ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Φ.Γεννηματά: Πρώτα εκλογή νέου προέδρου

Διαφωνεί με τη διαδικασία

Φ.Γεννηματά: Πρώτα εκλογή νέου προέδρου και μετά συνέδριο

Φ.Γεννηματά: Πρώτα εκλογή νέου προέδρου και μετά συνέδριο
Την εκλογή νέου προέδρου πριν τη διεξαγωγή του συνεδρίου, που προσδιορίστηκε για τον Μάιο, ζήτησε η Φώφη Γεννηματά -ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ- κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

«Αυτή είναι η διαδικασία που θα εξασφαλίσει την αξιοπρέπεια και τη συλλογικότητα. Να ακολουθήσουμε τις καταστατικές διαδικασίες, πρώτα ηγεσία, μετά συνέδριο» είπε, απευθυνόμενη στον Ευ. Βενιζέλο.

Σύμφωνα με τα Νέα, ο Γιάννης Τούντας, από τους συνεργαζόμενους της Δημοκρατικής Παράταξης, υποστήριξε την ανάγκη ενός συνεδρίου επανίδρυσης και ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των συμβόλων και των τίτλων. Σχολίασε, δε, ότι η εκλογή ηγεσίας θα πρέπει να γίνει σε συνάρτηση με τις αποφάσεις του συνεδρίου.

Επίσης, ο Νίκος Μπίστης ανέφερε ότι ο τόπος χρειάζεται απεγνωσμένα ένα νέο ισχυρό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που στα θεμέλιά του θα είναι το σημερινό ΠΑΣΟΚ αλλά και άλλες δυνάμεις του κατακερματισμένου σήμερα χώρου.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τα στελέχη που θα διεκδικήσουν την προεδρία να καταθέσουν εγκαίρως απόψεις και προτάσεις για την επόμενη ημέρα του κόμματος.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Έθνος, ο Ευ.Βενιζέλος άφησε αιχμές τόσο προς τους «δελφίνους» όσο και προς τον Γ.Παπανδρέου, λέγοντας: «Δεν σημαίνει ότι ο επόμενος αρχηγός παίρνει αυτομάτως τα προσόντα του προηγούμενου. Για φανταστείτε να είχα και εγώ τα προσόντα του προηγούμενου».

ΠΗΓΗ:Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"