη στιγμή». Όπως σημείωσε: «Είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα για τις δήθεν καταγραφές. Ό,τι έχω να πω θα το πω στη Δικαιοσύνη. Κι αν έλθουν κι άλλα στοιχεία στο φως, ή καταθέσω άλλους διαλόγους ως μάρτυρας, θα γίνει τη στιγμή που πρέπει».
Απαντώντας στις αιχμές που έχει δεχθεί ότι αξιοποίησε το βίντεο, κάνοντας προσωπικό παιχνίδι, επειδή υπήρχε το αίτημα για άρση της ασυλίας του στην Ολομέλεια, κι όχι για να βοηθήσει τον προφυλακισμένο αρχηγό Ν.Μιχαλολιάκο, ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι αυτές τις ημέρες συζητείται η παράταση ή μη της προφυλάκισης του κ. Μιχαλολιάκου, κι άρα η στιγμή ήταν κρίσιμη.
Ανέφερε, δε, ότι μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις «η παράταση της προφυλάκισης του κ. Μιχαλολιάκου θα είναι απόδειξη ότι η δικαιοσύνη ποδηγετείται.
Παράλληλα, προανήγγειλε αποκαλύψεις για τον πρωθυπουργό. Όπως είπε, θα δώσει στοιχεία για προσωπικές παρεμβάσεις του Αντώνη Σαμαρά στη Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα σε εισαγγελείς.

ΠΗΓΗ:Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"