ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ. ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Η ΑΝΑΛΥΕΤΕ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 26.7%. ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ 30% ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ; ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ. ΟΧΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΛΠ. ΤΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Δ. Κουλουριάνος: Το χρέος, ο Ανδρέας και εγώ

Δ. Κουλουριάνος: Το χρέος, ο Ανδρέας και εγώ

- ΤΟ ΒΗΜΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ



ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ:

Κ. Μητσοτάκης: Ο Ανδρέας μας οδήγησε στη χρεοκοπία

Κ. Μητσοτάκης: Ο Ανδρέας μας οδήγησε στη χρεοκοπία


Πηγη βιντεο:

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Μαζέψτε τον Βενιζέλο εκεί στο Μεγαρο Μαξίμου. Που ακούστηκε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να ανακοινώνει και να προαναγγέλλει προπετώς τον ανασχηματισμό και τα γενικά χαρακτηριστικά που αυτός θα έχει. Τον πνίγει η τάση του για περισσότερη εξουσία αλλά επιτέλους κάποιος ας του πει ότι είναι απλώς πρόεδρος κόμματος με μονοψήφιο ποσοστό 8% όχι πρωθυπουργός. Πρωθυπουργός δεν θα γίνει ποτέ όσο και αν λυσσάει. Αναρωτιέμαι η ΝΔ υπάρχει και αν υπάρχει αφήνει τον αντιπρόεδρο να λειτούργει ανεξέλεγκτα και να προσβάλλει όλους τους Νεοδημοκράτες με την στάση του; Εκτός αν ο αρχηγός της τα έχει παραδώσει όλα προκειμένου να μείνει στην καρέκλα για 10 μήνες ακόμη.

ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΖΗΤΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ ζητεί ο Κ. Σκανδαλίδης


ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Αποστάσεις από την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου για ιδρυτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβρη, παίρνει ο βουλευτής και πρώην υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης και μάλιστα διαμηνύει πως «κανένας από μόνος του  δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει την τύχη ενός ιστορικού κόμματος».
Με άρθρο του στην εφημερίδα τα Νέα, ο κ. Σκανδαλίδης, τονίζει πως το ΠΑΣΟΚ οφείλει «επιτέλους έστω και τώρα» να μετεξελιχθεί σε κόμμα που φεύγει από την «ιδιοκτησιακή αντίληψη του κάθε αρχηγού ή φιλόδοξου στελέχους».
Σε αυτό το πλαίσιο, προτείνει η Ελιά να συγκροτηθεί ως «σύμπραξη όμορων πολιτικών δυνάμεων» με κύριο στόχο την προοδευτική συνεργασία.
Να μπει οριστικό τέλος στον ιστορικό συμβιβασμό με τη δεξιά
Ο κ. Σκανδαλίδης, ζητά να μπει οριστικό τέλος στον «ιστορικό συμβιβασμό με τη Δεξιά» στις επερχόμενες εκλογές και να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με όλες τις δυνάμεις του χώρου, «συμπεριλαμβανομένων και των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ».
Τονίζει επίσης, πως θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ, να «σεβαστεί την αυτονομία» της ΔΗΜΑΡ, του Ποταμιού, των Οικολόγων «και κάθε άλλης πολιτικής κίνησης ή πρωτοβουλίας χωρίς να καταφεύγει σε μικρόψυχους εισοδισμούς».
ΠΗΓΗ newsroom naftemporiki.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΣΟΚ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ.

Όλοι εναντίον όλων στο ΠΑΣΟΚ

Όλοι εναντίον όλων στο ΠΑΣΟΚ


Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο βρίσκεται δυο εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές σε φάση έντονης εσωστρέφειας.

