ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PULSE

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 1,5%, σταθερή η ΝΔ, άνοδος για την “Ελιά - ΠΑΣΟΚ”, τρίτο κόμμα από κοινού η Χρυσή Αυγή και “Το Ποτάμι”.

Προβάδισμα 1,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει νέα πανελλήνια δημοσκόπηση της Pulse στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή στις Ευρωεκλογές για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

Ευρωεκλογές

Στην έρευνα που θα προβληθεί στην εκπομπή “Ανασκόπηση Σήμερα” με τον Βασίλη Ταλαμάγκα την Πέμπτη στις 21.00 στην πρόθεση ψήφου ευρωεκλογών με αναγωγή ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρώτη θέση με ποσοστό 20,5% έναντι 19% που κατέχει η Νέα Δημοκρατία. Στη τρίτη θέση βρίσκονται “Το Ποτάμι” και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 10,5% και τέταρτο κόμμα η “Ελιά” με 7,5%. Ακολουθούν ΚΚΕ 6,5% Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, ΔΗΜΑΡ 2%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5%, Οικολόγοι Πράσινοι 1%, ΛΑΟΣ 1%, Άλλο Κόμμα 3%, 12,5% Αναποφάσιστοι.

Εθνικές Εκλογές

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου στις εθνικές εκλογές πάλι με αναγωγή, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη πρώτη θέση με 22,5% ακολουθεί η ΝΔ με 21,5%. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 11% ακολουθεί στην τέταρτη θέση “Το Ποτάμι” με 8,5%. Στην πέμπτη θέση βρίσκονται μαζί το ΠΑΣΟΚ με το ΚΚΕ με ποσοστό 6,5%. Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, ΔΗΜΑΡ 2%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2%, Οικολόγοι Πράσινοι 1%, ΛΑΟΣ 1%, Άλλο Κόμμα επιλέγει το 2% ενώ οι Αναποφάσιστοι αγγίζουν το 11%.
 ΠΗΓΗ: REAL

Η 'Ελενα Ματσούκα με τον δικηγόρο Ευάγγελο Ιωαννίδη για την ονομασία των...

Συνέντευξη στο Ράδιο Σύμπαν του Σίδνευ στην Έλενα Ματσούκα του δικηγόρου και στελέχους της ΝΔ για το Μακεδονικό και όλα τα θέματα πολιτική...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"