ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Νέος γύρος δηλώσεων για το σενάριο του δημοψηφίσματος

Νέος γύρος δηλώσεων για το σενάριο του δημοψηφίσματος


Ενα 24ωρο μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Μητρόπουλου περί σκηνικού ρήξης και αδιεξόδου στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους ο αντιπρόεδρος της Βουλής συντήρησε το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος.

«Εγώ αν δεν δω σε συμφωνία διαγραφής τμήματος του χρέους, αν δω μέτρα για μισθούς και συντάξεις θα επιμείνω σε δημοψηφισματική έκφραση του λαού», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Και πρόσθεσε:«Δεν διανοούμαι να υπάρξει συμφωνία χωρίς διαγραφή χρέους και χωρίς ακύρωση του μνημονίου κι αν έχει μέτρα σε βάρος μισθών, συντάξεων, φαρμάκων».




Στον... αφρό κράτησε το σενάριο του δημοψηφίσματος και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος ο οποίος μιλώντας στον realfm 97,8 είχε επισημάνει μεταξύ άλλων ότι: «δημοψήφισμα θα μπορούσε να γίνει μέσα σε δύο εβδομάδες».

«Το δημοψήφισμα ούτως ή άλλως είναι ακραίο και απευκταίο ενδεχόμενο. Το βασικό σενάριο, το plan A είναι να συμφωνήσουμε σε κάτι το οποίο θα είναι βιώσιμο και για μας και για εκείνους, διότι αμοιβαίο θα είναι το όφελος για την Ελλάδα και τους δανειστές σε περίπτωση συμφωνίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόγονος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.



Στο ερώτημα πότε βλέπει να διεξάγεται το δημοψήφισμα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Εγώ θα το έβλεπα στη λήξη της διαπραγμάτευσης, η οποία λήξη πρέπει να γίνει όσο γίνεται συντομότερα, διότι όπως είπαμε το παράπλευρο κόστος για την οικονομία είναι σημαντικό. Αρα το αργότερο θα έλεγα στο Eurogroup της 11ης Μαΐου πρέπει να καταλήξουμε. Μέσα στον Μάιο πάντως. Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τη διαπραγμάτευση».
 
ΠΗΓΗ: REAL
 
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ. ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΔΙΟ.... ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ; ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"