Βουλευτές και στελέχη του τις τελευταίες ημέρες επιχειρηματολογούν έντονα και ενίοτε εκτοξεύουν εκατέρωθεν βέλη στην αντιπαράθεση για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, όπως επιχειρείται από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το εγχείρημα της «Ελιάς» και την προοπτική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, τα «στρατόπεδα» έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται. Ιστορικά στελέχη του κόμματος, όπως οι Κώστας Σκανδαλίδης, Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Ρέππας, Μιχάλης Καρχιμάκης, αλλά και νεότερα, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Φίλιππος Σαχινίδης και ο Θάνος Μωραΐτης, εκτιμούν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η ζωντανή ιστορία του τόπου και δεν πρέπει να ξεπεραστεί στην πορεία για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Άλλα πάλι στελέχη, όπως οι Γιάννης Μανιάτης, Παναγιώτης Ρήγας, Πάρις Κουκουλόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Χρήστος Πρωτόπαπας, Κυριάκος Πιερρακάκης κ.α. βλέπουν το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης απολύτως ενιαίο, «ξεπερνώντας» τα στεγανά της Χαριλάου Τρικούπη. Οι περισσότεροι δε, εξ αυτών πρωτοστατούν στην επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ζήτησε να γίνει συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πριν το συνέδριο της Ελιάς για να συζητηθούν τα πάντα. Μάλιστα, έθεσε υπό αμφισβήτηση και την παραμονή του Ευ.Βενιζέλου στην αρχηγία του κόμματος υποστηρίζοντας ότι αν από το συνέδριο αποφασιστεί να «αλλάξει πολιτική και ο κ. Βενιζέλος δεν μπορεί να την αποδεχθεί, τότε θα αλλάξουμε αρχηγό».

Ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ με τα μνημόνια έκανε ένα εξ ανάγκης ιστορικό συμβιβασμό και κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψει στον προοδευτικό χώρο. «Δεν υπάρχει προοδευτική πρόταση πλειοψηφική για να υπάρχει σοβαρή εναλλακτική λύση, αυτό είναι το στοίχημα της κεντροαριστεράς, πρέπει να βρεθεί ένας προοδευτικός βηματισμός μια συμπαράταξη δυνάμεων δεν ζητώ την αυτοκατάργηση των κομμάτων είναι παρά φύσιν αυτό, ζητώ συνεργασία της κεντροαριστεράς και με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Κατά των όσων υποστήριξε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που «φωτογράφισε» τον Κώστα Σκανδαλίδη, κάνοντας λόγο για «ειδική μεταχείριση» και για «απλόχερη προστασία» των ΜΜΕ «σε ορισμένα στελέχη του κόμματος τα οποία προσκαλούνται μόνα στα κανάλια και δεν δίνουν τη μάχη».

«Έχουν κάποιοι συνηθίσει στην προστασία. Ξανά τα ίδια, εσωστρέφεια... "Θα λεγόμαστε Γιάννης θα λεγόμαστε Γιώργος..." Αυτή η συζήτηση πρέπει να διεξαχθεί με σοβαρούς όρους, προεκλογικά (σ.σ στο ΠΑΣΟΚ/Ελιά) έδωσαν τη μάχη 42 στελέχη, και κάποιοι κρυβόντουσαν και εμφανίστηκαν την επόμενη ημέρα των εκλογών» υπογράμμισε.

Γερουλάνος κατά Βενιζέλου

Την ίδια ώρα ο Παύλος Γερουλάνος που πρόσκειται στον εσωτερικό πυρήνα των συνεργατών του Γ.Παπανδρέου εμφανίστηκε σκληρός και δηκτικός κατά των στελεχών που επιλέγουν να απαρνηθούν την ιδεολογία της παράταξης.

Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού με άρθρο του στην ιστοσελίδα epikairo.gr καταφέρθηκε κατά του εγχειρήματος της Ελιάς λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι μοιάζει να ντρέπεται για την ιδεολογία που πρεσβεύει.

Ο Παύλος Γερουλάνος απαριθμεί τα λάθη του Ευ. Βενιζέλου κάνοντας λόγο για λάθος επιλογές στελεχών και κατ’ επέκταση και για λάθος πολιτικές που δεν είναι δυνατό να χρεώνονται στην ιδεολογία.

Συμπληρώνει μάλιστα πως «αντί να ψάχνουμε τρόπους να απαρνηθούμε το σοσιαλισμό και να τον βγάλουμε από τον τίτλο της παράταξής μας, θα πρέπει να βρούμε τρόπους να τον επαναφέρουμε στις πολιτικές μας προτάσεις και να εξηγήσουμε στους πολίτες ποιοι και πώς θα υλοποιήσουν αυτές τις προτάσεις σωστά τώρα. Αντί να προσποιούμαστε λοιπόν ότι ο σοσιαλισμός πέθανε, είναι ώρα να θυμίσουμε στην κοινωνία γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτόν».
ΠΗΓΗ: REAL
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
Ε ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ. ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΖΗΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡXΗΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ BOYS ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΞΕΠΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…Ε ΑΛΕΞΗ; ΤΙ ΛΕΣ; ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"