ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ Δ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αντιδράσεις Μιχαολιάκου μετά την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη, που παίρνει μαζί του και τον Τάκη Μελά των ΑΝ.ΕΛ.

Φουντώνει η μάχη στον Δήμο Πειραιά, που παίρνει πλέον άλλο χαρακτήρα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Μώραλη.
Ο νυν δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος αντέδρασε εκφράζοντας την απόλυτη βεβαιότητά του ότι θα επανεκλεγεί και δηλώνοντας ότι για τον ίδιο δεν υπάρχει αντίπαλος, παρά μονάχα τα προβλήματα του Πειραιά.

Από την πλευρά του ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε με έμφαση στη φτώχεια και την ανεργία στον Πειραιά, αξιολογώντας τες ως τα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής. Ως προς τις αιτιάσεις ότι συγκροτείται «ένα ολυμπιακό ψηφοδέλτιο», δεδομένου ότι θα περιλαμβάνει ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και  τον Βαγγέλη Μαρινάκη, απάντησε ότι «είμαστε οι περισσότεροι ολυμπιακοί, όχι όλοι φυσικά, όμως κατεβαίνει ένα ψηφοδέλτιο γιατί έχουμε κοινούς προβληματισμούς και κοινές διαπιστώσεις για τον Πειραιά», καθώς και ότι θα είναι «κάτι το διαφορετικό, κάτι πιο νέο», αφού δεν θα «έχουμε κομματικό χρίσμα».

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλολιάκος «απάντησε» λέγοντας (Βήμα Fm): «Και έχω δύο εγγονάκια που φωνάζουν εκτός από μαμά, μπαμπά, παππού και γιαγιά, “Ολυμπιακός”. Μόνο στην Κύπρο οι ομάδες ταυτίζονται με κόμματα και δεν είναι καλό αυτό». Επίσης σχολίασε ότι «ο ιδιοκτήτης μετοχών δεν συνεπάγεται ιδιοκτήτης ψυχών και ανθρώπων». Αναγνώρισε ότι είναι δικαίωμα του κ. Μαρινάκη να «ασχοληθεί με την πολιτική, όπως εξάλλου ο μακαρίτης ο πατέρας του», αλλά υποστήριξε ότι «αυτό το έργο είναι αστείο και ξαναπαίχτηκε, να υποτιμά κανείς τόσο βάναυσα τη νοημοσύνη του πειραιώτικου λαού. Εκλέγομαι 20 τόσα χρόνια στον Πειραιά, είναι δυνατόν να εξαπατώ τους πολίτες και να είμαι βάζελος κ.λπ.; Εχω το δικαίωμα να πολιτεύομαι χωρίς να αυτοπροσδιορίζομαι και να είμαι ολυμπιακός χωρίς να χρειάζομαι την άδεια κάποιου».
Θέση για την υποψηφιότητα Μώραλη πήρε χθες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Μιλώντας στο Mega, υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα «νέο εγχείρημα ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής, μια ποδοσφαιρική ομάδα να καταρτίζει ένα ψηφοδέλτιο» και ότι η υποψηφιότητα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ «δεν έχει πολιτικά χαρακτηριστικά αυτή τη στιγμή».
Κατά του κ. Μώραλη στράφηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας, υποστηρίζοντας ότι «το σύστημα επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων δεν επιστρατεύει απλά τις εφεδρείες του. Κυριολεκτικά δίνει τα ρέστα του».

Πάντως στο ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη θα μετέχουν μεταξύ άλλων ο γιος του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Τάκη Μελά και νυν δημοτικός σύμβουλος Γιάννης και ο μέχρι χθες αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παναγιώτης Ζερβουλάκος.

πηγη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΘΕΤΙΚΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"