ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Καπερνάρος: Επιμένει στην καταψήφιση Προέδρου

Δεν βλέπει πολιτική πρωτοβουλία

Καπερνάρος: Επιμένει στην καταψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας

Καπερνάρος: Επιμένει στην καταψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας
Δεν θα αλλάξει την ψήφο του ούτε στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, αν όπως τόνισε δεν αναληφθεί κάποια πολιτική πρωτοβουλία για συναινετική διαδικασία της προεδρικής εκλογής. Όπως τόνισε, το πρωί της Πέμπτης, εφόσον ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν εκλογές, ο ίδιος θα δηλώσει ξανά «παρών».
Όπως εξήγησε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις που έδωσε νωρίς την επομένη της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η θέση του θα είναι αρνητική και στις επόμενες δύο ψηφοφορίες, «αν είναι αρνητική και η θέση των δύο κομμάτων, διότι όταν ισχυρίζεστε εσείς, επικαλούμενοι δημοσκοπήσεις, ότι ο κόσμος δεν θέλει εκλογές, ο κόσμος αυτός απευθύνεται στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση».
Ο ίδιος τόνισε ότι αρνείται να δεχθεί πως το βάρος για την προεδρική εκλογή πέφτει στους ανεξάρτητους βουλευτές.
Ο κ. Καπερνάρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανεξετάσει τη στάση του στην περίπτωση που αναληφθεί κάποια πολιτική πρωτοβουλία για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο όπως υπογράμμισε «δεν βλέπω να αναλαμβάνεται κάποια πρωτοβουλία».

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"