ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Discovery: Η Ολυμπιάδα ένοικος του τάφου

Discovery: Η Ολυμπιάδα ένοικος του τάφου


Discovery: Η Ολυμπιάδα ένοικος του τάφου
Discovery: Η Ολυμπιάδα ένοικος του τάφου

Οι Καρυάτιδες, ίσως τελικά να αποκαλύψουν το μυστικό που κρύβεται στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης. Μια νέα άποψη για το ποιος κρύβεται μέσα στον τάφο υποστηρίζει ο Andrew Chugg, συγγραφέας του βιβλίου «Η αναζήτηση του τάφου του Μ. Αλέξανδρου».
Ο συγγραφέας ισχυρίζεται, σε συνέντευξή του στο Discovery, ότι οι Καρυάτιδες που βρέθηκαν στον τύμβο αναπαριστούν ιέρειες που φορούν  στεφάνια με πλεγμένα φίδια που στόχο είχαν να αποτρέψουν τους άντρες να πλησιάσουν.
Σύμφωνα με τον Chugg , οι γυναίκες αυτές ονομάζονται Κλώδωνες (η μακεδονική ονομασία των Μαινάδων) κι όχι Καρυάτιδες, δηλαδή ιέρειες του Διονύσου με τις οποίες η Ολυμπιάδα, η μητέρα του Αλέξανδρου είχε ιδιαίτερη σχέση.
Γι αυτό και ο Chugg επιμένει ότι μέσα στον τάφο βρίσκεται η Ολυμπιάδα και αναφέρει ότι ο  Πλούταρχος στο έργο του ο «Βίος του Αλέξανδρου» περιγράφει διονυσιακά και ορφικά όργια με τις Κλώδωνες και τη συμμετοχή της Ολυμπιάδας.
 «Στο Ερμιτάζ και στο Metropolitan υπάρχουν αντίστοιχα αγάλματα του 4ου αιώνα π.Χ. που αποδίδονται σε ιέρειες του Διονύσου και μοιάζουν με τις Καρυάτιδες της Αμφίπολης. Μάλιστα, φορούν ακόμα και τις ίδιες πλατφόρμες» λέει ο συγγραφέας.
Η στάση των χεριών τους –μοιάζουν να θέλουν να απωθήσουν πιθανούς εισβολείς-αποδεικνύει ότι βρίσκονται στον τάφο για να προστατεύουν την Ολυμπιάδα.
Πηγή: Discovery News ΚΑΙ ΕΝΙΚΟΣ

Αύξηση 29% στο εμπορικό έλλειμμα Ιουλίου

Αύξηση 29% στο εμπορικό έλλειμμα Ιουλίου


Ενα ακόμα καμπανάκι για την οικονομία σηματοδοτούν τα στοιχεία από τις εμπορευματικές συναλλαγές που παρουσίασε η ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με αυτά οι εισαγωγές ανέκαμψαν, ενώ στις εξαγωγές επικρατούν πτωτικές τάσεις.

Συγκεκριμένα, η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων, τον Ιούλιο 2014 ανήλθε στο ποσό των 4.352,3 εκατ. ευρώ (5.875,0 εκατ. δολάρια) έναντι 3.949,0 εκατ. ευρώ (5.150,0 εκατ. δολάρια) τον αντίστοιχο μήνα του 2013 παρουσιάζοντας αύξηση 10,2%. Η αντίστοιχη µεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση κατά 246,1 εκατ. ευρώ, δηλαδή 9,4%.

Από την άλλη πλευρά, η συνολική αξία των εξαγωγών τον ίδιο μήνα διαμορφώθηκε σε 2.458,1 εκατ. ευρώ (3.338,0 εκατ. δολάρια) έναντι 2.484,7 εκατ. ευρώ (3.259,9 εκατ. δολάρια) τον Ιούλιο του 2013 εμφανίζοντας πτώση, σε ευρώ, 1,1%. Η αντίστοιχη µεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση κατά 28,3 εκατ. ευρώ, δηλαδή 1,9%.

Το έλλειµµα του εµπορικού ισοζυγίου τον Ιούλιο 2014 διαμορφώθηκε σε 1.894,2 εκατ. ευρώ (2.537,0 εκατ. δολάρια) έναντι 1.464,3 εκατ. ευρώ (1.890,1 εκατ. δολάρια) κατά τον ίδιο µήνα του έτους 2013, παρουσιάζοντας αύξηση, σε ευρώ, 29,4%.Η αντίστοιχη µεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση κατά 217,8 εκατ. ευρώ, δηλαδή 19,4%.

