ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μετά το Πάσχα η προ ημερησίας. Γιατί πιέζεται η αντιπολίτευση

Μετά το Πάσχα η προ ημερησίας. Γιατί πιέζεται η αντιπολίτευση

Μετά το Πάσχα και... βλέπουμε λέει τώρα η κυβέρνηση για τη διεξαγωγή της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή, που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Μπαλτάκου, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα και το ζήτημα να ξεχαστεί ακόμα και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τις προηγούμενες ημέρες η φημολογία ότι η συζήτηση ενδεχομένως να διεξαγόταν αυτή την εβδομάδα κορυφώθηκε, ωστόσο η απουσία του προέδρου της Βουλής λόγω επίσημης επίσκεψης στη Λιθουανία από τη μία και οι διεθνείς υποχρεώσεις του πρωθυπουργού λόγω της προεδρίας από την άλλη -σε συνδυασμό με το ταξίδι του Αλ. Τσίπρα στις Βρυξέλλες- συνέβαλαν στο σενάριο της διεξαγωγής της μετά το Πάσχα, με πιθανότερη ημερομηνία την Τρίτη του Θωμά. Πληροφορούμενος την κυβερνητική πρόθεση, ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε έντονα, κάνοντας λόγο για λιποταξία, ενώ αναφερόμενος  στο δικό του ταξίδι είπε ότι θα ήταν διατεθειμένος να αναβάλει το ταξίδι του προκειμένου να γίνει η συζήτηση.

Στη Βουλή πάντως, με τον αέρα στους διαδρόμους να μυρίζει φόβο για νέες αποκαλύψεις συνομιλιών Χρυσαυγιτών ακόμα και με βουλευτές της αντιπολίτευσης, ο Ηλίας Κασιδιάρης έθεσε σε ανοιχτή διαβούλευση την πρόταση της Χρυσής Αυγής για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης κατά των κ. Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκε ότι μοναδικό στόχο έχει να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το αν υπάρχει κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος από τον πρωθυπουργό και τους δύο υπουργούς, ενώ ζήτησε τη σύμπραξη των βουλευτών της αντιπολίτευσης σε αυτή την πρόταση, καθώς, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, για να συζητηθεί στην Ολομέλεια η πρόταση, απαιτούνται 30 υπογραφές βουλευτών, τις οποίες η Χρυσή Αυγή των 16 δεν μπορεί να συγκεντρώσει.

Οπως έγραψε και η «κυριακάτικη δημοκρατία», αυτοί που νιώθουν εγκλωβισμένοι από την πρόταση δεν είναι άλλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ., οι οποίοι θα πρέπει πλέον είτε να υπογράψουν την πρόταση και να ταυτιστούν με τη Χρυσή Αυγή είτε να μην υπογράψουν υποβαθμίζοντας και οι ίδιοι το θέμα.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"