ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Δεν ξέρουν αρκετοί να ψηφίζουν δυστυχώς

Εκτος ευρωβουλης η Ροδη Κρατσα με αξιοσημειωτο εργο γνωσεις και διεθνες κυρος και εντος ο Ζαγορακης. Ε οχι συμπολιτες δεν θα σας χαιδεψω τα αυτια. Δεν εχετε ιδεα ορισμενοι πως ψηφιζουν σοβαρα. Κριμα.

Αλ. Τσίπρας: Πιθανή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με τους Σοσιαλιστές

Αλ. Τσίπρας: Πιθανή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με τους Σοσιαλιστές στο ευρωκοινοβούλιο


Ως «όαση στην έρημο» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ενώ παράλληλα ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τα κόμματα των ευρωσκεπτικιστών σε Βρετανία και Γαλλία. Δεν απέκλεισε συνεργασία με τους Σοσιαλιστές στο ευρωκοινοβούλιο.
Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι αποτελεί μία φίλο-ευρωπαϊκή δύναμη, η οποία θέλει να αλλάξει και όχι να διαλύσει την Ευρώπη. Βασικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να υπάρξει αλλαγή της πολιτικής της Ε.Ε.
Ξεκαθάρισε, ακόμη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργασθεί με το κίνημα Podemos, που εξασφάλισε πέντε έδρες στο νέο ευρωκοινοβούλιο, και πρόσθεσε ότι εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο να συνεργασθεί με τους Σοσιαλιστές, τη δεύτερη σε μέγεθος δύναμη του Ευρωκοινοβουλίου, εάν είναι έτοιμοι να αμφισβητήσουν τις πολιτικές δημοσιονομικών περικοπών της καγκελαρίου της Γερμανίας.
«Θα είμαστε ανοικτοί στη συνεργασία (με τους Σοσιαλιστές) υπό τον όρο ότι θα επιστρέψουν στις πολιτικές τους ρίζες και θα σταματήσουν να αποδέχονται ότι η λιτότητα είναι η μόνη επιλογή. Δεν θα συνεργασθούμε, εάν παραμείνουν υπό την ηγεμονία της Μέρκελ», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας
Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να λάβει σημαντικές αποφάσεις
Στο εθνικό επίπεδο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι δεν δεσμεύεται από οποιαδήποτε συμφωνία, «στην οποία θα καταλήξει ο Αντώνης Σαμαράς με τους πιστωτές της χώρας κατά τη διάρκεια αυτού του έτους», εκτός εάν συμφωνήσει με το αίτημά του για διαγραφή τμήματος του χρέους ύψους 240 δισ.
«Η παρούσα κυβέρνηση δεν διαθέτει εντολή για τη συνομολόγηση συμφωνιών που θα δεσμεύουν τη χώρα για τα επόμενα χρόνια και τις δεκαετίες, χωρίς να λάβει υπ’ όψιν τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής και χωρίς να συμβουλευθεί το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα. Μόνο οι εκλογές θα φέρουν πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα», τόνισε ο κ. Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας ζητάει επίσης να έχει λόγο στον διορισμό του νέου διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. «Εάν η κυβέρνηση δεν μας συμβουλευθεί, θα το θεωρήσουμε απόπειρα δημιουργίας τετελεσμένου γεγονότος κατά του δημοσίου συμφέροντος. Στην περίπτωση αυτή θα ήθελα να υπενθυμίσω τι συνέβη στην Κύπρο»,  είπε στη συνέντευξή του στο Bloomberg.
Σε ό,τι αφορά το θέμα του χρέους υποστήριξε ότι «θέλουμε την εξεύρεση λύσης μια κι έξω, η οποία θα είναι η οριστική και θα δώσει στην ελληνική οικονομία χώρο για ανάπτυξη, ώστε να είναι σε θέση να αποπληρώσει τμήμα του χρέους».
Πηγές: ΑΜΠΕ, Bloomberg
 Το σχολιο μου: Μπα; Να ξεκαθαρισει ο αντιμνημονιακος Συριζα θα ξεπλυνει το Πασοκ του μνημονιου και θα κανει κυβερνηση συνεργασιας μαζι του; Θα κυβερνησουν μαζι και θα παραστησουν τους σωτηρες μας αυτη την φορα απο την τροικα; Ερε δουλεμα που πεφτει...ΞΥΠΝΗΣΤΕ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"