To επτάμηνο

Οι εισαγωγές το χρονικό διάστηµα Ιανουαρίου-Ιουλίου 2014 υπολογίζονται σε 28.012,5 εκατ. ευρώ (38.202,9 εκατ. δολάρια) έναντι 27.398,1 εκατ. ευρώ (35.865,9 εκατ. δολάρια) κατά το ίδιο διάστηµα του έτους 2013, παρουσιάζοντας αύξηση, σε ευρώ, 2,2%. Η αύξηση χωρίς πετρελαιοειδή είναι 1.551,6 εκατ. ευρώ, δηλαδή 8,9%.

Αντίθετα, οι εξαγωγές Ιανουαρίου-Ιουλίου 2014 ήταν 15.603,9 εκατ. ευρώ (21.405,6 εκατ. δολάρια) έναντι 16.251,3 εκατ. ευρώ (21.390,4 εκατ. δολάρια) κατά το πρώτο επτάμηνο του 2013 εμφανίζοντας µείωση, σε ευρώ, 4%. Η αντίστοιχη πτώση χωρίς τα πετρελαιοειδή είναι 2,9%.

Το έλλειµµα του εµπορικού ισοζυγίου στο επτάμηνο ήταν 12.408,6 εκατ. ευρώ (16.797,3 εκατ. δολάρια) έναντι 11.146,8 εκατ. ευρώ (14.475,5 εκατ. δολάρια) παρουσιάζοντας άνοδο 11,3%. Η αντίστοιχη µεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση κατά 1.835,0 εκατ. ευρώ, δηλαδή 23,9%.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ... ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ.



ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014
<<Οι εξαγωγές παρά τις δραματικές και άδικες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα για την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας δεν εξελίσσονται καλά. Η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών το δωδεκάµηνο Απριλίου 2013 - Μαρτίου 2014 παρουσίασε µείωση 2,2% σε σύγκριση µε το αντίστοιχο δωδεκάµηνο Απριλίου 2012 – Μαρτίου 2013. Για να επιβεβαιωθεί ο σύμβουλος μέχρι πριν λίγο καιρό του κ Μπαρόζο κ Λεγκρέν που υποστήριξε πρόσφατα ότι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι διέγνωσαν λάθος την κρίση και τελικά συνέστησαν το λάθος φάρμακο. Ο Λεγκρέν υποστηρίζει, ότι η Ευρώπη και οι χώρες του Νότου δεν πρέπει, να επιδιώκουν μέσα από την βάρβαρη και άδικη οριζόντια συμπίεση των μισθών του ιδιωτικού τομέα την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας, αλλά ότι χρειάζεται, να απευθυνθούν σε ακριβότερες αγορές με ποιοτικότερα προϊόντα από πλευράς τους, ακολουθώντας το παράδειγμα των υποδηματοποιών της Πορτογαλίας, που τώρα πουλάνε πιο ακριβά παπούτσια, οι εξαγωγές τους ανθούν, οι μισθοί και τα ποσοστά απασχόλησης τους έχουν αυξηθεί ακριβώς, γιατί δεν ακολούθησαν τον δρόμο, που τους πρότεινε η τρόικα. Έχω τονίσει εμφατικά σε παλαιότερο άρθρο μου με τίτλο << Ώρα αλλαγής για την Ευρώπη>> 6/2013 και δικαιώνομαι σήμερα, πως η γραμμή της κινεζοποίησης των μισθών του ιδιωτικού τομέα δεν είναι η σωστή λύση στο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης και ειδικά των χωρών της περιφέρειας όπως η δική μας αλλά χρειάζεται, να δώσει την μάχη σε ποιοτικότερα προϊόντα και όχι συναγωνιζόμενη ευτελή προϊόντα, που παράγονται με μισθούς πείνας και εκμετάλλευσης των εργαζομένων.>>

 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΕΔΩ:

αρθρο βαγγελη ιωαννιδη: σκληρη επαναδιαπραγματευση τωρα

vaggelisioannidis.blogspot.com/2014/05/blog-post_21.html

Βρέθηκε τέταρτο θύρωμα στον τάφο της Αμφίπολης

Προχωρούν οι εργασίες αποχωμάτωσης

Βρέθηκε τέταρτο θύρωμα στον τάφο της Αμφίπολης

Βρέθηκε τέταρτο θύρωμα στον τάφο της Αμφίπολης
  (Φωτογραφία:  ICON )


