ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Στη τεχνογνωσία του ΟΟΣΑ προσβλέπει η κυβέρνηση

Στη τεχνογνωσία του ΟΟΣΑ προσβλέπει η κυβέρνηση

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα - Γκουρία για τις μεταρρυθμίσεις

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα - Γκουρία για τις μεταρρυθμίσεις
Ο πρωθυπουργός με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Άνχελ Γκουρία έχει αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Γκουρία είπε στον κ. Τσίπρα ότι τάσσεται υπέρ του να πηγαίνουν οι φόροι για την ανάπτυξη και για την αντιμετώπιση του χρέους μέσω της ανάπτυξης.

Είστε ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για την Ευρώπη διότι μιλάτε για την ανάπτυξη είπε, υποδεχόμενος τον γγ του ΟΟΣΑ ο πρωθυπουργός.
  Η κυβέρνηση προσβλέπει στη τεχνογνωσία του ΟΟΣΑ για να παρουσιάσει στους εταίρους της χώρας ένα πλέγμα μεταρρυθμίσεων ικανών να πείσουν για τη μεταρρυθμιστική της βούληση.
Μια προεργασία των θέσεων αυτών έγινε στο δείπνο εργασίας που είχε χθες το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τον Άνχελ Γκουρία.
Ο κ. Γκουρία εκτός από τις προτάσεις της κυβέρνησης περί ριζικών μεταρρυθμίσεων αναμένεται να αναφερθεί και στην δική του εμπειρία βέλτιστων πρακτικών αναδιαπραγμάτευσης του δημόσιου χρέους ως υπουργού Οικονομικών του Μεξικού κατά την θητεία του οποίου το δημόσιο χρέος της χώρας του απομειώθηκε σημαντικά.
Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης αναμένεται σήμερα να αναφερθεί στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές της και στην ανάγκη να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση.

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  MΠΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΟΣΑ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ; ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΕΞΗ; ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"