ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Κ.Μητσοτάκης: Στον Αρείο Πάγο όσοι δεν επιτρέπουν τον έλεγχο συμβάσεων

Μαίνεται η αντιπαράθεση

Κ.Μητσοτάκης: Στον Αρείο Πάγο όσοι δεν επιτρέπουν τον έλεγχο συμβάσεων

Κ.Μητσοτάκης: Στον Αρείο Πάγο όσοι δεν επιτρέπουν τον έλεγχο συμβάσεων
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα διαβιβάσει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όλα τα περιστατικά άρνησης εκ μέρους δήμων να πραγματοποιηθούν έλεγχοι για την μετατροπή συμβάσεων υπαλλήλων, όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη.
Η απόφαση αναμένεται να πυροδοτήσει νέο γύρο αντιπαράθεσης με τους 19 δημάρχους και την περιφερειάρχη Αττικής Ρ.Δούρου που αρνούνται τον έλεγχο.
Μετά την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής να μην διενεργηθεί έλεγχος για τους υπαλλήλους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε νέες βολές κατά της Ρένας Δούρου, λέγοντας στο Mega: «Μπορεί κάποιος να εκλεγεί σε θέση ευθύνης και να παραμένει ανεύθυνος».
Σημείωσε, δε, ότι δεν μπορεί να λέει ότι θα μας ταράξει στη νομιμότητα και να μην εφαρμόζει ένα νόμο. «Η νομιμότητα δεν είναι αλά καρτ» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.
Η Ρένα Δούρου δήλωσε μετά την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου:
«Από την πλευρά της η νέα Περιφερειακή Αρχή αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας της αξιοπρεπούς εργασίας στην Αττική. Αναλαμβάνει την ευθύνη της εύρυθμης, ως εκ του νόμου οφείλει, λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας.
»Για αυτό και δίνει εντολή σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο που να αφορά επιμερισμό ποσοστώσεων ή να συμβάλλει καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε ένα σύστημα «αξιολόγησης» επιζήμιο για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοσίου και των υπηρεσιών του, σε βάρος της εξυπηρέτησης του πολίτη.
»Εντωμεταξύ, οι έλεγχοι για οποιεσδήποτε παρανομίες, σε ό,τι μας αφορά, θα ενταθούν. Γιατί όπως σας είχαμε προειδοποιήσει προεκλογικά, εμείς θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα».
Δήμος Περάματος: «Όχι» σε αξιολόγηση και έλεγχο συμβάσεων
Αντίθετο στη αξιολόγηση των υπαλλήλων του δήμου και στον επανέλεγχο των συμβάσεών τους, δηλώνει με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Περάματος, εξουσιοδοτώντας τον δήμαρχο, Γιάννη Λαγουδάκη, να προχωρήσει στην έκδοση εντολής προς τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να μην αποστείλουν στοιχεία των εργαζομένων του δήμου στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
«Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αντίθετο στη δήθεν αξιολόγηση των υπαλλήλων και στον προσχηματικό επανέλεγχο των συμβάσεων που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση και αυτό γιατί: Βασική επιδίωξή της είναι η προσπάθεια κατεδάφισης του δημοσίου τομέα» τονίζεται σε ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου.
Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"