ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΣΕΡΑΦΕΙΜ προς ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Κατέβα για Δήμαρχος

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΣΕΡΑΦΕΙΜ προς ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Κατέβα για Δήμαρχος
Πιέσεις από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και φορείς της πόλης δέχεται τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να ηγηθεί κίνησης για το καλό του μεγάλου λιμανιού. 
Το βασικό επιχείρημα που προβάλλουν είναι ότι πρέπει να γίνει υπέρβαση από ανθρώπους που έχουν όραμα για τον Πειραιά. 

Πληροφορίες θέλουν τον εφοπλιστή και Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αποδέχεται το κάλεσμα που του απευθύνουν εδώ και καιρό επώνυμοι και ανώνυμοι Πειραιώτες, και να ανακοινώνει μέσα στις επόμενες ημέρες την υποψηφιότητα του.

@ Αν ισχύει η είδηση, αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχει ο πνευματικός ταγός του Πειραιά και Μητροπολίτης κ.κ. Σεραφείμ να παίρνει θέση σε θέματα που άπτονται των δημοτικών εκλογών!
Πάντως αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης το αποφασίσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πειραιάς θα αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επερχόμενων εκλογών!!!

ΠΗΓΗ:http://www.piraeuspress.gr


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΡΩΤΩ: ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ; ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ; Ε ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...Η ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΣ Η ΖΕΥΓΑΣ ΖΕΥΓΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΓΕΝΙΚΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"