ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Τα σχόλια στο Facebook «έκαψαν» τον τομεάρχη Υγείας του Ποταμιού

Παραιτήθηκε ο Λυκούργος Λιαρόπουλος

Τα σχόλια στο Facebook «έκαψαν» τον τομεάρχη Υγείας του Ποταμιού

Τα σχόλια στο Facebook «έκαψαν» τον τομεάρχη Υγείας του Ποταμιού
Ο Λυκούργος Λιαρόπουλος   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )


Την παραίτησή του υπέβαλε ο τομεάρχης Υγείας του Ποταμιού, Λυκούργος Λιαρόπουλος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια που έκανε στο Facebook σχετικά με τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντηση των δύο ανδρών ο κ. Λιαρόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Γερούν... γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά! Ποιος περίμενε ότι η Ελλάδα θα ήταν με τον ντζιτζιφιόγκο με τις μπούκλες. Και όμως!!».

Στη συνέχεια και μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ σχολίασε: «Ο Βαρουφάκης ως γνήσιος Έλλην νόμιζε ότι με bullshit και χαμογελάκια θα κέρδιζε την πατρίδα. Συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει όταν κάνεις τον έξυπνο σε λαούς που έχουν περάσει από το Διαφωτισμό με όπλο σου τη φουστανέλα. Ευτυχώς ο Ολλανδός δε μάσησε. Η συνέχεια στο Eurogroup».

Τα δύο αυτά σχόλια προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το αποτέλεσμα ήταν ο Λυκούργος Λιαρόπουλος να κατεβάσει τις αναρτήσεις και να ανακοινώσει μέσω Facebook την παραίτησή του.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Προσφέρθηκα να απαλλάξω το Ποτάμι από την παρουσία μου, η οποία προφανώς έγινε τοξική. Η παραίτησή μου από τη θέση του Πολιτικού Υπευθύνου για Θέματα Υγείας υπεβλήθη»

Το Ποτάμι με ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο «Θαρραλέα ανάληψη ευθύνης» έκανε γνωστό ότι η παραίτηση του κ. Λιαρόπουλου από τη θέση του τομεάρχη Υγείας έγινε δεκτή, τονίζοντας ότι «παραιτήθηκε αποδεχόμενος την ευθύνη του για άστοχες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, αναρτήσεις οι οποίες απέχουν από τον πολιτικό πολιτισμό του Κινήματος».

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ; ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΑΙΣΧΟΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"