ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Σκληρή απάντηση Καμμένου στη Γερμανίδα υπουργό Άμυνας

Σκληρή απάντηση Καμμένου στη Γερμανίδα υπουργό Άμυνας

Άγρια αντιπαράθεση

Ένα μέτωπο ακόμη ανοίγει για την κυβέρνηση με τη Γερμανία. Αυτή τη φορά ο Πάνος Καμμένος έδωσε μια ιδιαίτερα σκληρή απάντηση στη Γερμανίδα υπουργό Άμυνας.

Συγκεκριμένα μετά την ευθεία προειδοποίηση προς την Ελλάδα και τη νέα κυβέρνηση ότι ρισκάρει την θέση της στο ΝΑΤΟ με την προσέγγιση προς τη Ρωσία, ήρθε η απάντηση του Έλληνα υπουργού Άμυνας ότι  η Ελλάδα ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν διαμηνύει επίσης ότι «όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να φέρεται αλληλέγγυα».

Σε συνέντευξή της στη «Sueddeutsche Zeitung» ενόψει της συνάντησης των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, τονίζει, πως «παρ’ όλες τις διαφωνίες για οικονομικά και κοινωνικά θέματα, η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να διακινδυνεύσει την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η οποία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δεκαετιών».

Μάλιστα ζητά από την Ελλάδα να πάρει θέση και επισημαίνει: «Μπορούμε στην καθημερινότητα να συζητάμε για το πώς θα διαμορφώσουμε τη διαδικασία μεταρρυθμίσεων στην Ευρώπη. Δεν πρέπει όμως να υπάρχει αμφιβολία για το ότι συμφωνούμε στις βασικές αξίες».

«Η Ελλάδα ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που αντικαθιστούν θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είναι όχι μόνο ανεπίτρεπτες αλλά και εκβιαστικές.

Υπονομεύουν τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς εκτός κι αν η Γερμανία έχει στόχο να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Πάντως η Ελλάδα δεν προτίθεται να υποκαταστήσει την Γερμανία στις προνομιακές της σχέσεις με την Ρωσία», απάντησε ο Πάνος Καμμένος.
 
ΠΗΓΗ:http://www.newsbeast.gr.
 
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"