Την ύπαρξη τέταρτου μαρμάρινου θυρώματος έδειξε η γεωλογική έρευνα στον τρίτο θάλαμο του αρχαίου τάφου της Αμφίπολης, σύμφωνα με δηλώσεις της γγ του ΥΠΠΟΑ Λίνας Μενδώνη στον Βήμα 99,5.
«Μία γεωλογική έρευνα που έγινε στον τρίτο χώρο, με μια μορφή γεωτρήσεων, με χειροκίνητο τρυπάνι, μας έδειξε ότι υπάρχει ένα τέταρτο θύρωμα. Ότι οδηγεί κάπου, οδηγεί. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα να έχεις θύρωμα» ανέφερε, σημειώνοντας ότι το μοναδικό, μέχρι στιγμής, γνωστό στοιχείο είναι ότι πρόκειται για άνοιγμα 96 εκατοστών.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ο τάφος να έχει συληθεί, η κ. Μενδώνη είπε ότι «υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι έγινε απόπειρα τυμβωρυχίας, ή περισσότερες απόπειρες, στη διάρκεια της αρχαιότητας, αλλά μέχρι ποιο σημείο κατάφεραν να διεισδύσουν οι τυμβωρύχοι αυτό δεν το ξέρουμε».
Αναφερόμενη στις εργασίες που εκτελούνται, η κ. Μενδώνη δήλωσε ότι είναι σε εξέλιξη η ανασκαφή και η αποχωμάτωση στον πρώτο και δεύτερο θάλαμο του τάφου, ούτως ώστε να προετοιμαστεί η είσοδος του συνεργείου και των επιστημόνων στον τρίτο θάλαμο.


Για το θέμα της χρονολόγησης του μνημείου, η κ. Μενδώνη επισήμανε ότι όσο είναι σε εξέλιξη η ανασκαφή «ο πρώτος λόγος είναι των ανασκαφέων, οι οποίοι θεωρούν ότι το μνημείο χρονολογείται στο τελευταίο τέταρτο του 4ου αιώνα π.Χ.». «Το ίδιο το μνημείο είναι από μόνο του ένα εξαιρετικά σημαντικό μνημείο. Παρουσιάζει εντελώς πρωτότυπα χαρακτηριστικά, έχει μία ιδιάζουσα σύνθεση, επομένως από μόνο του είναι πολύ σημαντικό. Θα τολμούσα να πω ότι τα χαρακτηριστικά του είναι σχεδόν μοναδικά» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο μνημείο «θα απασχολήσει πολύ κόσμο και για πολλά χρόνια».
Η γγ του ΥΠΠΟΑ επανέλαβε η πολυαναμενόμενη απάντηση στο ερώτημα σε ποιον ανήκει ο τάφος θα δοθεί όταν ολοκληρωθεί η ανασκαφή ή, ενδεχομένως, όταν θα φτάνει προς το τέλος της εφόσον θα έχουν συγκεντρωθεί όλα τα στοιχεία.
«Ο καθένας διατυπώνει υποθέσεις εργασίας. Από εκεί και πέρα δεν είμαστε σε θέση σήμερα να πούμε τίποτα με βάση τα δεδομένα τα οποία έχουμε» συμπλήρωσε.
Τέλος για το θέμα των ιδιωτικών χορηγιών, η γγ του ΥΠΠΟΑ είπε ότι επί της αρχής δεν υπάρχει καμία αντίρρηση, αλλά «οι ιδιωτικές χορηγίες θα πρέπει να ελέγχονται στο βαθμό της απαίτησης προβολής του χορηγού, ώστε να μη βλάπτεται το μνημείο». Σημείωσε, επίσης, ότι το υπουργείο εξετάζει την αναθεώρηση του χορηγικού νόμου, ο οποίος έχει πάρα πολλά γραφειοκρατικά προβλήματα και αποθαρρύνει τους υποψήφιους χορηγούς.
Newsroom ΔΟΛ

