ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

«Ύστατη προσπάθεια» Γιούνκερ για το ζήτημα του ελληνικού χρέους

Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση

«Ύστατη προσπάθεια» Γιούνκερ για το ζήτημα του ελληνικού χρέους

«Ύστατη προσπάθεια» Γιούνκερ για το ζήτημα του ελληνικού χρέους
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ   (Φωτογραφία:  Intime )


Την «ύστατη προσπάθεια» για την επίλυση του ζητήματος του ελληνικού χρέους θα κάνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
  Αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Κυριακή ο κ. Γιούνκερ και ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Ο πρόεδρος Γιούνκερ κάνει μια ύστατη προσπάθεια σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση».
Το πρακτορείο σημειώνει πως εάν το σημερινό Eurogroup δεν παράξει αποτελέσματα, υπάρχει ανησυχία ότι η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε μια πιστωτική κρίση που θα την αναγκάσει να βγει από τη ζώνη του ευρώ.
Ενδεχόμενη πρόοδος, ωστόσο, θα μπορούσε να σημαίνει περαιτέρω διαπραγματεύσεις, σε επίπεδο κορυφής, ίσως αργότερα εντός της εβδομάδας.
Το Reuters αναφέρεται στις δηλώσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι ότι η θέση μια χώρας στο ευρώ είναι «αμετάκλητη», αλλά και στη δήλωση του Χανς Βέρνερ Ζίν, του επικεφαλής του Ifo στην εφημερίδα Bild ότι εάν η Ελλάδα εξέλθει της ευρωζώνης «θα ήταν καλύτερα για τον ελληνικό λαό».

ΠΗΓΗ Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: KAKA MANTATA ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"