ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Bloomberg: Μέτρα 3 δισ. ευρώ ζητούν οι θεσμοί από την Ελλάδα

«Αγκάθια» ασφαλιστικό, ιδιωτικοποιήσεις και εργασιακά

Bloomberg: Μέτρα 3 δισ. ευρώ ζητούν οι θεσμοί από την Ελλάδα

Bloomberg: Μέτρα 3 δισ. ευρώ ζητούν οι θεσμοί από την Ελλάδα
  (Φωτογραφία:  EPA pictures )


Πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα 3 δισ. ευρώ ζητούν οι θεσμοί από την Ελλάδα για το 2015, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg φαίνονται ανυποχώρητοι σε ασφαλιστικό, ιδιωτικοποιήσεις και εργασιακά.
  Σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου επικαλούμενο αξιωματούχο με γνώση των συνομιλιών αναφέρει πως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντλήσει τουλάχιστον 3 δισ. ευρώ μέσω πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων έως το τέλος του 2015 για να καλύψει τον ελάχιστο στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 1% που θέτουν οι δανειστές.
Όπως αναφέρει ο ίδιος αξιωματούχος χωρίς καμία αλλαγή στη δημοσιονομική πολιτική, η Ελλάδα θα ολοκληρώσει το έτος με πρωτογενές έλλειμμα 0,5% του ΑΕΠ.
Δεύτερος αξιωματούχος που μετέχει στις συνομιλίες δήλωσε στο Bloomberg πως διαφωνίες μεταξύ Ελλάδας και θεσμών υπάρχουν ακόμα στα ζητήματα των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, στις περικοπές των συντάξεων, στις ιδιωτικοποιήσεις και στην πρόθεση της κυβέρνησης να επαναφέρει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις στην αγορά εργασίας.

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"