Στο 58,3% η ανεργία των νέων

Στο 58,3% η ανεργία των νέων


Στο 58,3% η ανεργία των νέων
Στο 58,3% η ανεργία των νέων
Περισσότερες από 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας χάθηκαν από την αρχή της κρίσης έως σήμερα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Πλακιωτάκης.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης, μιλώντας σήμερα κατά τη διάρκεια σεμιναρίου για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, μεταξύ του πρώτου τριμήνου του 2009 και του αντίστοιχου πρώτου τριμήνου του 2014, χάθηκαν 1.061.900 θέσεις εργασίας, το ίδιο δε διάστημα οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 865,6 χιλιάδες, φτάνοντας τα 1.342.300 άτομα.
«Η κρίση», είπε ο υφυπουργός, «έπληξε όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες εργαζομένων, ακόμη και τους άνδρες εργαζομένους επικεφαλής νοικοκυριών, αλλά με ιδιαίτερη σφοδρότητα τους νέους, τις γυναίκες και τους εργαζόμενους μεγαλύτερης ηλικίας».
Ειδικότερα το ποσοστό ανεργίας των νέων 15 έως 24 ετών, ανήλθε μεσοσταθμικά το 2013 στο 58,3%, αναφέρει το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι η ανεργία των νέων ήταν στην Ελλάδα πάντοτε συστηματικά υψηλότερη του ενήλικου πληθυσμού, υποδηλώνοντας βαθύτερα διαρθρωτικά προβλήματα που προϋπήρχαν της κρίσης.
Ωστόσο, ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ότι, ήδη, από τα μέσα του 2013 η κατάσταση στην αγορά εργασίας έχει σταθεροποιηθεί, καθώς η ανοδική ορμή του ποσοστού ανεργίας ανακόπηκε και ο μηνιαίος ρυθμός μεταβολής του αριθμού των ανέργων πέρασε σε αρνητικά επίπεδα.
Ακολούθως ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στο νέο αναπτυξιακό κύκλο της εθνικής οικονομίας, επισημαίνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι αυτός ο νέος κύκλος να μην χαρακτηρίζεται από μια «άνεργη οικονομική μεγέθυνση» (jobless growth) αλλά να συνοδεύεται από ένα δυνατό και μετρήσιμο μέρισμα απασχόλησης.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Εργασίας, η πολιτική του υπουργείου Εργασίας «στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες» και συγκεκριμένα τη συνεπή εφαρμογή του νέου Αναπτυξιακού Σχεδίου της χώρας και την άμεση στήριξη των ανέργων και ιδιαίτερα των μακροχρόνια ανέργων. Η στήριξη αυτή πρέπει να εκφράζεται, με στοχευμένες δράσεις απασχόλησης και ενίσχυσης προσόντων, προκειμένου να αποφευχθεί η απαξίωση την απαξίωση των δεξιοτήτων τους και να επιτευχθεί η ταχύτερη δυνατή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

ΠΗΓΗ: ΕΝΙΚΟΣ

Καμπανάκι Ντράγκι για την υψηλή ανεργία

Καμπανάκι Ντράγκι για την υψηλή ανεργία


Καμπανάκι Ντράγκι για την υψηλή ανεργία
Καμπανάκι Ντράγκι για την υψηλή ανεργία
Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι αναμένει χαμηλού ρυθμού ανάπτυξη στην ευρωζώνη κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, χάρη και στα πρόσφατα μέτρα της ΕΚΤ για την τόνωση της οικονομίας και δεσμεύεται ότι θα λάβει περισσότερα μέτρα, εάν αυτό καταστεί αναγκαίο.
Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην οικονομική εφημερίδα της Λιθουανίας Verslo Zinios, ο Μάριο Ντράγκι προειδοποιεί ότι η κλιμάκωση των γεωπολιτικών εντάσεων είναι πιθανόν να πλήξει την επιχειρηματικότητα και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ωστόσο προσθέτει ότι οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί προς και από τη Ρωσία εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης έχουν μέχρι στιγμής περιορισμένες συνέπειες στην οικονομία της ευρωζώνης.
Ο πρόεδρος της ΕΚΤ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, προειδοποιεί επίσης ότι οι ανεπαρκείς διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες στο επιχειρημαιτκό περιβάλλον της ευρωζώνης.
"Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που έχουμε λάβει για την θερινή περίοδο, οι οικονομικές συνθήκες είναι κάπως υποτονικότερες από ό,τι περιμέναμε. Συνολικά, ωστόσο, αναμένουμε χαμηλού ρυθμού ανάπτυξη κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους", λέει.
Οταν η οικονομική ανάπτυξη στην ευρωζώνη σταμάτησε κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ενώ η εμπιστοσύνη των αγορών στην ικανότητα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να αποτρέψει τον αποπληθωρισμό υποχώρησε, η ΕΚΤ ανακοίνωσε τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο νέα μέτρα για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης, ζητώντας παράλληλα από τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης να προωθήσουν τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
"Τώρα εξαρτάται από τις κυβερνήσεις να αναλάβουν αποφασιστική δράση για να προωθήσουν τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να ακυρώσουν την πρόοδο που καταγράφηκε στη δημοσιονομική προσαρμογή, αλλά οφείλουν να εκμεταλλευτούν κάθε μέσον για να καταστήσουν τη δημοσιονομική πολιτική περισσότερο φιλική προς την οικονομική ανάπτυξη", λέει.
Ο Μάριο Ντράγκι προειδοποίησε ότι "η απαράδεκτα υψηλή ανεργία" και η συνεχιζόμενη αδυναμία αύξησης του δανεισμού είναι πιθανόν να πλήξουν την οικονομική ανάκαμψη.
"Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε μη συμβατικά εργαλεία στο πλαίσιο της εντολής μας και να αλλάξουμε το μέγεθος ή τη σύνθεση των μη συμβατικών παρεμβάσεών μας, εάν υπάρξει ανάγκη, ώστε να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους μίας παρατεταμένης περιόδου χαμηλού πληθωρισμού", λέει.

ΠΗΓΗ: ΕΝΙΚΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"