ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο Καντάφι είχε το κεφάλι εχθρού στο ψυγείο

Ο Καντάφι είχε το κεφάλι εχθρού στο ψυγείο

Επί 25 χρόνια ο Μουαμάρ Καντάφι κρατούσε σε ένα ψυγείο το κομμένο κεφάλι ενός από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Είχε διατάξει τον αποκεφαλισμό του για να πεισθεί πως είχε δολοφονηθεί, σύμφωνα με τις διαταγές του!
Ο Καντάφι είχε το κεφάλι εχθρού στο ψυγείο
Οι νέες αποκαλύψεις φρίκης για τις αρρωστημένες συνήθειες του επί 42 χρόνια δικτάτορα της Λιβύης έρχονται στο φως μέσα από ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που φέρει τον τίτλο "Μέσα στον μυστικό κόσμο του Μουαμάρ Καντάφι (Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi).
Στο ντοκιμαντέρ μιλά ο αποστάτης πράκτορας της CIA, Frank Terpil, που διοικεί μια ομάδα πληρωμένων δολοφόνων, η οποία πολλές φορές προσέφερε τις υπηρεσίες της στον Μουαμάρ Καντάφι.
Όπως αποκαλύπτει ο Terpil, πληρώθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια για να σκοτώσει έναν από τους πολιτικούς αντιπάλους του Καντάφι και να επιστρέψει στη Λιβύη με το κεφάλι του. Και αφού η διαταγή του έγινε πράξη, ο Καντάφι κράτησε το κεφάλι του δολοφονημένου αντιπάλου του σε ένα ψυγείο, μαζί με τα άψυχα σώματα άλλων θυμάτων του!
Ο Καντάφι ζήτησε να του σταλεί στην Τρίπολη το κεφάλι του αντιπάλου του για να πειστεί πως είχε δολοφονηθεί.
Άλλη πηγή αποκάλυψε ότι ο Μουαμάρ Καντάφι συχνά επισκεπτόταν τον ειδικό χώρο όπου κρατούσε τα άψυχα σώματα των αντιπάλων του.
Στο ντοκιμαντέρ γίνεται αναφορά και για την ειδική αίθουσα που είχε φτιάξει ο Λίβυος ηγέτης κάτω από το πανεπιστήμιο της Τρίπολης, όπου συνεχώς βίασε φοιτήτριες (ή ακόμη και φοιτητές), κυρίως όταν πήγαινε για ομιλίες.
Ο χώρος είχε κρεββάτι, τζακούζι και ειδικά όργανα για να εξετάζονται γυναικολογικά τα υποψήφια θύματα προκειμένου οι άνθρωποι του Καντάφι να πιστοποιούν πως δεν είχαν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα! Υπήρχαν επίσης χειρουργικά εργαλεία, λαστιχένιες μάσκες και όργανα για αναισθησία.

πηγή: newsit.gr και http://www.gazzetta.gr

Διάβασε περισσότερα στο: Ο Καντάφι είχε το κεφάλι εχθρού στο ψυγείο | gazzetta.gr
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Αυτα πως τα βλεπουν οι εγχωριοι υποστηρικτες καθε ανωναλου δικτατορα στον κοσμο απο κοντρα στην Δυση δηλαδή διαφοροι <<προοδευτικοι>> αλλα και ακροδεξιοί επαναστάτες;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"